1.třída 2019/2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
1.3.19 18:51

@ka2ka Vali jich tady ještě pár má :lol: . Teď má strašný problém že není fér že ona půjde do 1. a Viki do 7. takže její návrh je že se prohodí a Viki že klidně půjde do 1. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
1.3.19 19:31

Ja pred par tydny zalozila skupinu na toto téma, ale nikdo se zatim nepridal. Tak kdyby někdo chtěl do uzavřené skupiny. :mrgreen: :mrgreen:
Jinak se rada přidám. Syn od zari pujde do skoly. Letos ma odklad a chodí do Přípravné třídy. Školu mame vybranou (asi), aktovka přišla minuly tyden a presne za měsíc nas ceka zapis :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
1.3.19 19:35

A čtu ze jste taky založili, tak jdu odeslat žádost. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.3.19 22:48
@elen-ka píše:
Místo oběda? To obědvají později, nebo vůbec?U nás je také kroužek Předškoláček, mají ho ve školce po obědě kdy se odpočívá. Tak část odpočinku je u předškoláků věnovaná tomuto kroužku.

Napsala jsem to blbě, omlouvám se :oops: Místo spaní po obědě :) Oběd normálně samozřejmě mají. Takže stejně jako u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24158
3.3.19 13:36
@NikysekR píše:
Napsala jsem to blbě, omlouvám se :oops: Místo spaní po obědě :) Oběd normálně samozřejmě mají. Takže stejně jako u vás.

Já jsem si říkala, že je to nesmysl. Díky za objasnění. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
5.3.19 08:36
@Gabca85 píše:
Dceru také čeká zápis. Do školy se moc těší, tak jsem zvědavá jak dlouho ji to vydrží.

Vnuk se taky těší do školy a ví, do čeho jde. Minulý i tento školní rok se už byli podívat do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.3.19 08:57

Dneska má dcera ve školce test školní zralosti, tak jsem zvědavá co mi řeknou. Už jsem ji tam chtěla dát loni, ale byla akorát nemocná. Říkala jsem ji, že ji budou zkoušet a ptala se jestli může říct vyjmenovaný slova po B. :D Ty už umí od bráchy. Jinak neumí ani číst ani psát, jako umí už se rok skoro 2 roky podepsat, umí opsat písmena, ale jinak nic. Nechtěla jsem ji to učit, aby se pak ve škole nenudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.3.19 08:58

A syn má dneska ve škole Masopust, tak tam jdeme a už se ho ptala jestli ji ukáže školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.3.19 08:21

Taky mám dceru, která letos nastupuje do první třídy, tak mě toto téma velmi zajímá. Loni dostala odklad, ale má stale slabé sluchové vnímání.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.3.19 08:21

Ten smajlík se mi vložil omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin