Opožděná menstruace, žádné příznaky a negativní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
8.9.10 17:31

ahojky hogata
tak se zase potkavame :dance:
holky taky mam spozdeni ale ne tak velke jak hogata jsem 33DC a MS nikde …OVU byla 21DC a test negativni..leda ze by na nej bylo jeste brzo no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
13.9.10 10:07

Ahoj holky, tak moje naděje dnes skončila, mrcha se ráno dostavila… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.9.10 20:53

já jsem teď 34 DC a ms nikde. Vysadila jsem před měsícem HA, tak se ani nedivím, ale minule jak sem vysadila, tak cyklus byl v pořádku. Ani nevím, jestli jsem měla ovulaci…pokud ano, tak posunutou okolo 22 DC sem měla šílený křeče. Jinak test včera negativní. Posledních 5 dní si měřím bt a drží se nad 37. Vím, že to nic neznamená, ale tak dlouhý cyklus jsem nikdy neměla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 20:17

Ahoj

Ma posledni menstruace byla 20.12.2012 a dalsi ocekavanou menstruaci jsem mela dostat 17.01.2013 jenze se nedostavila… misto ocekavani menstruace jsem mela jen vytoky… po deseti dnech se menstrauce objevila jen na jeden den a pak zmizela…myslite ze by to mohlo byt tehotestvi..s pritelem se snazime uz dva roky o miminko… jeste nikdy my menstruace nevynechala tohle se mi stalo poprve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.2.13 01:09

Ahoj holky.

Mám stejný problém jako Bohunkamikerova.
Poslední MS mi začala 13.12.2012, další jsem mela dostat 9.1.2013, ale místo toho jsem pouze 20. + 21.1. jen trosku spinila a zase nic… Testy jsou negativní.. :nevim:.Stalo se vám to už některé? Co může být příčinou? :nevim: :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolec1313
7.2.13 11:21

Snažení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti Vy. Snažíme se s přítelem děťátko, sice jen první měsíc ale už se mi o 4 dny zpozdila menstruace, brala jsem minulý týden i antibiotika, mají na test nějaký vliv? Test vyšel negativní. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1
15.2.13 12:48

Opožděná menstruace

Ahoj :)
Mám už 11 dní zpožděnou menstruaci, dělala jsem si už dva testy, takové ty co by měli těhotenství určit už po 2 dnech od početí ale oba negativní. Už asi týden mám nateklá prsa a posledních pár dní jsem měla křeče v podbříšku jako před ms, ale nic, navíc dnes už je skoro nemám :( a ještě je mi špatně, ale to možná může být jen z toho šíleného stresu, je mi 17 takže miminko zatím opravdu neplánuju :) nikdy jsem neměla pravidelnou mentruaci ale vždy jsem ji dostala spíš dříve něž později, myslíte, že je nějaká šance, že jsem vážně těhotná i přes ty testy? v době pravděpodobné ovulace jsem sex ani neměla, už mám předepsanou HA ale musím právě počkat na tu menstruaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.2.13 19:59

Dobry Den chtela jsem se zeptat mela jsem to dostat 10.2 ale zatim nic delala jsem si dva testy ale negativni doktor mi dal vyvolavacku 18.2 a stale nic tak sem se chtela zeptat jestli mi nekdo poradi dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.2.13 20:05

@majinka099 a nezkoušela sis dělat těhu test?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.2.13 12:19

Prave ze sem si delala uz dva tuhu test ale byly negativni a dostala jsem vyvolavacku a jeste jsem to nedostala nevim co mam delat poradi te mi nekdo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.2.13 21:19

Ahojky holky chtela jsem se zeptat dostala jsem vyvolacku 14.2 a dostala jsem to az 22.2 a mela jsem to jen jeden :( a obvykle to mam tak 7 az 8 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.2.13 21:38

@majinka099 A testik jsi znovu nezkousela? Nemela by se ms dostavit do 14-ti dni od vyvolavacky? asi bych si znovu zasla k zenskemu???
Ja si jdu zítra pro nejake vyvolavaci prasky :(. Uz at to mam :/. Drzim ti palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.2.13 15:42

Dekuju zitra jdu k zenckemu protoze spinim ale kdyz jdu curat utru krev v patek jsem to dostala a v nedeli sem nic nemela a tedka spinim ale curam krev tak nevim :,( taky drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
26.2.13 15:46

@majinka099 dekuji. Pak dej o sobe vedet ju? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 14:13

Těhotenský test - návod

Holky, čtěte návody

**Těhotenské testy většinou dovedu určit těhotenství až po jedné vynechané MS nebo později **, takže nečekejte, že se Vám hned zbarví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí