Test, moc brzy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1738
4.9.10 19:42
jj vydím to je paráda ,tak ještě jednou gratuluji :potlesk:
soldi píše:
ano, urcite to pomaha, ja som nikdy ziaden plodny hlien nemala, tento´cyklus som pila ten dzus a mala som egg 5 dni a este som aj otehu :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
5.9.10 09:01

Anonymní: No ja už byla ráda že dorazila.. Testíky byli negativní a ms pořád nikde, takže jsem si oddychla..

Soldi: Nejsi první od které to slyším s tím džusem.. Asi to taky skusím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.10 11:48

No tak já stále nic.MS nikde teplota pořád vysoko.Mě picne,už netestuju zítra jdu na gyndu at se podívá co se mnou je.Fakt na pytel :think: mám z toho hlavu jako pátrací balon.Pořád pročítám různé příspěvky a hledám odpoveď jako praštěná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
5.9.10 16:12

Tak to skus do zitra vypustit, sama to asi nevykoukaš a doktor to zítra rozlouskne.. Dej vědět jak si dopadla, budu držet pěsti.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.9.10 19:13

Taky se hlásím do klubu, asi jsou nějaké erupce či co. Zítra to bude 10 dní zpoždění a nevím, na těhu mi to nepřijde, vím, že jediné možné oplodnění by bylo 29 DC a to je blbost :nevim: . Taky se mi to nikdy nestalo, lítám na záchod jak blázen, o mimi se nesnažíme, ale tohle čekání mě deptá. Taky už si přeju, ať se to spustí a nemusím to řešit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.9.10 19:14

Soldi pokud ještě sleduješ, je možný aby cysta zastvila MS krvácení? I když jsem hodně četla, že to může být právě hormonální porucha :roll:
No jsem z toho vyjukaná, protože před porodem byla MS jak hodinky, po porodu jeden dva dny rozdíl, ale v pohodě a teď tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.9.10 19:27

ahoj, Lucinka, ano, moze to sposobovat aj cysta- raz som mala taku mrsku- mala som zvysenu bazalku, zvacsene prsia- proste tehu priznaky a meskala ms. ale tehu testy negativne.

ale po par dnoch ms normalne prisla a cysta s nou odisla :-D

kludne pockaj este par dni, mozno sa Ti len omeskala ovulka. ale ak Ti bude meskat viac ako dva tyzdne, chod radsej k dokymu na vyvolavacku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.9.10 19:37

Soldi děkuju moc, konečně jsem se něco dozvěděla :hug: Pořád hledám na diskuzích jak praštěná :-D
Taky jsem si řikala, že počkám do čtvrtka, to bude 14 dní a dojdu k dr pro včeličku.
Ještě jednou dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.10 09:43

Tak já jsem od Dr.zpátky a nejsem z toho moudrá stejně.Teplota ráno pořád vysoko 36,8 dnes jsem 37 dnů cyklu a MS nikde,test v týdnu nega.Dle výsledů hormonů z 23 dne cyklu mám málo progesteronu,tudíž prý neproběhla ovulace a těhotenství vyloučil.Neprohlížel,nebral krev,píchnul Agolutin a šla jsem.Tak jsem nějaká rozbitá asi :think: :-D a měření teplot je mi uplně k prdu.7 dnů za sebou teplota pořád 36,6-37,3 a nic se neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.9.10 09:48

slunecnice, to znamena, ze mas anovulacny cyklus, bude to doktór nejako riesit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.10 09:53

Slunecnice: to mi je moc lito :( ale trochu jsi me i potesila, ted vim ze ani teplota nemusi byt dobra… prdim na to :)tedaq spis zacinat nebudu :palec:

• Citovat
  • Upravit
6.9.10 09:58

Čekám na MS,třetí den od začátku další hormonální profil pak následně laparka kde mi znova projednou vejcovod jestli nejsou zase srůsty a pak mi nasadí zase clostylbegit a utrogestan.Mám se na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.10 10:03

Každopádně vysoká teplota zase až tak moc nic neznamená,alspoň u mě se to potvrdilo.I u cyklu bez ovulace teploty nemusejí moc lítat.Tak jsem zase o něco chytřejší.Na netu jsem koukala že nedostatek progesteronu může zpusobit i špinění v druhé části cyklu což byl můj případ a i když to bylo 20 den cyklu tak uhizďování to nebylo.Opravdu pokud není z krve a nebo dle ultrazvuku nic potvrzeno není vůbec nic jisté a můžeme se pozorovat,mít těhotenské příznaky,hlen atd.Já jsem toho příkladem,hlen podobný tomu ovulačnímu mám od toho špinění pořád. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
6.9.10 10:47
Anonymní píše:
tak u me trapeni asi tez konci :oops: zacla jsem trosicku spinit, a od rana me boli bricho. uvidime co to nakonec bude, ale dle me se mi rozjizdi MS. :nevim:

Tak moooc přeju, ať to příští měsíc už konečně vyjde…Já stále nic :( TT včera opět sotva viditelný duch. Zítra jdu k doktorovi a raději bych tu cystu, než znova ZT…Protože už mám zpoždění 13. den a čárka nesílí, tak mám bobky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.10 10:55

Kolarko:diky aspon vim na cem jsem i kdyz dnes bych sla k dr. :wink: doufam ze se brzo zadari uz mi to zacina pomalu lezt na mozek :( tobe drzim pesticky a urco dej vedet co a jak… a pokud nesili mozna bych to tez videla na cystu. a co mas za testy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex