2 // až po limitu???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
7.10.09 14:26

Tak holky, díky moc za vaše pozitivní a povzbudivé zprávy.
Právě jsem si dělala test (mamtest) a tentokráte se úplně na konci limitu objevila slaboulinkata druhá /. Musela jsem na to koukat ze všech úhlů a zlehounka se tam rýsuje, ale podle mě tam je.
Mám další test do zásoby, tak ten zkusím zítra ráno.
Jsem tak natěšená a plná naděje, že když tohle nevyjde, tak to definitivně obrečím.
Držte palce

Díky
Monika

• Citovat
  • Upravit
3492
7.10.09 14:29

Jak kdybych viděla sebe :D Moc držím palce ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
7.10.09 14:52

Já mám též zkušenost, polimitní Clearblue a polimitní mamatest a za chvíli snad ty čárky budu mít u sebe!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
7.10.09 15:32

Moniko, moc držím palčeky. No myslím, že to tam je :lol: Byť tebou, tak ešte počkám a nerobím si test hneď zajtra, moc tam toho ešte neuvidíš. Skús počkať aspoň do piatku.
Ja som si robila test s odstupom 3 dní a potom už bola jasná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
7.10.09 16:07

já vím, ale ono se to lehko řekne… ;-)

Jak se znám, tak testovat se budu zítra i v pátek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
8.10.09 08:15

Já obdivuju holky co testují jedou za tři dny fakt :) já bych v době našeho snažení uživila jednoho lékárníka. Kupovala jsem testy a zkoušela a zkoušela :oops: :lol: tři dny netestovat bych nevydržela ani omylem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
8.10.09 08:24

Ajja, ja som to vydržala, lebo mi sme sa o mimi nesnažili, proste sa to nejako stalo :roll: :D
Len som mala takú zvláštnu predtuchu, že som asi tehotná, tak som v drogerii kupila tehotenský test a bola som veeeľmi prekvapená,keď sa tam objavili //. Bola síce slabá, ale to som nevedela, že na intenzite nezáleží. Tak som šla kúpiť ďalší a znova //. Tak som si za 1 deň urobila 2 testy.
Ja som tomu nechcela veriť a naozaj to zaskočilo, tak asi preto som vydržala čakať :) Za 3 dni som to skúsila znova, výsledok rovnaký, tak som sa už na to vykašľala a objednala sa u dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
8.10.09 08:26

Moni, tak čo? :D vydím, že máš metrík, možem gratulovať? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.10.09 08:44

Tak holky,

dneska z ranní moči mamatest pozitivní :-D

Snad už tedy opravdu můžu veřit, že mimi je na cestě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
8.10.09 08:45

:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Gratuluju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
8.10.09 09:00

Gratulujem!!! :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.10.09 19:09

Stále nahlížím a čekám na výsledky z raní moči?Jak jsi dopadla?Já právě o víkendu měla taky pozitivní a ms se rozjela:-(Krev jsem si pro jistotu nechala nabrat a hcg 4,5-takže nic.Tak držím palce!Ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.10.09 19:41

Já nepřeskočila na stránku 2.Tak gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
9.10.09 00:39

Díky moc,

za 14 dní jsem objednaná k dr. tak snad vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rejko
19.1.10 08:59

Nedělala bych si plané naděje. Taky se mi začala rýsovat druhá čárka asi minutu po 3minutovém limitu. Jak ale návod v testu praví, tak jak moč stoupá papírkem, tak v tom pořadí se začnou objevovat čárky, nejřív tedy ta „těhotenská“, a potom teprve ta kontrolní. Pokud se „těhotenská“ čárka neobjeví před kontrolní a navíc v limitu, mělo by to jasně určovat negativitu. Alespoň tak mi to i potvrdila moje gynekoložka. Test se totiž po stanoveném limitu začne chovat jinak. Tudíž moje celkem jasná čárka vylézající již minutu po limitu neznamenala nic. Těhotná nejsem. Test doporučuju po zmíněném limitu prostě zlikvidovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex