Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucink_a píše:
Tak mě dneska mrcha dorazila
Jé ty se máš já pořád nic a kromě prsou,které bolí jako čert to nevypadá že by mi to chtělo dorazit. ![]()
Mě v den, kdy jsem to měla dostat, bolely šíleně, a i teď je mám citlivé a to se mi tedy u MS nestává, no mám to pěkně rozházené, doufám, že další cyklus bude normální ![]()
Tak písni až přijde, a třeba to je mimísek? Nezkoušela sis ještě test?
Lucink_a píše:
Mě v den, kdy jsem to měla dostat, bolely šíleně, a i teď je mám citlivé a to se mi tedy u MS nestává, no mám to pěkně rozházené, doufám, že další cyklus bude normální
Tak písni až přijde, a třeba to je mimísek? Nezkoušela sis ještě test?
Zkoušel asi 33DC a byl nega.Dneska jsem myslím 43DC tak ještě čekám jestli mi prostě ta jedna nevynechala a nedostanu to příští týden.Každopádně je vidět že i když to léta chodí jako hodinky tak občas to tělo může stávkovat
ale ty prsa jsou teda chuťovka,bolí mě tak nějak vždy před MS ale ted mě bolí už pěkně dlouho ale zase je to výhoda jak jsou nateklá tak je mám pevná jak v 15-ti
![]()
A vy se pokoušíte o miminko? Být tebou tak ještě zkusím jeden test. MS dostaneš určitě neboj, pokud tedy nejsi těhotná
Já to dostala teď taky 43DC. To čekání je hrozný ![]()
Lucink_a píše:
A vy se pokoušíte o miminko? Být tebou tak ještě zkusím jeden test. MS dostaneš určitě neboj, pokud tedy nejsi těhotnáJá to dostala teď taky 43DC. To čekání je hrozný
Jj pokušíme,když jsem se nesnažila tak to chodilo skoro na den přesně kolik let i bez HA a ted to začně takhle kravit.Já 20DC dva dny slabě krvácela a doktor mi řekl že to nebyla menstruce ale já si myslím že tady plaším a ty dva dny byla prostě MS a ted jednu už nový cyklus tím bych měla ještě čas.Cyklus mám jinak 26-28 dnů a dneska bych byla 24DC pokud bych brala to krvácení že to byla MS a tak bych mla ještě tak 2-4 dny čas.Fakt netuším