Test, moc brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
6.9.10 11:17

Jj, určitě napíšu, i když mi toho asi stejně moc nepoví, vidim to na krev a podle výsledků na vyvolávačku nejspíš…a nebo mi třeba eště nějakej čas dá…uvidíme…No ty duchy jsem měla na mamatestu a gravitestu - proužky, pak ještě na jednom s kapátkem a to nevim teď název. Jinak ty do proudu moči všechny negat. :nevim: Co bych za tu cystu dala, protože zas pak ještě po šestinedělí to 3 měsíční čekání, než se může začít s dalším zkoušením :/ …A s tim čekáním chápu. My jsme se začli snažit loni na jaře a výsledek jedno ZT. A kolem nás zatím pět miminek od známých a sestřenka teď čeká dvojčátka a už je nám to taky dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.10 11:33

Kolarka: my jsme taky meli jednou ZT a hned po 6 nedeli jsme na to vlitli, jednou se nechranili a mame doma 2 letyho kluka :lol: tady jde spis o psychiku udajne.

• Citovat
  • Upravit
1015
6.9.10 11:45

To my jsme byli hodný a ty tři měsíce čekali… Ale teď už bych nečekala, když tak čtu ty studie, že jeden doktor říká to a druhý tohle. Prý je tělo na to dobře připravené a otěhotňuje se snáz… A nebo že zase je potřeba, aby se to v děloze ozdravilo…Tady u nás máme dva gynekology a přesně, jeden doporučuje čekat a druhý radí snažit se… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.9.10 12:45

slunecnice, a nechces sa vykaslat na clostil a utros? su aj prirodne produkty, ktore ich nahradzaju.

neviem ci Ta doktor poucil, ze clostil sa moze uzivat len 6 krat za zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.9.10 13:05

Já jsem na gyndu dnes nedovolala, tak jsem se naštvala, sedla do auta a jela tam, hodinku jsem si počkala a vzaly mě hned. Podle vnitřního utz mi řekl, že sliznice je vysoká (vysoko) 12mm a že se to zatím nechystá, tak já tomu nerozumím :nevim: Nevíte někdo?
No dostala jsem včelku a do 14 dnů to mám dostat. Těhotenství nevylučoval, a cysta tam není ufff..
Docela mě štve, že si se mnou moje tělo takhle zahrává a nechává mě čekat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.10 13:09

soldi:Měla jsem ho pouze 1× a to dvouměsíční cyklus.Bohužel nic jiného mi nenabídnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.10 13:10

Lucink:tak tě vítám v klubu taky jsem čerstvě nadopovaná agolutinem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.10 13:12

Lucinka: drzim palecky at to dopadne dobre… :wink:

Kolarko: ja te zslysela milion nazoru, jeden rika 6 mesicu druhej 3 atd… ale dle me telo samo vi kdy co a jak, takze bych to neresila :palec:

• Citovat
  • Upravit
17359
6.9.10 13:22

lucinka, asi tym myslel, ze to nevyzera na ms.
asi Ti nezostava nic ine nez pockat :nevim:

slunecnice, v nasej teme kocky jedia soju- funguje ako prirodny clostil- velka vacsina otehotnie 1-3 cyklus brania (ja som druhy :-P ) a na spinenie zvykli baby pit caj z alchemilky- kontryhelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.9.10 13:29

Sluni tak to jsem ráda, že nečekám sama, mě už z toho fakt hrabe a jsem taková bez nálady. Čekání mě nebaví, ještě že mám Terku ta mě zaměstná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.10 13:50

Lucink:no tak to já se půjdu dneska asi zaměstnat nákupy.Když už mi neřekli nic pozitivního tak půjdu alspoň utrácet :-D

Soldi:Budu muset zahájit nějakou podpůrnou léčbu,listovka asi stačit nebude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.9.10 13:54

Až tetka dorazí, dám sem vědět, snad mě nebude dlouho trápit čekáním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.10 14:01

Lucinka:to čekání na jahody je hrozný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.9.10 20:07

Tak co Sluni myslím na tebe, už dorazia mrcha jedna? U mě stále nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.10 13:33
Lucink_a píše:
Tak co Sluni myslím na tebe, už dorazia mrcha jedna? U mě stále nic :cert:

Ahoj já také pořád nic :-D ,5 den po agolutinu a už mě ani moc nemám MS bolesti tak to snad ani nepřijde nebo co.Teploty mám pořád nad 37 ale po tom agolutinu je to asi normální tak ani nevím kdy to dostanu ale evidentně se to ješt nechystá když je mám pořád tak vysoko.Nerozumím,nechápu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí