Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@elibro Mně poslední ovulace vyšla plus mínus na termín očekávané MS. Taky to na sobě nepoznám. Už bylo „bezpečno“, tak co bychom si dávali pozor… Týdenní zpoždění, běloskvoucí test. Deset dní zpoždění, bílo. Dva tři dny navíc a byl tam duch ![]()
Ahoj holky, ja jsem dneska 35 den cyklu priznaky na menstruaci zadne! Normalne mam cyklus 26-28 dni. 31 den jsem si delala test a vysel negativni. Jinak 16 den cyklu jsem trochu spinila, jen na intimku cca 1,5 dne. Tehotenstvi naplanujem, ale pouze prerusujem, a vim ze ta spolehlivost tam moc neni
tak me zajima, jestli si myslite, xe bych radsi mela hopnout na gyndu, jestli to treba neni nejala cysta nebo neco jelikoz test byl negativni a takove zpozdeni u me neni normalni:-O dekuji ![]()
@Icestarm tak takovou motivaci jsem asi měla na mysli!
To bych brala:)
@elibro Bohuzel, kdyz nevis, kdy byla ovulace (podle appky ji opravdu neurcis), tak holt nezbyva nez cekat a testovat pozdeji. Ovulace se Ti mohla jen zpozdit (takze test je zatim snehobily, protoze je jeste na testovani brzo), muzes mit taky anovulacni cyklus anebo treba jako ja ted v poslednim cyklu cystu, co mi menstruaci oddalila, i kdyz ovulace byla radne v terminu. Drzim palce, at je to ta prvni moznost a dockas se // ![]()