Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj…
prosím o radu…
před 12 dny v oulaci sem měla sex, už sem si dělala 3 testy ruzneho druhu všechny mi ukazali druhou slabou čárku až po limitu… testy sem si dělala hlavně proto že se necítím vubec dobře…(prsa oteklá a bolí mě víc než jindy, píchání a bolest v podbříšku, pálení žáhy, unava atd…) vubec nevím co si mám o tom myslet nebo jestli pořád čekat??!!! ![]()
Čekat
co jiného, 12 dní je tak na hraně kdy mohou testy něco ukázat, takže bych to zkusila za 2 dny nebo si můžeš zajít na krev.
Mě se ukázala 13 nebo 14 den po ovulaci a byla v limitu, takže může. A hlavně hladina hcg podle kterého se to určuje se každé 2 dny přibližně zdvojnásobí… takže jestli víš jistě, kdy máš ovulaci, tak to vypadá nadějně ![]()
a co v krvi je to taky tak brzo… no ovu bych tak měla mít… tak že dneska sem cca 10 den po ovu tak ještě počkám no… první menzes od toho by ještě měla být e jo?… děkuju… ![]()
No pokud je hcg v moči tak je samozřejmě už i v krvi, proto se chodí určovat hladina hcg z krve, když je test nejistý. A pokud jsi těhotná, tak už menstruaci nedostaneš, můžeš trochu špinit, ale menstruace v těhotenství je spíš výjimečná. Pokud vidíš na testu slabou druhou čárku tak je to dobré znamení, mohlo to vyjít. Zkus si udělat ten test za ty dva dny jak radí j.a.n.i a uvidíš. Držím palce ![]()
jo děkuji… no vidíš ja sem uplně zblblá ja myslela že tu první ještě mít budu… páč všude tady píšou at si testy dělaj až po menstruci…sem spíš zaražená z toho že se ta čárka ukaže až když test zasihá… no uvidím… díky
![]()
Já měla na testech taky slabé čárky až po limitu.Dělala jsem si je 14 dní po početí..Za pár dní rodím
Takže snad… ![]()
XANDEL… ty jo tak to gratuluji!!!!
tak to mám ještě dost času na to aby se mi to ukazalo pořádně… ![]()
quoti, embryo se začne uhnízďovat 5 -10 den po ovulaci. v té době se do krve začne uvolňovat hormon hcg. ten se cca každý druhý den zdvojnásobý. Menší část tohoto hormonu se zároveň uvolňuje i do moči. Nejvíce je jí tam ráno. Na testech se druhá čárka objeví cca 10 - 14 DPO. Pokud vystihneš úplný začátek tak nejdříve se objevuje duch po limitu a postupně s každým dnem vyskakuje duch rychleji a sílí.
Jednoduše řečeno, vypadáš velice nadějně ![]()
ANDILEK333 ju děkuji…no uvidím… v so- ne bych to měla dostat tak to už snad budu vědět řádně… ![]()
jo a zítra už sem cca 12 dpo tak to ještě ráno zkusím testem…
Ahojte zeny test po limitu, co myslite dnes jsem 26DC od ovulace jsem 11 dni.
Od 14.8. silena bolest prsou a hlavne velikostne se zvetsili. Obcas mi bodne v podbrisku, narazova bolest na ms cca 5min a je zase pobolesti, cca co 3× za den.
Co myslite je nadeje?
![]()
Jsem anonymně je mooooc zakernych a zlých lidi na svete. Dekuji za pochopení ![]()