Test, moc brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.9.10 13:11

soldi:no tak už mi chybí jenom to dostat.Jsem vzteklá a protivná i sama sobě,se mnou ty hormony pěkně cvičí.Když vidím podle testu že to nega tak se modlím už aby to došlo a ulevilo se.
No ale ted zase pro změnu víc jak týden lítám pořád na hajzlík jako že už je to tady,už to cítím jak se to spouší a jenom hlen,menstruace nidke.Si přijdu pořád jak oslintaná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.10 13:35

Slunecnice: tak to jsme na tom podobne, prvni tyden litani na Wc ze uz, pak nadeje ze treba jo :wink: ted po negativnich testech, zase zacinam vic litat na Wc ze uz to musi zase prijit, tez jsem strasne protivna, neprijemna :-( taky uz se tesim az to prijde abych vedela co a jak, a taky mohlo zacit dalsi snazeni, takhle je to na palici :oops:

• Citovat
  • Upravit
4.9.10 13:54

no viď to je psycho s tím lítáním na hajzlík.Sedím začně mě bolet břuch tak všeho nechám a letím at to nemám pak až na zádech a on planý poplach :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
4.9.10 14:15

Slunečnice já už mám někdy s toho hlavu jak balon a na měření BT už vubec nemám nervy :roll:
Soldi díky :palec: ale ted by už měl přijít ten plodný že, jsem 14 dc :?: si hodná že tak všem radíš a gratuluji k těhu a at je vše vpořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.10 14:21

všechno to je vyšší dívčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
4.9.10 14:24
nerozumim :oops: :mrgreen:
slunecnice73 píše:
všechno to je vyšší dívčí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.9.10 14:31

Pro ppaleu, jestli se tu ještě ukáže:

Myslela jsem si, že ti podrobný popis zkopíruju, ale je tam toho prostě moc. Koukni na http://merenibt.xf.cz/index2.html, to jsou stránky jednak o měření bazální teploty a jednak o cyklu žena a oplodnění jako takové. Takže snad najdeš odpověď a ještě bude chytrá jak žirafa! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.10 14:44

no jako to všechno počítání a měření že je vyšší dívčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ppalea
4.9.10 15:21

Díky moc za radu Emi, pročtu to.. :) Jsem tu, sleduju vaše povídaní.. je to zábava, já to dnes naštěstí už dostala po negativních testíkách tak ted už jen čekám na ovu aby jsme se mohli snažit.. Přítel ze mě má už srandu jak pořád počítám a zapisuju, ale když tu vidim, že nejsem sama tak to povzbudí.. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.10 16:14

tak ja si ovulaci nejak nehlidam… ani si nemerim BT, hlen si nehlidam, cipek tez ne zkousela jsem oboje jeden mesic ale prislo mi to uplne stejny :lol:
dokonce jsem 2 mesice brala clostylbegyt a taky nic, od minuleho mesice jsem se to snazila hodit za hlavu a nemyslet na to :wink: lehce se rika ale hur dela, i kdyz se mi to trochu povedlo, pak vynechani MS a do toho tohle…

Ppaleo: tak to teoreticky gratuluju, aspon muzete zacit znova. to ja porad nevim na cem jsem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.10 16:39

tak u me trapeni asi tez konci :oops: zacla jsem trosicku spinit, a od rana me boli bricho. uvidime co to nakonec bude, ale dle me se mi rozjizdi MS. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1738
4.9.10 17:11

podle mě je nejhorší,když potvora nedojde a TT je negativní :-? to je pak na ranění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.9.10 17:20
KIKOLETEK píše:
Soldi díky :palec: ale ted by už měl přijít ten plodný že, jsem 14 dc :?: si hodná že tak všem radíš a gratuluji k těhu a at je vše vpořádku :kytka:

kikol, ono to neplati, ze musis mat ovulaciu 14 dc, ona moze byt neskor aj skor- napr. aj pri 28 dnovom cykle, mozem mavat ovu 12 dc, ale rovnako aj 18 dc.

a niekto ten plodny hlienik moc nemava. ale odporucam pit kazdy den pred ovu tri deci dzusu z ruzoveho grepu, ten je velmi napomocny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
4.9.10 18:54

Soldi tak to slyším poprvé ružový grep :lol: a myslíš že to jako pomáhá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.9.10 19:17

ano, urcite to pomaha, ja som nikdy ziaden plodny hlien nemala, tento´cyklus som pila ten dzus a mala som egg 5 dni a este som aj otehu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí