Čárky na těhotenském testu po zaschnutí zmizeli

59
30.8.10 15:28

skoro zmizely

ahojte,dnes jsem si dělala těhot.test a byli na něm dvě ale po té co zaschnul nejsou skoro patrné.byl to women secret.poradte prosím.mysíte že je to těhu?díky za odpovědi.peta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
30.8.10 15:32

Ahoj,
po zaschnutí už je test neprůkazný, takže klidně jo :), ale nenapsala jsi žádné detaily, to se těžko usuzuje. Kup si ještě jeden, doporučuji citlivější - indikace již 10 jednotek HCG, tím si to potvrdíš :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.8.10 15:35

ne tomhle testu není vůbec napsaná citlivost.ale dnes jsem měla dostat ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
30.8.10 16:04

Peto: kliiiiiiiiiid po zaschnuti carky blednou :wink: nejspis ti muzu gratulovat :kytka: :mrgreen: kazdopadne pro jistotu si udelej dalsi test a pro uplnou jistotu let na krev :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marky 1
30.8.10 16:10

test unimark

Zdravím tápu už hodně dlouho na netu a nenacházím odpovědí snad tady mi poradíte nemáte někdo zkušenost s testem unimark???zda nedělá falešný výsledek?čárka sice není uplně jasná ale slabá ružovka tam je.ale problém je že se čárečka drží celý týden stejně slabá a nesílí.děkuji za odpovědi. :-)

• Citovat
  • Upravit
1587
30.8.10 16:12

Sílit nemusí, pokud jsi v začátku těhu. Já měla tedy jiný test a byla tak slabolinkatá, že jsem ji napoprvé přehlédla, až když jsem šla z koupelny pod denní světlo, tak mi manžel povídá, že tam je. Viděl to dřív než já :D. Určo počkej tak dva dny a udělej si další, případně klusej na gyndu. Slabá čárka, taky čárka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
30.8.10 16:14

peto, jdi do lékárny a řekni, že chceš test na 10 jednotek :). Tím si to potvrdíš. Je dražší, já platila 90,–, ale výdaje za mimi budou mnoooohem větší :). Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
30.8.10 16:17

marky: carka bude silnejsi po dalsim testovani mas treba jeste nizke hcg :wink: zkus testik za par dni ja osobne nemam dobra zkusenosti z tim 1Otkovym mela jsem na nem ducha ale to nezname ze nejsou dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marky 1
30.8.10 16:34

děkuji,no dělám testíky přes týden ob den a čárky stejné,na mamatestu 10 jen šedivý duch,a na testu gold taky slabě ružový ale opravdu slabě mám za to že čárečka by měla sílít co 2až 3 den ?

• Citovat
  • Upravit
59
30.8.10 16:45

děkuju za odpvědi,jen mě zarazilo že na mokrým byly vidět a když uschly tak jen na světle amusela jsem je hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
30.8.10 19:22

holky jj ja kdyz cihnu na muj prvni a jediny pozitivni test taky je tam druha carecka slabounka sotva viditelna ale vic jsem si jich nedelala byla tam :mrgreen: tak jsem letela na krev hned do dvou dnu a pak uz to bylo jisty :dance: :-D kazdopadne ted by vam meli kazdy den silit kazda jsme jina a kazda mame jinak vysoke hcg :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
30.8.10 19:24

ahojky -já jsem zpětně prohlížela těh. test Clearblue…a byly tam dvě čárky..po zaschnutí…ale ms přišla po injekci a UZ žádné těh.potvrzeno…takže asi ne všechny testy jsou OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marky 1
30.8.10 20:28

dobře děkuji :-) já 2 děti mám a právě že u obou mi čárečka sílila ob den hned ze začátku,tak právě ted nevím na čem sem.a jestli musí ta čárka zesílit na konec jako ta kontrolní,nebo muže zustat takhle slabá?na světlo test dávat nemusím aby byla vidět,je vidět normálně jen prostě méně,testuji od minulého pondělka,ale nejde mi právě do hlavy že mamatest 10jednotek mi čárečku ukáže šedou a ten unimark 25jkednotek slabě ružovou,to by mělo být snad naopak ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1586
30.8.10 22:41

Marky: ja to tak mela taky proto neverim tem desitkovejm mamatestum :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marky 1
31.8.10 09:11

dobře děkuji uvidím co se z toho vyvrbí :mrgreen:

• Citovat