Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj snažilky,
mám prosbu. můžete mi někdo říct názor na mé TT? včera ráno jsem si dělala test,po 8 min se mi ukázali //, z toho ta druhá slabá.zopakovala jsem ho večer a výsledek byl totožný,též po 8 min.dnes ráno znova a též to samé.nevydržela jsem to,a dnes odpoledne jsem si udělala ještě jeden, ale s jiným testem a nic.
jsem z toho znatená.doktor mě veme až 1.10..a tak tady sedím a nevím co si o tom mám myslet.prosím o názor.děkuji Helena
nejlepší je, testovat se z ranní moči, kde je koncetrace hcg (těhotenského hormonu) nejvyšší. Mohla sis koupit navíc test, který není tak citlivý a nemusíš mít hcg tak vysoké, aby to dokázal zachytit. Zkus si koupit mammatest a otestovat se hned ráno. Uvidíš. Pak to zkus po dvou dnech. Čárka by měla sílit.
jo a ještě je možnost zajít si na krev. Jako samoplátce to bude stát tuším něco kolem 500,– a výsledek bude nezpochybnitelný ![]()
Heli, doporučuju počkat tak dva dny (vím, jak je to těžké) a udělat RÁNO nový těhotenský test . Za sebe doporučuju Mamatesty, já s nima byla spokojená . Taky je důležité, zda už jsi měla mít MS, pokud ne, tak vyčkej do vynechání, dřív nemá cenu testovat, akorát se budeš nervovat.
Držím palečky, ať to dopadne, jak si přeješ ![]()
Ahoj Kakiko,
krom toho dnešního odpoledního byly testy mammatest,ten poslední říkala lékarnice že je nejcitlivější.jmenuje se for you,za 59 Kč.máš pravdu,buď vydržet dva dny,nebo hned zítra ráno na krev.uf, dám vědět a děkuji.pa pa
Ahoj Nonino,
MS jsem měla mít 1.9..takže už přetahuju
,mám to vždy přesně.ty dva dny budou nekonečný, ale děkuji za reakci.pa pa
Nejsem žena takže jako mimo mně, ale u nás to bylo furt stěžování že ještě není v tom, propadání paniky, žádný čárky a dokonce menstruace, pak pravidelná kontrola a my měli zaděláno necelý 4měsíc, a jaká je to roštanda jo tato je udělaná někde na šumavě, a synáček někde u břeclavi