Bolesti prsou 18 dní před MS

276
30.8.10 08:50

Bolesti prsou

Zdravím vás všechny,
obracím se na vás, protože bych potřebovala poradit nebo spíš zeptat se, jestli náhodou některá z vás nemá podobné zkušenosti…tak tedy- týká se to bolení prsou. Stalo se některé z vás, že by vás bolely prsa 18 dní v kuse před očekávanou ms a poté jste byly těhotné? Vždy mě totiž bolely tak 8-11 dní před ms a teď se mi to zdá nějaké divné. Snažíme se s manželem otěhotnět, tak mi svitla naděje, že by se mohlo zadařit. Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
30.8.10 17:55

Cca 14 dní před očekávanou MS probíhá ovulace. Bez ovulace nemůže dojít k otěhotnění a k tomu nedojde PŘED ovulací, takže si to spočítej :wink:

(samozřejmě cykly jsou individuální)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
30.8.10 18:39

Promiň, teď jsem tvůj příspěvek jaksi nepochopila…
já se neptám na ovulaci…ta u mě proběhla asi 12 den cyklu. Cykly mám delší(34 dní) a prsa mě vždy začaly bolet až tak 5 dní před menstruací.
A nyní mě bolí snad hned od ovulace (mám už po ní tak 7 dní) a do ms mi zbývá 14 dní. Je to pro mě příšerná představa, že to budu muset ještě tak dlouho vydržet, když už i teď je to pomalu nesnesitelné.
Ptám se tedy, jestli se to některé tak přihodilo? :think:

ps. neptám se tady na vaši oblíbenou otázku MŮŽU BÝT TĚHOTNÁ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
30.8.10 18:44

no mě takhle naposledy bolela prsa asi týden po menstruaci, tak jsem byla nasraná, protože to bolelo fakt dost a já nemohla spát na břiše, no a o 14 dní později na těhu testu //. Tak třeba to tak bude i u tebe. Přeji hodně štěstí.
Jo a bolela mě asi až do konce 3.měsíce. To jen tak pro povzbuzení :lol: i když i teď je pořád cítím, ale už to není taková hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
31.8.10 09:39

díky ti moc za odpověď…a můžu se tě zeptat, jestli jsi měla ještě nějaké jiné příznaky, který by tomu těhu napovídaly? nebo jsi tak usoudila jen podle bolesti prsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.3.11 19:51

anna

prosím Vás neví nekdo co by mohli znamenat bolesti prsou ze spodu abradavek,pri jakem koli kontaktu ci sebemensim otresu.. predem dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.3.11 19:55
agne24 píše:
Promiň, teď jsem tvůj příspěvek jaksi nepochopila…
já se neptám na ovulaci…ta u mě proběhla asi 12 den cyklu. Cykly mám delší(34 dní) a prsa mě vždy začaly bolet až tak 5 dní před menstruací.
A nyní mě bolí snad hned od ovulace (mám už po ní tak 7 dní) a do ms mi zbývá 14 dní. Je to pro mě příšerná představa, že to budu muset ještě tak dlouho vydržet, když už i teď je to pomalu nesnesitelné.
Ptám se tedy, jestli se to některé tak přihodilo? :think:ps. neptám se tady na vaši oblíbenou otázku MŮŽU BÝT TĚHOTNÁ..

domi Ti pisala spravne. od ovulacie po ms je to 12-16 dni. takze ak mas cyklus 34 dni neexistuje, aby si mala ovulaciu 12 dc :wink: skor okolo 20 dc. bolesti prs mozu byt cyklus od cyklu ine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.3.11 19:56
anicka18 píše:
prosím Vás neví nekdo co by mohli znamenat bolesti prsou ze spodu abradavek,pri jakem koli kontaktu ci sebemensim otresu.. predem dekuji za odpoved

vela progesteronu, zvyseny prolaktin, cysta, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.3.11 20:32

mohla bych prosim poprosit o podrobejsi vysvetleni? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.3.11 20:44

zkus třeba udělat testík,je možny že už by ti vyšel… :-D a nebo spíš až když to nedostaneš,přeju hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.3.11 20:55

dekuji za radu, no asi pred 14dny jsem to dostala ale bylo takovy jiny nez jindy takovy divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.3.11 21:04
agne24 píše:
Zdravím vás všechny,
obracím se na vás, protože bych potřebovala poradit nebo spíš zeptat se, jestli náhodou některá z vás nemá podobné zkušenosti…tak tedy- týká se to bolení prsou. Stalo se některé z vás, že by vás bolely prsa 18 dní v kuse před očekávanou ms a poté jste byly těhotné? Vždy mě totiž bolely tak 8-11 dní před ms a teď se mi to zdá nějaké divné. Snažíme se s manželem otěhotnět, tak mi svitla naděje, že by se mohlo zadařit. Předem děkuji za odpovědi.

Ahoj Agne, tak nevim jak ostatni,ale me tedka boli prsa uz asi 14 dni, a taky me vzdy bolely tak 5 dni pred MS,ale trochu jinak nez ted..2.3. jsem mela dostat MS, nedostala jsem ji ani do vcera, tak jsem si udelala odpoledne asi v 17h testik a byly tam dve //, ta dulezita slabsi, tak jsem si dneska asi kolem poledne udelala druhy testik a opet dve // a druha silnejsi…takze drzim pesticky aby ti to vyslo a urcite zkus pak testnout :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
20.7.11 19:31

Ahoj holky, jsem tu naprostý nováček.Snažíme se necelý pulrok a nic. Nyní čekám MS 30.7. Ode dneška od rána mě docela bolí prsa, jinak zatím žádné jiné příznaky nemám. Poslední sex jsme měli před 9ti dny. Manžel je nemocný, takže sexík zatím nebyl. :-) Je možné, že již za 9 dní začnou bolet prsa? Před MS mě bolí, ale tak 4 dny předem. Ms má přijit za 10 dni. Moc bychom mimi chtěli, takže budu ráda za jakoli názor. Zítra si koupím test a v pátek ráno si ho udělám. :-)

• Citovat
  • Upravit
17629
20.7.11 20:13

Říkám si, jestli nebude na test brzo, když to máš dostat až 30.7.
Mně bolely prsa normálně dlouho jako obvykle před menstruací, když jsem otěhotněla, takže jsem to nepovažovala za nic zvláštního a podle toho to nepoznala, ale podle mírné kocoviny, kterou jsem jeden den měla. Ale měla jsem cykly, kdy jsem se dost sledovala a bolesti prsou jsem měla hned od ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
20.7.11 21:33

Ahojky . Mě prsa šíííleně boleli a to jsem teprve čekala na MS a až za nějaký týden jsem zjistila že jsem v tom .Byla to taková jiná bolest než kdykoli jindy . :wink:
Držím ti palce ať je to ono :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital