Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky hogata
tak se zase potkavame ![]()
holky taky mam spozdeni ale ne tak velke jak hogata jsem 33DC a MS nikde …OVU byla 21DC a test negativni..leda ze by na nej bylo jeste brzo no… ![]()
Ahoj holky, tak moje naděje dnes skončila, mrcha se ráno dostavila…
![]()
já jsem teď 34 DC a ms nikde. Vysadila jsem před měsícem HA, tak se ani nedivím, ale minule jak sem vysadila, tak cyklus byl v pořádku. Ani nevím, jestli jsem měla ovulaci…pokud ano, tak posunutou okolo 22 DC sem měla šílený křeče. Jinak test včera negativní. Posledních 5 dní si měřím bt a drží se nad 37. Vím, že to nic neznamená, ale tak dlouhý cyklus jsem nikdy neměla. ![]()
Ahoj
Ma posledni menstruace byla 20.12.2012 a dalsi ocekavanou menstruaci jsem mela dostat 17.01.2013 jenze se nedostavila… misto ocekavani menstruace jsem mela jen vytoky… po deseti dnech se menstrauce objevila jen na jeden den a pak zmizela…myslite ze by to mohlo byt tehotestvi..s pritelem se snazime uz dva roky o miminko… jeste nikdy my menstruace nevynechala tohle se mi stalo poprve ![]()
Ahoj holky.
Mám stejný problém jako Bohunkamikerova.
Poslední MS mi začala 13.12.2012, další jsem mela dostat 9.1.2013, ale místo toho jsem pouze 20. + 21.1. jen trosku spinila a zase nic… Testy jsou negativní..
.Stalo se vám to už některé? Co může být příčinou?
.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti Vy. Snažíme se s přítelem děťátko, sice jen první měsíc ale už se mi o 4 dny zpozdila menstruace, brala jsem minulý týden i antibiotika, mají na test nějaký vliv? Test vyšel negativní. Děkuji
Ahoj ![]()
Mám už 11 dní zpožděnou menstruaci, dělala jsem si už dva testy, takové ty co by měli těhotenství určit už po 2 dnech od početí ale oba negativní. Už asi týden mám nateklá prsa a posledních pár dní jsem měla křeče v podbříšku jako před ms, ale nic, navíc dnes už je skoro nemám
a ještě je mi špatně, ale to možná může být jen z toho šíleného stresu, je mi 17 takže miminko zatím opravdu neplánuju
nikdy jsem neměla pravidelnou mentruaci ale vždy jsem ji dostala spíš dříve něž později, myslíte, že je nějaká šance, že jsem vážně těhotná i přes ty testy? v době pravděpodobné ovulace jsem sex ani neměla, už mám předepsanou HA ale musím právě počkat na tu menstruaci ![]()
Dobry Den chtela jsem se zeptat mela jsem to dostat 10.2 ale zatim nic delala jsem si dva testy ale negativni doktor mi dal vyvolavacku 18.2 a stale nic tak sem se chtela zeptat jestli mi nekdo poradi dekuji moc
Prave ze sem si delala uz dva tuhu test ale byly negativni a dostala jsem vyvolavacku a jeste jsem to nedostala nevim co mam delat poradi te mi nekdo ![]()
Ahojky holky chtela jsem se zeptat dostala jsem vyvolacku 14.2 a dostala jsem to az 22.2 a mela jsem to jen jeden
a obvykle to mam tak 7 az 8 dny
@majinka099 A testik jsi znovu nezkousela? Nemela by se ms dostavit do 14-ti dni od vyvolavacky? asi bych si znovu zasla k zenskemu???
Ja si jdu zítra pro nejake vyvolavaci prasky
. Uz at to mam :/. Drzim ti palecky ![]()
Dekuju zitra jdu k zenckemu protoze spinim ale kdyz jdu curat utru krev v patek jsem to dostala a v nedeli sem nic nemela a tedka spinim ale curam krev tak nevim
taky drzim palce ![]()
Holky, čtěte návody
**Těhotenské testy většinou dovedu určit těhotenství až po jedné vynechané MS nebo později **, takže nečekejte, že se Vám hned zbarví…