Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, moc ráda bych se s Vám poradila. Dnes jsem si udělala těhotenský test, což je v mém případě 10 dní po ovulaci, objevila se mi na testu i druhá čárka, ale velmi slabounká. Mestruaci očekávám za 4 dny. Tak nevím, jestli tomu mám vůbec přikládat nějakou důležitost či nikoliv:(. Byla bych Vám velmi vděčná za vaše zkušenosti. Předem Vám moc děkuji a přeji mnoho mímísků:).
Ukázal se do tří minut, jak je uvedeno v návodu. Řekla bych, že ještě mokrý byl:).
je to normalne pozitivni test. ja bych se jen bala ze to treba nevyjde a normalne MS prijde (pry se to stava, jen o tom casto zena ani nevi) . ale drzim palce samozrejme , at je vse v poradku!
Raději se nechci příliš radovat. Asi bych měla zůstat pěvně nohama na zemi, ale neříkám, že taková zpráva nepotěší.
. Moc děkuju za životem prověřenou zkušenost:).
tak v limitu je pozitivni, on se obcas duch ukaze, kdyz test zaschne a to se nepocita
Moc Vám děkuju holky, moc bych si přála, aby to byla pravda, ale bojím se na to jen pomyslet, aby to rázem nebylo zase pryč:(.
Dám Vám vědět, jak to nakonec dopadlo, do týdne bych mohla snad vědět více, abych přidala i já nějakou zkušenost:),ať už bude jakákoliv.
Tak u mě se taky ukázal slabý duch 10 DPO, takže můžeš být těhu, ale bohužel je ještě tak brzo, že to správně jakoby ani vědět nemáš, takže se může ještě stát, že MS přijde a embryo odplaví, proto se radí testovat až po vynechání…Já neměla pravidlenou MS, otěhotněla jsem asi 35.den cyklu, až zpětně dle UTZ jsme zjistili, že ten duch byl vidět už 10 DPO…Problém byl, že dlouho nešlo nic vidět na UTZ, takže podezření na mimoděložní a zbytečné nervy, přeju bay vám to dopadlo dobře - jako nám…
Taky jsem ze začátku „duchařila“ a každým dnem duch sílil.
Ještě počkej, snad MS nedorazí a bude to v pořádku.
Držím palčky ať je to těhu ![]()
Bongiorno,a mohu se te zeptat kolikaty den te vzdy cyklus dostihl,kdyz jsi byla 35 DC tehu?
Diky za odpoved kata
![]()
Bongiorno18, děkuji za tvůj příspěvek i fotečku testů, jsem opravdu ráda, že u Vás to tak dobře dopadlo. Tak hlavně ať mimísek je v pořádku:). Normálně bych si takhle brzy test nedělala, ale potřebovala jsem udělat nějaké pracovní rozhodnutí a v případě, že bych byla těhotná, tak by nebylo co řešit. No ale abych pravdu řekla, příliš mi to situaci vyřešit nepomohlo, protože si uvědomuju, že ačkoliv test vyšel pozitivní (duchařský), tak stále není vyhráno a nakonec může přijít ještě velké zklamání.
Zuzko84 - moc děkuju, uvidíme, uvidíme:), čas napoví více:).