Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,chci se zeptat jestli má některá z vás zkušenost s těhotenským testem „GALMED GOLD“? Myslím jeho spolehlivost,případně kdy jste s ním testovali(který den cyklu. Já jsem s ním včera poprvé testovala, protože v lékárně neměli mamatest no a ukázal mi stínovou čárku (10.den cyklu).díky.L.
Omolouvám se za chybu,myslela jsem,že jsem testovala 10.DPO.
tak to už sedí
!!Tak to bych viděla na
ale ještě bych to zkusila s jiným testem !!!
Taky mě to v pátek čeká ,ale bojím se testovat,že tam nebudou//!!
Tak držím palce at máš // ![]()
ahoj já s ním testuji už přes týden a stále mi to ukazuje slabounkou čárečku takže též čekám zda to bude čárečka nebo negativní výsledek,ale před 14dnema to byl jen šedý duch ted už trochu ružová čárečka né moc viditelná.
znám… měla sem… slabou // ukázal vždycky po limitu. A těhotenství to nebylo…
ničemu než mamatestu nevěřím.
Právě na tomhle testu jsem 13.4. našla svého prvního „ducha“
. A za sebe doporučuju za 2 dny zopakovat ten samý typ testu,je na tom nejlépe vidět jestli čárka sílí. Každý test zobrazuje čárky jinou silou. Držím moc moc palce. Já už se nemůžu dočkat až naší holčičku v prosinci uvidím ![]()
Bebu,takže jestli jsem to správně pochopila,tak z toho ducha je ta holčička,kterou čekáš???L.
ahoj holky,dneska jsem si ho koupila a po zaschnutí mi taky vylezla slabá čárka tak nevím..
Renčo a byla ta čárka růžová?A po jak dlouhé době vylezla? Já jsem si dnes chtěla opět koupit ten Galmed Gold,ale bohužel už ho neměli,tak jsem koupila Mamatest 10 a pak nějaký neznámý „Life Light“.U Mamatestu mi vyskočila do 5 minut slabá,ale krásně viditelná růžová čárka a u toho druhýho taky,ale je hodně špatně vidět(hodně slaboulinká),tak nevím…
Leuš já ani nevím asi tak po deseti minutách a naružovělá.ted jestli jsem si ji nevykoukala
a ten mamatest desítka mi už třikrát hodil falešného ducha.
zkus nový tak za tři dny to by mohla jít vidět více.mě mamatest desítka celý týden házel slabé čárky ale nesílily
tak jestli se k vám mohu přidat též pžes týden testím tím galmedem a hodně slabá ružovka,na mamatestu 25 duch po 15.00 si du na výsledky s krve tak sem zvědavá jak ty testy teda budou spolehlivé,ale na testu značka unimark sem měla ružovku zřetelnou no tak si pak vyberte. ![]()
ahoj no vubec nevím výsledky mám ale nerozumím kde je výsledek na papíru je 197hcg mezera 1,30mIU/ml a pak za tím je 509.tak nevím co je výsledek zda to 1,30což bych nebyla nebo 509 což bych byla ![]()