Těhotenský test + problém s menstuací

1
27.8.10 13:44

těhot.test+problém s menstuací

Ahoj, mám takový problém. Minulý mesíc jsem měla menstruaci jenom jeden den a to strašně slabonce. Na gynekologii jsem nešla, chtěla jsem počkat jak to budu mít tento měsíc a ono se to opakovalo. Měla jsem minimální krvácení, opět jenom jeden den. Dnes jsem si udělala těhotenský test a vyšel negativně. Tady na stránkách eMimino.cz jsem se dočetla, že mezi příznaky těhotenství patří i vynechání menstruace a u ženy těhotné může dojít v době uhnížďování vajíčka v děložní sliznici k malému krevnímu výkonu. Trochu mě to zarazilo. Hned v pondělí letím ke svému gynekologovi. Chtěla jsem se jen optat jestli jste se některá z vás s něčím takovým nesetkala. Díky za odpověd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
27.8.10 13:54

Myslím, že pokud tt vyšel negativně tak těhu nejsi, hcg bys už v moči měla. a tt by byl pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
27.8.10 15:06

Ja si myslim, ze se muze stat, ze by byl test falesne negativni, ale to se stava ojedinele, takze spis opravdu negativni…
Taky si vzdycky rikam, ze to tak je a kdyby nahodou to dopadlo dobre, tak te to jen mile prekvapi :)))
Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.8.10 10:44

Ahojte, zrovna mám uplně stejný problém, vynechání MS, jen první den a nic, ale ještě k tomu mě doprovází už 4 dny bolesti v podbřišku, takově které mývám jen při MS, jenže tu ted nemám :-? test si budu dělat odpoledne tak uvidíme. Ještě jsem do toho Nachlazená, měla jsem zvýšenou teplotu a vůbec jsem se nevyspala :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
31.8.10 10:59

tak to ti drzim palce :) ty jsi to tedy nedostala vubec ?? tak to je dobra zprava, ne ??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.8.10 15:48

MS se mi zpozdila o 10 dní, ale byla u mne jen 1 den a to slabě, potom skončila ted velice slabě špiním, bolí mě neustále podbříšek, jsem nachlazená a cítím se opravdu jako nikdy, možná tam něco bude, ale test si musím udělat až přestanu špinit uplně ne? Doufám že to brzy zkončí. A budu si moct udělat testík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
25.1.17 14:01

Počkat ještě s testem?

Ahoj, je mi jasné, že prostě musím pár dní ještě počkat, ale jdu si pro zkušenost/motivaci/uklidnění… Tak něco:)

Čekám na MS, mám mírné zpoždění, tak 2-3 dny proti průměru (i když proti minulému měsíci už 9 dní). Pondělní test mi vyšel běloskvoucí, ale pořád se nic neděje a to mě už dost znervózňuje… Pětadvacátého už je na mě docela pozdě:). Kdo lovíte duchy, kdy jsou testy už opravdu spolehlivé? Stačí těch profláklých 10 dní od početí (to by bylo tak zítra, pozítří)? Nebo jsem jen hysterka? :)

• Citovat
  • Upravit
565
25.1.17 14:15

@elibro jestli mas 2-3 spozdeni a zitra/pozítří to je 10 dpo, pak mas hrozne krátkou dobu od ovulace po ms, jde o to, ze se „mimi“ nestihne uhnizdit. Ja na sobě zahnizdeni poznala mini zaspinenim, večer uz jsem mela dusíka. To bylo 10dpo a holky ve skupině říkali, ze i to uz je celkem pozdě. I kdyz se doctes na netu, ze to muze trvat i déle. Zkus 12 dpo testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.1.17 14:16

@elibro Mně u všech těhotenství vyšel pozitivní test tak 10-11 DPO - dnů po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
25.1.17 14:26

@Avocado123 @Janka Z
Teda teď mě matete, asi si musím doplnit vzdělání:) Ovulaci na sobě nepoznám, ale podle appky mi vyšla cca na začátek ledna. Čili to už je dávno. No a od poslední šance otěhotnět je to cca těch 8-9 dní (nevím jistě a ano, batole nám manželský život účinně limituje:D), měla jsem za to, že se to má snad počítat od toho? Ten desetidenní limit?

A tak třeba fakt hysterčím a dostanu to výjimečně pozdě :think:

• Citovat
  • Upravit
565
25.1.17 14:31

@elibro ovulaci můžeš mit klidně dřív nebo později, nez co ti ukazuje kalkulačka na internetu. Z toho styku pred 8-9 dny nemusí byt vubec nic. Jde o to, jestli mas pravidelný cyklus a kdy ovulujes. Například ja mam delší cykly, ale ovulovala jsem dřív. Jestli bys mela opravdu ovulaci na zacatku ledna, tak uz by to test musel ukázat. Ja mela 15 dpo čáry jak blázen
*edit automatické opravy telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
25.1.17 14:37

@Avocado123 to jsem si právě myslela, že kdyby něco, tak už to test musí ukázat… Leč test byl prázdný a čekám pořád. A právě proto, že mívám cyklus spíš pravidelný, tak mě to znejisťuje a že se zadařilo až naposledy, to bylo jediné vysvětlení, které mě napadlo (zdravá jsem, necestuju:)). Každopádně díky za zkušenost:)

• Citovat
  • Upravit
565
25.1.17 14:49

@elibro je možné, ze se ti ovulace s prodloužením cyklu taky opozdila a mohla byt treba až v posledních dnech. Vazne to na sobě nepoznas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
25.1.17 14:54

@Avocado123 Vážně ne:) Já mám od dvanácti let cyklus pravidelný, bezbolestný, neotravný, PMS neznám… To už je nějaká ovulace prostě nerozezbatelný detail:) Ale uznávám tedy, že co je většinou výhoda, je kolem otěhotnění trochu mínus.

• Citovat
  • Upravit
565
25.1.17 15:34

@elibro hele nemusíš mit bolesti. Ale treba si vsimnes, ze mas vic hlenu, je to kolikrát vidět na kalhotkách nebo kdyz se utiras po curani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí