2. čárka (duch)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
10.9.10 18:22

Veroniko,tobě taky děkuju za posílení naděje:). Ani jsem nemohla věřit, že tam tu druhou čárku vidím, i když slabou, ale že tam je. Člověk si to prohlíží jak zjevení :). Ale jak říkám, raději nad tím nebudu příliš přemýšlet ( i když to úplně nejde) a počkám na mestruaci, případně si udělám nový test až v den očekávané MS nebo později, pokud se nedostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.9.10 20:44

Určitě se nedostaví :hug:
Já jse m taky testovala 4 dny před MS a byl tam duch, byla jsem šťastná jak blecha!!!
Moc držím palečky ať duch sílí a je všechno v pořádku :hug:

• Citovat
  • Upravit
1322
10.9.10 20:54
Mayyaa píše:
Veroniko,tobě taky děkuju za posílení naděje:). Ani jsem nemohla věřit, že tam tu druhou čárku vidím, i když slabou, ale že tam je. Člověk si to prohlíží jak zjevení :). Ale jak říkám, raději nad tím nebudu příliš přemýšlet ( i když to úplně nejde) a počkám na mestruaci, případně si udělám nový test až v den očekávané MS nebo později, pokud se nedostaví.

Ahojky, tak já měla stejné duchy na testu už asi 8 dní před očekávanou MS. Koukala jsem na to jak na zjevení, nešlo mi to do hlavy a vůbec jsem to nečekala, že by mohlo tak brzy. Každým dnem byla čárka silnější a v den očekávané MS byla stejně silná jak ta druhá. Že jsem těhotná jsem pocítila ještě dříve, bylo mi dost divně. Nikdo mi nechtěl věřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
10.9.10 21:10

Buterfly - já jsem to měla úplně nepravidelné, jen vím, že jsem si v únoru nechala vyndat tělísko Mirenu, pak jsem to hned dostala (to bylo v pořádku), začali jsme se snažit, ale za 20 dní jsem to dostala znovu, takže první pokus nevyšel. V dalším cyklu jsme se snažili opět, MS nepřicházela, ale test vycházel pořád neg., takže jsem zašla asi 38.den cyklu k dr. a ten mi píchl Agolutin na vyvolání MS (nejdřív mě zkontroloval vniřně i vag. ultrazvukem, aby vyloučil graviditu), měla jsem zvětšenou sliznici, což může být i počátek těhu, ale i to bývá těsně před MS..Měla jsem to do 14 dnů dostat, ale po týdnu (kdy MS nepřicházela) jsem nevydržela a na popud vnitřích pocitů, jsem si udělala test a byl tam právě ten slabý duch, za týden jsem šla k dr., celá natešená, ale dr. v děloze nic neviděl, následoval odběr krve a čekání, co bude…Hodnota Hcg byla velmi nízká (kolem 400), takže buď bylo těhu hodně mladé, nebo šlo o mimoděložní. Pak jsem šla za dva dny zase na odběr a to už jsem se začínala pomaloučku těšit, Hcg bylo přes 1000 jednotek. Za další týden následoval další UTZ a tam už byl maličkatý gestační váček, za další dva týdny potom už prcík 1,8 cm veliký se srdíčkem, od té doby je díky Bohu vše v pořádku a Filípek řádí jak ďas… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.9.10 21:44

Holky moc Vám všem děkuju, jste vážně moc hodné, že jste si na můj dotaz udělaly čas. Ta podpora z vaší strany je skvělá:). Jsem opravdu ráda, že jsem do diskuse napsala a mohu s někým sdílet tuto záležitost, jelikož svému okolí zatím nechci prozrazovat nic, dokud nebudu vědět, že je to definitivní:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.9.10 10:48

Ahoj Holky tak jsem rano delala test byli hned po 30 vterinach //,hodnota HCG dnes je 3.169,a na UZ vnitrnim je krasna fazolka-zloutkovy vacek.
Vsem dekuji za podporu…a doufam,ze nas bude vic Kata :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.9.10 11:23

Buterrfly, velká gratulace, hlavně ať je vše v pořádku:). :potlesk: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.9.10 19:03

Ahoj holky, hlásím se, jak jsem slíbila, abych se s vámi podělila, jak to vše pokračuje:). Tak jsem nevydržela a test si udělala den před menstruací a druhá čárka už není žádný duch:), ale plnohodnotná čárka. Dnes je den očekávané menstruace a zatím se nic neděje, takže z toho usuzuji, že s největší pravděpodobností jsem těhu. Počkám ještě nějaký den a znovu otestuji. Při této příležitosti jsem se chtěla zeptat,v kolikátem týdnu je nejvhodnější navštívit gynekologa? Moc Vám děkuji za odpověď:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.9.10 20:48
Mayyaa píše:
Ahoj holky, hlásím se, jak jsem slíbila, abych se s vámi podělila, jak to vše pokračuje:). Tak jsem nevydržela a test si udělala den před menstruací a druhá čárka už není žádný duch:), ale plnohodnotná čárka. Dnes je den očekávané menstruace a zatím se nic neděje, takže z toho usuzuji, že s největší pravděpodobností jsem těhu. Počkám ještě nějaký den a znovu otestuji. Při této příležitosti jsem se chtěla zeptat,v kolikátem týdnu je nejvhodnější navštívit gynekologa? Moc Vám děkuji za odpověď:).

Ahojky, tak to je jasný :palec:
Já když měla na testu „ducha“, který byl bohužel falešný, tak napodruhé už se neukázal. Ale když ti čárečka sílí, je to na dobré cestě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
14.9.10 20:57
Mayyaa píše:

Ahojky, tak to je super :lol: Já byla poprvé u gynekologa v končícím 6 týdnu (tedy 6 týden od prvního dne poslední menses) a to už mi dělala ultrazvuk a šlo tam něco vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.9.10 21:40
xxpetka píše:
Mayyaa píše:
Ahojky, tak to je super :lol: Já byla poprvé u gynekologa v končícím 6 týdnu (tedy 6 týden od prvního dne poslední menses) a to už mi dělala ultrazvuk a šlo tam něco vidět :wink:

Děkuju za tip, no asi ještě jednou pro jistotu otestuji, pokud se mi skutečně nedostaví MS ani do pátku a pak se pomaloucku polehoucku objednám k doktorovi:). Jsem na to zvědavá. Je to první, tak ani netuším, co všechno mě čeká:). Potřebovala bych takový nějaký rychlokurz :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.9.10 21:42
Hogata píše:
Mayyaa píše:
Ahojky, tak to je jasný :palec:
Já když měla na testu „ducha“, který byl bohužel falešný, tak napodruhé už se neukázal. Ale když ti čárečka sílí, je to na dobré cestě. :kytka:

No už to tak vypadá, ač je to k nevíře. Asi se z toho všeho ještě teprve vzpamatovávám a nemohu tomu uvěřit. Připadám si, jak nevěřící Tomáš:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
15.9.10 07:07
Mayyaa píše:
xxpetka píše:
Mayyaa píše:
Ahojky, tak to je super :lol: Já byla poprvé u gynekologa v končícím 6 týdnu (tedy 6 týden od prvního dne poslední menses) a to už mi dělala ultrazvuk a šlo tam něco vidět :wink:
Děkuju za tip, no asi ještě jednou pro jistotu otestuji, pokud se mi skutečně nedostaví MS ani do pátku a pak se pomaloucku polehoucku objednám k doktorovi:). Jsem na to zvědavá. Je to první, tak ani netuším, co všechno mě čeká:). Potřebovala bych takový nějaký rychlokurz :).

Také jsem nevěřila, že můžu být těhotná, vůbec jsem to nečekala, že tak brzy. Dělala jsem snad víc jak 10 testů :lol: a čárka neustále sílila. U doktora ti udělají ultrazvuk, možná krev - ale mě nebrali a já jsem teď ve 12tt, tak mi před týdnem asi brali krev na různé nemoci a příští týden jedu na screening na Downuv syndrom. Pokud jsi těhotná, čeká tě toho opravdu hodně :-D Jak dostaneš těhotenskou průkazku, tu já dostala asi v 9 týdnu, tak zajdeš na potvrzení k obvodnímu, k zubaři a na plicní. No a ještě mě poslala na nějakou přípravu - tj. nějaké cvičení, příprava k porodu nebo či co. Jenže jsem tak lenivá, že jsem tam dosud nedošla - je to jednou týdně a můžeš tam kdykoliv :roll: Jinak se ptej, co tě zajímá ju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilusionist
28.2.19 21:15

Ahoj holky. Vidíte tam taky tu druhou čárku? Z návodu moc chytrá nejsem, snad není neplatný :/

• Citovat
  • Upravit
238
28.2.19 21:17

Ahojky, potřebuji se poradit  Podle mé mentruace jsem měla 5 dní zpoždění a 5 ty den jsem si udělala TT a vyšel mi tam slabý duch, ale následně jsem začala slabě krvácet, oproti mojí menstruaci. Nemáte s tím někdo zkušenost? Dnes jsem 16 dní po IUI. Moc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí