Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Carla7 píše:žirafííí píše:Díky za podporu. jak dlouho jsi těhu?
Ahojky . Mě prsa šíííleně boleli a to jsem teprve čekala na MS a až za nějaký týden jsem zjistila že jsem v tom .Byla to taková jiná bolest než kdykoli jindy .
Držím ti palce ať je to ono
Už 8 měsíců nejsem těhu
.
agne24 píše:
Promiň, teď jsem tvůj příspěvek jaksi nepochopila…
já se neptám na ovulaci…ta u mě proběhla asi 12 den cyklu. Cykly mám delší(34 dní) a prsa mě vždy začaly bolet až tak 5 dní před menstruací.
A nyní mě bolí snad hned od ovulace (mám už po ní tak 7 dní) a do ms mi zbývá 14 dní. Je to pro mě příšerná představa, že to budu muset ještě tak dlouho vydržet, když už i teď je to pomalu nesnesitelné.
Ptám se tedy, jestli se to některé tak přihodilo?ps. neptám se tady na vaši oblíbenou otázku MŮŽU BÝT TĚHOTNÁ..
Agne držím palce, ať máš brzy miminko ![]()
Ale pokud je to taková bolest, nechceš si pro jistotu dojít na sono prsů?
meduzza píše:agne24 píše:Agne držím palce, ať máš brzy miminko
já se neptám na ovulaci…ta u mě proběhla asi 12 den cyklu. Cykly mám delší(34 dní) a prsa mě vždy začaly bolet až tak 5 dní před menstruací.
A nyní mě bolí snad hned od ovulace (mám už po ní tak 7 dní) a do ms mi zbývá 14 dní. Je to pro mě příšerná představa, že to budu muset ještě tak dlouho vydržet, když už i teď je to pomalu nesnesitelné.
Ptám se tedy, jestli se to některé tak přihodilo?ps. neptám se tady na vaši oblíbenou otázku MŮŽU BÝT TĚHOTNÁ..
Ale pokud je to taková bolest, nechceš si pro jistotu dojít na sono prsů?
já byla na sonu kvůli bolestivosti kdysi dávno, vše bylo ok, Mudr mi doporučila brát Ečko. On nějaký problém vážný většinou totiž nebolí. Tohle jsou hormony.
meduzza píše:Saroya píše:Tak to jo, to jsem nevěděla, že na sonu nic nepoznají. Já nemyslím, že by to mělo být vážné, jen jsem myslela, že tam třeba něco uvidí. Mě s bolestí prsou poslali na sono, tam to bylo v pořádku a doporučili mi Mastodynon, těhu jsem v té době nebyla. Jen mně přijde, že pokud to zakladatelku tolik bolí… Držím palce, ať jsou to hormonální změny díky těhotenstvímeduzza píše:já byla na sonu kvůli bolestivosti kdysi dávno, vše bylo ok, Mudr mi doporučila brát Ečko. On nějaký problém vážný většinou totiž nebolí. Tohle jsou hormony.agne24 píše:Agne držím palce, ať máš brzy miminko
Ale pokud je to taková bolest, nechceš si pro jistotu dojít na sono prsů?.
já jsem pro se nechat zkontrolovat, ale není třeba panikařit, ten Mastodynon jsem taky užívala, ale nějak mám pocit, že se mi to nezlepšilo
Ahojik chtěla sem se zeptat mám velke bolesti prsou už to mam tak 2 týdny šilene bolestí a když sem měla menstruaci měla jsem jí středně a pak sel jen špinilá mohla bich bejt těhotna??? děkuji moc a sem dva roky po potratu a zatu dobu sem nemohla znovu otěhotnět tak bych byla rada kdybi se zadařilo
![]()
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, zda bolest prsou od ovulace po MS může být způsobené NÍZKOU hladinou progesteronu? ![]()
Vždycky jsem si myslela, že právě prsa bolí od toho, jak se zvyšuje hladina progesteronu v těle před MS, ale dneska jsem narazila na článek, kde právě psali, že bolest prsou je způsobena nízkým progesteronem. Což se mi nezdá ![]()
@Berenika22 píše:
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, zda bolest prsou od ovulace po MS může být způsobené NÍZKOU hladinou progesteronu?
Vždycky jsem si myslela, že právě prsa bolí od toho, jak se zvyšuje hladina progesteronu v těle před MS, ale dneska jsem narazila na článek, kde právě psali, že bolest prsou je způsobena nízkým progesteronem. Což se mi nezdá
me teda pred Ms bolela prsa, jedine to rict gyndari at ti udela odbery krve.
Ahojky holky mam takovej mensi problem bolej me prsa uz 4dny nemuzu spat na brise…bolej me uplne cely az po bradavku poradi mi nekdo
Chci se zeptat, beru pravidelně HA, mám 10 dní spoždění. Což mě ani moc nepřakvapuje, protože vždycky mám menstruaci ob měsíc (jeden měsíc v pohodě a jeden měsíc nic), přítel jse do mě nikdy neudělal. Ale tentokrát je to divný, strašně mě bolí prsa (spíš hrozně pálí) Můžu být těhotná??? Včera jsem si dělala ráno test a oba byli negativní. Co jsi myslíte? Díky
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, beru pravidelně HA, mám 10 dní spoždění. Což mě ani moc nepřakvapuje, protože vždycky mám menstruaci ob měsíc (jeden měsíc v pohodě a jeden měsíc nic), přítel jse do mě nikdy neudělal. Ale tentokrát je to divný, strašně mě bolí prsa (spíš hrozně pálí) Můžu být těhotná??? Včera jsem si dělala ráno test a oba byli negativní. Co jsi myslíte? Díky
Mám stejný problém, ale neberu HA. Měli jsme kondom, ale ten jsme použili až chvilku později, doufám, že kvuli tomu právě neunikla nějaká,,kapička štěstí". Již několik dní mě bolí prsa, stejně jako kdybych čekala ms, ale prostě je to příliš brzy, ptž do ms mi zbývá cca 14 dní. Děťátko zatim neplánuji, ikdyž to není jisté co se mnou zatim je, tak uplně koukam na ta mala stvoreni a maminky a chce se mi brečet. Kdyby mi bylo víc jak 20 tak nic neřeknu, ale takhle čerstvě po matuře otěhotnět, to by nebylo nejideálnější.
Ahoj holky, poraďte mi prosím některá, za jak dlouho po otěhotnění mě mohou začít bolet prsa? Díky moc.
Ahoj…v tom Ti neporadím.
Ale já mam zas jiný problém-bolí mne prso už týden, vystřeluje to i do druhého a do ruky…dnes jsem to nevydržela a byla na sonu…a vše ok…takže už nevím, co to může být. Těhotná nejsem, menzes nemám dostat…netušíte někdo??? Mám ještě jít někam? Díky ![]()
Taky me ted boli prsa asi uz tyden, na dotek jsou bolestive bradavky, ale obca me boli spis picha v brise, posledni menses jsem mela v rijnu a to jen spineni 2dny.no ted mam zpozdeni uz 5dnu menses nikde. testy jsem delal ale asim oc brzo dvakrat a byly negativni…nevim jestli mam chut zkouset dalsi test a byt zklamana znovu nebo jeste pockat a jit kdyztak rovnou na gyndu
Díky za podporu. jak dlouho jsi těhu?