Že by to bylo těhotenství?

Anonymní
30.8.10 18:54

ze by tehotenstvi ?

Ahojte, chtela jsem se vas zeptat na vase zkusenosti. Priblizne 9 den od zacatku menstruace jsme meli s partnerem styk,kdy neejakuloval primo do me,ale zvenku.Tak o pet dni pozdeji me zacalo obcas pobolivat podbrisko (jako u menstruace,ale pred periodou me nikdy neboli) a za dva tydny se pridaly prsa.Trochu boli,ale jinak nez klasicky pred periodou,jsou jakoby malinko vetsi a mekci.Co me zarazi vic je,ze me boli vic (i je vetsi) jen jedno prso.Mely jste to taky tak nesoumerne? A je mozne,abych byla tehotna - mam delohu dozadu a dle gynekologu se tak hure otehotni? Taky jsem prestala mit chut na sladke,a to ho mam moooc rada (dam cokoladu na posezeni). :jazyk: Mate nektera podobnou zkusenost? Tehotenstvi by nam s partnerem nevadilo.Dekuji. P.S.Periodu bych mela dostat priblizne o vikendu,takze test si ted delat jeste nebudu,zrejme by se to jeste neukazalo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6512
30.8.10 19:04

Spis bych tipovala, ze priznaky patri k ovulaci, ale ja stejne jako dalsi emaminy nejsme vedmy, takze, jestli jsi tehu Ti nikdo nerekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.8.10 19:05

Řekla bych, že se spíš jedná o ovulační bolest, pokud do Tebe neejakuloval opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
30.8.10 19:22

Praktikujete prerusovany styk prvni cyklus, nebo to tak delate bezne?
Pokud do tebe partenr neejakuloval, je moznost otehotnet velmi mala.
Neber toosobne, ale vsugerovat si takove priznaky je straslive snadne, hlavne kdyz clovek nejake priznaky ocekava.
Budes muset pockat na den ocekavane ms a pak testnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
30.8.10 19:35

POdle popisu a dnu cyklu mi to přijde jako ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.8.10 23:38

špinění

Ahoj všichni, prosím o radu. MS jsem dostala o 10 dní později, trvala však jen jeden den, druhý den přestala, den potom jsem začla špinit, jen lechce. Mám bolesti v podbříšku, a na levé straně, bolesti jsou jako při silné menstruaci, ty však mývám jen 1. den před MS. Navíc jsem nachlazená, mám rýmu, kašel, horečku jen mírně zvýšenou, a jsem neustále unavená. Může se jednat o těhotenství? Jestli ano byla bych moc ráda, ale co to špinění a nachlazení? s přítelem těhotenství necháváme náhodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
31.8.10 09:18

:nevim: A delala sis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
31.8.10 09:52

Tyterka, být tebou tak si zajdu pro jistotu na gyndu,může to být mimoděložní těhotenství!! Ty bolesti na levé straně dají se vydržet bez léků a co při chůzi bolí to víc?? Ptám se proto ,že já měla mimiděložní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
31.8.10 09:58

…Ale i pri mimodeloznim tehotenstvi by uz mela tehotensky test pozitivni :nevim:
Jinak i spineni je v tehotenstvi celkem bezne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
31.8.10 10:12

mohla ale taky nemusela!! Já neměla a navíc ta bolest na jedné straně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.8.10 10:17

Ještě ne,odpoledne uvidím no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.8.10 10:40

Bolesti nejsou jen na jedné straně, celý podbřišek, a ted už i na obou stranách jako vaječníky či co. Koupím testík,a otestuju se. Ještě se mi to nikdy nestalo, že by se mi zpozdila MS, a hned druhý den přestala. Snad to nebude nic špatnýho :-( tak díky, a pak pisnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
6.9.10 03:18

Ahojky mám úplně stejný problém Ms jsem dostala teda o 4 dny později,ale taky trvala jeden den päk špinění a nic, test zatím negativní nemocná teda nejsem, ale zvýšenou teplotu mám taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
6.9.10 11:30

Hezký den,snažilky :mavam:
Měla bych na vás dotaz a budu vám vděčná za všechny odpovědi. :kytka:
Dneska jsem 31.dc a ve čtvrtek 27.dc jsem špinila na papír trochu,tak jsem myslela,že MS dorazí a nic.V sobotu večer(29.dc) jsem taky špinila na papír a včera a dneska ani známky o špinění natožpak o přicházející MS.Prsa mě nebolí,břicho,nic a MS nikde,přitom je to divný,když jsem dvakrát trochu špinila vždycky ob den a pak nic.Bylo to spíš hnědý a jen trochu.Co to se mnou,je?Nevíte?Po­raďte,prosím.Dneska jsem si dělala test a byl negativní,takže si myslím,že to určitě je jen opožděná MS a nic z toho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.11.13 19:26

Ahoj holky.
Mám stejný problém.
Užívala jsem pilulky 2 měsíce, ale protože jsem nespolehlivá, tak jsem několikrát zapomněla (třeba i na 2-3dny, cca 3× během braní). Měli jsme s přítelem sex (1. chráněný, další 3 nechráněné /ale neudělal se do mě/). Dva dni na to jsem skončila platíčko a „MS“ přišla cca za 4dni na 1 den (špíše špinění) a poté za 2 dni znovu (špinění na pár hodin). Za 5 dní jsem si dělala test, ale byl negativní. Po pár dnech jsem dostala něco jako chřipku (zvýšená teplota a únava). Pobolívá mě podbříšek, spíše na levé straně (slepák už nemám). Jsem pořád unavená, otrávená, brečím a pak nadávám. Začala jsem strašně jíst a většinou to nechutná tak, jak by mělo (čaj mi jednou chutná jako Betadine, poté jako hřášek, pak mi zase smrdí jak moč..). Prsa se mi nezvětšila, ale mám tvrdé a nafouklé břicho. Chodím každou chvíli na záchod a nemůžu to vydržet (i v noci, kdy normálně nechodím).
Děkuji za každý názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital