Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo a ještě když bych náhodou byl atak nedřív 4týden a nejdýl jak 5týden ne.to by čísla souhlasily?fakt se v tom moc nevyznám.
Viděla bych to tak na 5tý týden!Gratulace obrovská!
Tak a teď k doktoru, aby se ti to na UTZ ještě potvrdilo. ![]()
a které tedy to čísílko je výsledek?abych u doktora zbytečně neplašila. ![]()
Já bych řekla, že je to těch 197hcg.Buď si tedy zajdi k dr. nebo si můžeš nechat udělat ještě jeden odběr a uvidíš, jak ti jde to hcg nahoru, jak chceš.
no dalších 200 se mi dávat nechce ale uvidím.každopádně kdybych nebyla podle toho paíru tak je to zajímavé mám nějaké příznaky teda jestli mi už nehrabe.
Jako, jestliže máš na papíru napsáno hcg197, tak jsi stopro těhu, tomu věř!
no to jo ale ještě je tam taky číslo 1,30 u těch jednotek což by značilo netěhu.
Já bych řekla, že těhu jsi,tak si udělej nějakej jinej těhu test, třeba ten Mamatest 25, ten je nejspolehlivější a jestli ti i ten ukáže //, tak je to stopro, těžko takhle soudit, když ten papír nevidim a nevim, jak je to tam napsáno.
ahoj no mamatest se msi dělala a hodně slabá ružovka,kdežto ten unimark je ta čárka silnější než na mama,za ty testy už sem utratila spoustu peněz
právě mě zajímá jestli těch 1,30 muže být měřítko v jednotkách ale jestli je to výsledek ![]()
1,30 nevim, co je,každopádně to by se ti žádná růžová čárka neobjevila při takhle nízký hodnotě na těhu testu.Máš tam napsaný hcg za tim je jedno číslo a to je ta hodnota!
ale tam je přesně
197hcg dlouhá mezera 1,30mIU/ml a pak zase hodně dlouhá mezera 509 .
jo tak to sem zvědavá ale každopádně dám vědět až budu vědět.
Ahoj holky,včera večer jsem si dělala tento test,po limitu se objevila druhhá krásně červená.....ale po zaschnutí úplně vymizela…nevím co si o tom myslet.Co myslíte vy?Děkuji za odpovědi