Opožděná menstruace, žádné příznaky a negativní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1641
27.2.13 16:08

Ahoj holky, potřebuju poradit, v lednu mě zjistili že mám hyperandrogenní syndrom a dali mě duphaston, ten sem brala měsíc a teď sem měsíc nic nebrala, od 17.do 21 DC sem špinila a to tak že hodně a 23.2 měla přijít MS a nic.. :-/ tak já nevím jestli mám věřit tomu že bych mohla být těhotná i přesto že mám ten syndrom a nebo ne, test jsem ještě nedělala a když jsem byla na gyndě tak mě doktorka řekla že prý nemůže vyloučit těhotenství, máte některá stejnou zkušenost že když jste se přestali aktivně snažit o těhotenství tak jste zničehonic otěhotněli?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.11.13 13:24

Ahoj všem, poslední menstruaci jsem měla 26.9.2013 a od te doby nic, test jsem si delala 2.11.a byl negativni, celou tu dobu me poboliva bricho, ale jinak nic. Dneska se mi objevilo slabe spineni, bolest bricha stale stejna, dostala jsem ale strach, rano si udelam jeste test, volala jsem na gyndu, tam me objednali az na 3.12.a to mi prijde celkem pozde, jinak antikoncepci neberu pres pul roku, takze bych nerekla, ze je to rozhazeny cyklus po vysazeni.Mam problemy s mocovym mechyrem, ceka me cevkovani a mozna mensi zakrok, kde mi budou roztahovat mocovou trubici, tak me napadlo, jestli to cele me zpozdeni nemuze mit spojitost s timto, pokud s tim mate nektera zkusenost, budu rada za kazdou radu a odpoved.Po prvnim negativnim testu jsem vse vypustila a nemyslela na to, ted mam strach ze jsem mohla neco zanedbat…
za chybi v textu se omlouvam, ale pisu v praci na mobilu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.13 13:31

@Verča-2 myslim si ze i po pul roce muze byt cyklus rozhazeny…ja mela taky normalni ms prisla dejme tomu v terminu par takovych cyklu a pak se to zbaznilo a doktor mi musel napsat lekyna upravu cyklu.se zanety moc. mechyre mam taky sve zkusenosti ale tezko rict jestli na to muze mit vliv

• Citovat
  • Upravit
2197
12.11.13 13:35

@Verča-2 určitě není normální mít takhle dlouhý cyklus a i přes půl roku od vysazení je možnost rozházeného cyklu. Já jsem vysadila už před 2 a půl rokem a stále s cyklem bojuju. Možnost těhotenství tady taky je, když jsi poslední test dělala 2.11. tak to chce určitě zopakovat. A teda měla by jsi jít na gynekologii na vyvolání ms, nechápu, jak tě mohli objednat až za takovou dobu :nevim:, prostě bych se jim vnutila rozhodně dříve.
Jinak ms s močovou trubicí nemá nic společnýho, tamtudy to neodchází ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.13 13:36

@Verča-2 a podle me kdyby to bylo tehotenstvi test uz by ti ukazal. tezko rict. nejlepsi bude navsteva gynekologa a kdyz muzou az 3 tak se objednej k jinemu.

• Citovat
  • Upravit
18
15.11.13 13:38

....

Dobry den chci se zeptat zda muzu být těhotná. MS se mi spozdila o 2 tydny dělala jsem si 3 testy a všechny 3 byli pozitivní. Dneska ráno jsem to dostala tak já nevím. děkuji za vaše odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.3.14 13:26

AHOJ

Ahoj holky, taky bych se rada pridala. posledni menstruaci jsme mela 10.2.ovulaci mam vzdy 18 den, ale tentokrat jsem ji nezaregistrovala po tech 18 dnech. Menstruaci jsem jeste nedostala, mam takovy zvlastni pocit a cipek mam vysoko, tvrdy protahly a uzavreny. delala jsem si teh test asi po 5 dnech zpozdeni a nic ani duch. myslite, ze jeste muzu mit test pozitivni nebo uz by to mel davno ukazat.nebo je mozne, ze kdyz se mi opozdila ovulace, tak se mi opozdi i menstruace? dekuji a napiste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.3.14 13:49

prosim o radu.

Ahoj holky, taky bych se rada pridala. posledni menstruaci jsme mela 10.2.ovulaci mam vzdy 18 den, ale tentokrat jsem ji nezaregistrovala po tech 18 dnech. Menstruaci jsem jeste nedostala, mam takovy zvlastni pocit a cipek mam vysoko, tvrdy protahly a uzavreny. delala jsem si teh test asi po 5 dnech zpozdeni a nic ani duch. myslite, ze jeste muzu mit test pozitivni nebo uz by to mel davno ukazat.nebo je mozne, ze kdyz se mi opozdila ovulace, tak se mi opozdi i menstruace? dekuji a napiste :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.6.14 16:30

Ahoj holky chtela jsem se zeptat byla jsem na umelem oplodneni 29.5 a vcera mi brali krev a mam hodnotu hcg hcg 2 mIU/ml co to znamanaco to znamena jsem tehotna nebo ne sestricka mi rikala ze to muzou delat prasky tak nevim dekuji za radadu tehotensky test je jeste brzo delat mela sem ho negativny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
10.6.14 08:46

Ahojky holky,
ja jsem nekdy minule zari vysadila antikoncepci. Mela jsem po ni ms vzdy okolo 29 dni. Najednou v breznu ms nedorazila. Byla jsem na gynde 38.den cyklu a dr. mi rekla, ze to na ms nevypada a pichla mi vyvolavacku po ni jsem 43.den dostala ms, ale kdyz to srovnam s ms predtim tak to nebylo nic. To bylo nekdy v pulce dubna. Zacatkem kvetna jsem byla jen na cytologii a dr. jen koukla a rikala, ze sliznice roste tak uvidim jestli ms dorazi. Ted uz budu 60. den cyklu a nic…dr mi rikala, ze ms neni zivotne dulezita, ale stejne no.. pripada mi to divne! Ne ze by ms chybela a asi pred mesicem jsem stres mela ale to i driv. Ted jsem navic i mimo CR.
Co myslite? Styk jsem mela zacatkem brezna a potom zacatkem kvetna.
Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital