Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, prosím vás o radu. Beru hormonální antikoncepci ale v prvním týdnu jsem zapoměla prášek a užila ho až po 24 hodinách s přítelem jsme se nijak nechránili a už 2 týdny mě bolí prsa a břicho a mám ho nafouklé. Včera jsem měla dostat ms ale mám ji hodně slabou, což u mě není normální. Co si o tom myslíte? Je možné že bych byla těhotná? Stalo se někomu něco podobného? Jen bych chtěla znát váš názor. Děkuju za odpovědi
mě se také „povedlo“ prášek několikrát nevzít v prvním týdnu a těhotná jsem nebyla. Ale je to velmi individuální a záleží také na antikoncepci, kterou bereš. Udělej si test, za to nic nedáš. ![]()
Tak nejprv si přečti příbalový leták, každá HA je jiná a pak si udělej testík, protože pokud těhotná budeš, tak HA brát nemůžeš.
Možné je všechno, já otěhotněla i přesto, že jsem žádný prášek nevynechala. Když jsem nedostala MS, šla jsem raději hned k dr, abych měla jistotu a přestala HA brát.
Zadavatelko nechápu,proč zakládáš dvě stejné diskuse,akorát s jiným názvem? Nebylo by jednodušší si přečíst návod u své antiko a udělat si test? Tady to za tebe stejně žádná nevyřešíme ,já tedy nevim,než bych to tady zaplácávala nesmyslnou dvojitou diskusí,nejdřív bych si snažila najít informace.Vyhledavač snad používat umíš…?