Mam sanci ?

Anonymní
9.9.10 10:02

Mam sanci ?

Ahoj,
premyslim jestli si mam udelat tehotesky test…
Nechci bejt zase zklamana a vysedavat u testu a pak bejt smutna…
Reknete mi jestli mam sanci na tehu,tudiz vetsi sanci bejt stastna :)
Jedno tehu mi nevyslo a po 8 dnech spozdeni vse smetla ms :(
proto chci testovat minimalne 10 den vynechani,zatim mam jen 3 dny.

Tak ms nemam,mam akorat bily vytok,ale pred par dny sem ho mela vic nez dnes a vcera.
cipek vubec nepoznam,ale pridu si ve vnitr otekla.
Spis si pridu, furt mokra a jako kdyz sem to dostala.. obcas mi v poddbrisku pichne,ale nic hroznyho.Porad mi pride,ze mi smrdi z pusy :D ale jen me,nemuzu si pomoct,furt tam cejtim neco divnyho:)))a porad si cistim a to mi nevadi :)
JInak nic,prsa bolej,to uz muze byt,ale vsugerace…
Jinak mi pri chuzi boli pod pravym zebrem jako,ze spatne ducham…Hepcikam,boli me hlava a cejtim se bejt unavena a kdyz jdu tak mi pride,ze se mi prava noha,od lejtka niz neprokrvuje a musim zastavit.
co si myslite ?mam to zkusit ? prosim o nazor,dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
9.9.10 10:05

Tak zkusit můžeš, mě test ukázal ducha slabého už 10 dní po oplození, ale neměla jsem vůbec pravidelnou MS, otěhotěla jsem 35.den cyklu, takže počítání dne vynechání u mě nehrozilo…Měla jsem Mamatest proužky..držím palce, jsou to nerváky… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.10 10:13

vidím // nebo nevidím, budou to těhotenské příznaky nebo nebudou

http://s3.amazonaws.com/…-9969001.jpg

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.10 10:13
Bongiorno18 píše:
Tak zkusit můžeš, mě test ukázal ducha slabého už 10 dní po oplození, ale neměla jsem vůbec pravidelnou MS, otěhotěla jsem 35.den cyklu, takže počítání dne vynechání u mě nehrozilo…Měla jsem Mamatest proužky..držím palce, jsou to nerváky… :-?

Moc dekuju ! no jsem na tom zvedava,furt premyslim jestli mam nebo nemam :think:
dekuji za nazor a hl.radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.10 10:16

Anonymní s vědmou: :palec: :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.10 10:16

Anonymní s vědmou: :palec: :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.10 10:23

chtela sem jen poradit a ani sem si nemyslela, ze byste nektera byla vedma :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9859
9.9.10 10:28

Zkusit a dát vědět, jsem zvědavá!!! :kytka: Příznaky to bejt můžou, ovšem i příznaky zpožděné MS. Toť otázka. Každopádně bych nedumala a běžela pro testííík :-)

Ať jsou tam // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.10 10:31
prodigy222 píše:
Zkusit a dát vědět, jsem zvědavá!!! :kytka: Příznaky to bejt můžou, ovšem i příznaky zpožděné MS. Toť otázka. Každopádně bych nedumala a běžela pro testííík :-)Ať jsou tam // :hug:

Moc dekuju :kytka:
urcite dam vedet,ale asi jeste nejspis pockam… aspon do zitrka,dekujuuuu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.10 10:40

Já nevim,co chceš číst? Že když zkusíš testík za pár dnů,že tam // budou? Nebo když ho zkusíš dnes,že tam taky budou? To nemůže nikdo z nás vědět, příznaky,co popisuješ, můžou značit stejně tak těhotenství,jako zpožděné menzes, nebo tvoji rozhozenou psychiku.
Tady tohle se obávám žádná za tebe nerozřešíme, budˇtěhotná jsi ,nebo nejsi,do těla ti nikdo nevidíme,tady je každá rada zbytečná. Tak si udělej test,kdy uznáš za vhodné a uvidíš. Nezbývá,než držet pěsti,aby to vyšlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9859
9.9.10 10:45
Anonymní píše:
urcite dam vedet,ale asi jeste nejspis pockam… aspon do zitrka,dekujuuuu :kytka:

Teda ty máš nervy :mrgreen: Já tušila těhotenství, a běžela pro spešl test který detekuje těhotenství už 4dny před očekávanou MS..a bylo tam + .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.10 10:55

Zkusit to můžeš, i když chápu, že se ti nechce - já jsem byla taky zapřísáhlá nedělat test, dokud nebude pořádné zpoždění. To zklamání je pak takové větší…

Jestli tě to žere, tak zkus koupit citlivější test a udělat, ale když to nevyjde, tak dokud nepřijde MS, neházela bych flintu do žita - může být klidně pozitivní až později, já jsem měla pozitivní test až 10 dnů po vynechání. Pravděpodobně by byl pozitivní i o pár dnů dřív, zvlášť ten citlivější, ale v den vynechání určitě ne.

Stejěn se musí čekat, to je na tom to nejblbější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
9.9.10 11:30

Já si kupříkladu dělala test, už nevím značku, a vyšel negativní. A za dva týdny jsem koukala u doktorky, že jsem těhotná. :-) Asi jsem si ho dělala brzy, tak bych radila počkat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.10 11:49

Moc vam dekuju za nazory,jsem rada,ze se najdou i takove,ktere poradej a nesoudej me :kytka:

Kdyz ono je to fakt na palici,docela na to myslim,ale zase nechci plasit stim testem v ty koupelne,ale zase se tady ptam i kdyz vim,ze mi nereknete jestli to tehu je a nebo neni…
Spis sem chtela podporit a s nekym si o tom popovidat.

Prodigy : nemam,ale co mam delat :D bojim se zklamani,ze to nevyjde a prave, ze sem cetla,ze dost vyjde nagativni,tak asi to nechci riskovat,dekuju :kytka:

Angua: prave zklamani,pokusim se vydrzet aspon si o tom tady popovidam a treba opravdu vyckam a kdyz to dostanu tak to mam vyresene…Je to takova,nevim no kdyz to vyjde negativni , tak sem smutna a ted porad mam nadeji,dekuji :kytka:

Advise : tak to ti to vyslo hezky teda,ale aspon si mela prijemne prekvapeni,dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15584
9.9.10 13:34

Zkus to zítra, 4 dny po vynechání by minimálně duch měl být. Ono je každý pozitivní test třeba brát s rezervou, protože možnost biochemického těhotenství tady vždycky je. Nadruhou stranu třeba pro mne je dobré vědět, že i biochem. těhotenství proběhlo. Já to nikdy nevydržím a testuju už před vynecháním MS. ale čím dýl počkáš tím líp. ale čekat 10 dní je zase dost už extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí