Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
poslední menstruaci jsem měla 16.7. a od té doby nic, ani žádné příznaky, které obvykle mám, bolení břicha, prsou, špatně od žaludku. Ve čtvrtek jsem si dělala test, ale vyšel negativně. ![]()
Tak nevím, jestli zkusit test znovu nebo jít rovnou k dr., u min. těhotenství mě od začátku pobolívalo v podbřišku, ale teď mi není vůbec nic. ![]()
ahoj, pravdepodobne sa Ti oneskorila ovulacia, alebo mas anovulacny cyklus- raz za cas sa to stane.
uz si nemala ms dost dlho, mala by si ist ku gyn na vyvolavacku, je to len jedna injekcia, po ktorej ms dostanes.
moze to byt aj cysta, ktora ju zadrzuje. ale skor sa priklanam k oneskorenej alebo ziadnej ovulacii.
kazdopadne navstiv gyn.
Po takové době už bych šla asi k doktorovi, omrkne to a kdyžtak píchne vyvolávačku… ![]()
Ahoj,
radeji uz bych asi sedela davno v cekarne, vzhledem k me zkusenosti. Take jsem mela velke zpozdeni ms, test negativni, zadne priznaky tehotenstvi ani blizici se ms. U doktora po utz bez nalezu (jen zvetsena sliznice) jsem dostala vyvolavaci injekci, ale ani po ni se ms nedostavila. Za dva tydny na utz uz na me koukala 5mm velka fazolka…byla jsem v sestem tydnu…
Navsteva doktora rekne vic, kazdopadne drzim palce, at to dopadne co nejlepe ![]()
Děkuji za reakce, ráno skočím na gyndu, jsem zvědavá, co z toho vyleze. Ale kdyby tam bylo mimi, vůbec bych se nezlobila. ![]()
hogata, vyvolavacka pri tehu pomaha, je to progesteron, takze tehotenstvo podporuje ![]()
Taky preju moc stesti u dr. a doufam, ze se tu dozvime, jak to dopadlo ![]()
Dobré ránko,
zatím nevím nic, dr. mě objednala až na 14.9. ![]()
Ale dělala jsem si znovu test a vyšel opět negativní, takže mimi to asi nezpůsobilo. ![]()
Takova doba…dr je trosku necitliva
Zbyva jen cekat, snad se do te doby ms dostavi. Skoda toho negativniho testu, kdyz by jsi byla za mimi rada
Ja si tenkrat delala jen jeden test(doted nechapu, ze byl negativni), u me byla zpozdena ms uplne normalni, tak jsem se nestresovala, nikdy to nemelo zadnou velkou pricinu. Vzdy jsem dostala injekci a recept na proveru, na srovnani ms, ktera se stejne po par mesicich opet rozhodila ![]()
korana.kora píše:
Takova doba…dr je trosku necitlivaZbyva jen cekat, snad se do te doby ms dostavi. Skoda toho negativniho testu, kdyz by jsi byla za mimi rada
Ja si tenkrat delala jen jeden test(doted nechapu, ze byl negativni), u me byla zpozdena ms uplne normalni, tak jsem se nestresovala, nikdy to nemelo zadnou velkou pricinu. Vzdy jsem dostala injekci a recept na proveru, na srovnani ms, ktera se stejne po par mesicich opet rozhodila
Já právě dříve mívala ms taky hodně nepravidelnou, nikdy jsem to neřešila a na injekci nebyla, po prvním dítěti se mi celkem upravila, ale poslední půlrok se mi zase nějak rozhodila, doteď jsem to neřešila, ale teď když už jsem skoro 60. den cyklu, tak mi to přišlo divné.
Nejdříve už manžel druhé mimi nechtěl, ale letos nějak změnil názor, tak mě to mrzí. Ale na první jsme taky čekali dlouho, tak se nedá nic dělat než čekat.
60 dni uz je docela dost, ale pokud jsi mela drive take problem se zpozdovanim, tak nejspis telo opet jenom „blazni“ a bude to chtit jen trochu tomu pomoct napr. tou injekci.
Tak az se problemek vyresi, drzim palce at to cekani na druhe mimi neni tak dlouhe ![]()