Test, moc brzy?

Anonymní
3.9.10 16:35

test, moc brzy?

Ahoj,
potrebuji poradit. Posledni MS jsem mela 25-28.7
a dalsi Ms zatim nedorazila, cekala jsem ji v rozmezi 22-24.8 dle delky meho cyklu.dnes jsem si delala test a byl negativni. pokud jsme tehotna, tak jsem otehotnela 22.8. to vim presne, uz jednou jsem otehotnela den pred MS, asi mam takhle divne souplou ovulaci. a ted k dotazu, myslite si, kdybych tedy otehotnela 22.8 ze je na test jeste brzy a nemusi se ukazat // a nebo je to jen nejaka porucha, cysta a pod. prosim nepiste neco o krvi a dr. jde mi o vase zusenosti a nazory. k dr pujdu v pondeli, kdyz se do te doby neobjevi na testu // a nebo neprijde MS.
Diky za vase reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101659
3.9.10 16:55

Tak pokud si fakt měla ovulaci až kolem toho 22.8. tak test ještě nemusí nic ukazovat, ale i MS může klidně dorazit až začátkem příštího týdne. Protože pokud se prodlužuje cyklus, tak je to většinou ta část před ovulací, doba od ní do konce by měla být plus mínus stejná a průměrně je tak 11-15 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.10 17:08

Jani: diky, ale MS jsem mela vzdy do tech max 32 dnu. takze je mi to divne, ze ted by se cyklus prodluzoval.

• Citovat
  • Upravit
3.9.10 17:40

Ahoj já taky bádám jestli je na test ještě brzo nebo ne.Jsem od poslední menstruace 34 den.Cyklus mám 25-27 a nedostala jsem a odpo test negativní.2o den cyklus jsem měla dvou denní krvácení nepodobné menstruaci a od od té doby mě bolí břicho jako když už to mám dostat a porád se nic neděje :think: tak jsem z toho jelen.Myslím si že na testu by to už mělo být vidět.Problém je v tom,že jsem tenhle měsíc nesledovala ovulku tak nevím jestli byla nebo ne.Z předchozích cyklů jí mám cca 12 den.Ted řeším jestli mám to krvácení dvou denní brát jako měsíčky a počítat už další cyklus nebo jsem stále ještě v tom předchozím.To je vysoká matematika viď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.10 17:46

Slunecnice: ja si ovulaci nehlidam, nejak jsem ji nevypozorovala, a na BT nemam cas a sanci. ale vim ze ten den jsem mela strasnou chut na sex a jsem si 100% jista ze jedno tehu bylo dne pred MS(cely cyklus s ochranou, a jen ten den bez) takze ted bych se ani nedivila. ja zaddne priznaky tak nejak nemam, obcas me boli prsa. a bolest bricha jsem mela taky… u tebe nevim, kdyz jsi spinila, i kdyz to mohlo byt zahnizdovani :wink:

• Citovat
  • Upravit
3.9.10 17:49

No jo,každá jsme jiná a žádné 100 % pravidlo neexistuje.Ale fakt mi mě zajímalo jak může mít někdo test pozitivní hned den po vynechání menstruce.Čtu hodně příspěvků a nějak to nechápu někdo má hned někdo za týden.Jsem z toho jelen :-D Asi mi blázněj hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.9.10 17:51

anonymna, ovulacia nikdy nie je den pred ms.
dlzka cyklu zavisi od casu kedy bola ovulacia.
ms prichadza 12-16 dni po ovulacii.

rozumies trosku?

a test Ti ukaze uz cca 10 dni po oplodneni v zavislosti od znacky- najlepsi je mamatest.

kludne mozes mat len oneskorenu ovulaciu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.9.10 17:52

slunecnice, ja som mala pozitivny test 5 dni pred ocakavanou menstruaciou- staci kupovat kvalitne testy a poznat den ovulacie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.10 17:52

Slunecnice: jde o to kdo kdy ma ovulaci a jak rychle se vajicko uhnizdi, ja u jednoho tehu mela tez hned. byla jsem 3× tehu ale 2 se to nepovedlo :-? jj kazda jsme jina.

• Citovat
  • Upravit
3.9.10 17:54

měla jsem mamatest ten si myslím že patří mezi ty kvalitní ne?Proto si říkám že těhotná nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.10 17:54

Soldi: diky za info, to samozrejme vim… ale kazda jsme jina a telo reaguje jinak, vim ze jednou jsem ovu mela den pred ocekavanou MS, otehotnela jsem z toho a i termin sedel, tak ted bych se taky moc nedivila

• Citovat
  • Upravit
466
3.9.10 17:55

Já js

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
3.9.10 17:56

já jsem měla pozitivní test-slabou čárku 10 dní po styku,každý den sílila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.10 17:57

Lucik: diky za info. tim ma nadeje pada :cry: ja jsem ted 12 dni po styku :think:

• Citovat
  • Upravit
3.9.10 17:57

Luuucik: no tak to se asi nemusím zbytečně stresovat asi nějaká porucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení