Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebovala bych poradit a případně zjistit jestli máte některá s něčím z mých dotazů podobnou zkušenost. Omlouvám se za delší zprávu. Před cca 17 dny jsme se poprvé pokusili o mimčo, v tu dobu jsem měla už 3 týdny zpoždění (mám velice rozházený cyklus) těhotenství to nebylo, druhý den po pokusu přišla ms, která trvala 1 den, od té doby mě cca 7-10 dní bolelo v podbřišku, teď chodím častěji čůrat, o dost častěji, TT jsem si dělala asi 4 a negativní. Občas mě píchá v levém vaječníku a dneska teda pekelně v pravém. A začly mě dost bolet prsa. Myslíte, že můžu být těhotná? Už jedno dítko mám, ale tam jsem těhotenství objevila až ve 3 měsíci, a navíc je to už déle. A druhý dotaz.. jsem rok po operaci ledvin.. mám vrozenou vadu, s prvním dítkem to nebyl problém, ale zhoršilo se to.. nemáte některá něco podobného? Jestli třeba nebude těžší otěhotnět? Moc děkuju za jakoukoli reakci!!!
@KačR zajdi si na gyndu, může to být cysta. a nech si sjednotit cykly
Také se přikláním k cystě..přesně totéž jsem zažila v květnu.. ![]()
Ahoj, obnovuji diskuze-raději anonymně, aby okolí případně nemělo tušení
![]()
snažíme se s manželem o druhé miminko. Sex byl 6.12, 10.12 a 15.12. - měla bych to dostat 20.12. (menstruace pravidelná). Dneska jsem po utření měla ráno na toaletním papíře světle růžový výtok(nekde píšou, že to může být hnízdění vajíčka), migréna mě trápí už druhý den, bolest v podbřišku stejná, jako bych to měla dostat. Dva testy negativní… Kdy myslíte, že by na testu mohla být vidět čárka? U prvního syna to bylo jiné- milovali jsme se každý den a nějak nehlídali plodné dny atd. Děkuji za info
Spis bych cekala ze toho 20.12 to prijde podle priznaku. Jinak ja videla carku 10.den po terminu menstruace
@Anonymní píše:
@pppetulda22 takže myslíš, že to těhotenství neni?
podle mě je na příznaky ještě brzy. špinění může být jak uhnizdování vajíčka, ale také začínající ms. test bych zkusila až pár dní po vynechané menstruaci. HCG by v případě těhotenství bylo ještě nízké a test to ještě nepochytí. počkejte ještě pár dní
přeji aby tam byly dvě čárky ![]()
@Anonymní píše:
@pppetulda22 takže myslíš, že to těhotenství neni?
Víš jak, dokud nepřijde MS, tak nikdy nevíš. Já jsem taky říkala, že každý den zpoždění, dobrý den ![]()
@P4ja teprve to je první měsíc, co se o miminko snažíme, takže zatím dobrý a nejsem ve stresu, jako kdyby to už trvalo déle.. Právě, že vždycky mě bolelo břicho až v den menstruace(hodně) a ted už si řikám, že druhý den bolesti v podbřišku a nic, že by to mohlo být ono. Nadruhou stranu, jsem byla pred týdnem na opichu zablokovaných kyčlí, takže to může být posunutý možná i díky té injekci asi :-/
@Anonymní píše:
@P4ja teprve to je první měsíc, co se o miminko snažíme, takže zatím dobrý a nejsem ve stresu, jako kdyby to už trvalo déle.. Právě, že vždycky mě bolelo břicho až v den menstruace(hodně) a ted už si řikám, že druhý den bolesti v podbřišku a nic, že by to mohlo být ono. Nadruhou stranu, jsem byla pred týdnem na opichu zablokovaných kyčlí, takže to může být posunutý možná i díky té injekci asi :-/
Prostě nemá cenu to řešit. Člověk si vsugeruje cokoli. Počkala bych týden po zpoždění a pak zkusila test. Jinak toho stejně víc nevykoumáš. Až bude mít miminko přijít, tak přijde.