Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
soldi píše:
ano, urcite to pomaha, ja som nikdy ziaden plodny hlien nemala, tento´cyklus som pila ten dzus a mala som egg 5 dni a este som aj otehu![]()
![]()
Anonymní: No ja už byla ráda že dorazila.. Testíky byli negativní a ms pořád nikde, takže jsem si oddychla..
Soldi: Nejsi první od které to slyším s tím džusem.. Asi to taky skusím.. ![]()
No tak já stále nic.MS nikde teplota pořád vysoko.Mě picne,už netestuju zítra jdu na gyndu at se podívá co se mnou je.Fakt na pytel
mám z toho hlavu jako pátrací balon.Pořád pročítám různé příspěvky a hledám odpoveď jako praštěná
Tak to skus do zitra vypustit, sama to asi nevykoukaš a doktor to zítra rozlouskne.. Dej vědět jak si dopadla, budu držet pěsti.. ![]()
Taky se hlásím do klubu, asi jsou nějaké erupce či co. Zítra to bude 10 dní zpoždění a nevím, na těhu mi to nepřijde, vím, že jediné možné oplodnění by bylo 29 DC a to je blbost
. Taky se mi to nikdy nestalo, lítám na záchod jak blázen, o mimi se nesnažíme, ale tohle čekání mě deptá. Taky už si přeju, ať se to spustí a nemusím to řešit ![]()
Soldi pokud ještě sleduješ, je možný aby cysta zastvila MS krvácení? I když jsem hodně četla, že to může být právě hormonální porucha ![]()
No jsem z toho vyjukaná, protože před porodem byla MS jak hodinky, po porodu jeden dva dny rozdíl, ale v pohodě a teď tohle ![]()
ahoj, Lucinka, ano, moze to sposobovat aj cysta- raz som mala taku mrsku- mala som zvysenu bazalku, zvacsene prsia- proste tehu priznaky a meskala ms. ale tehu testy negativne.
ale po par dnoch ms normalne prisla a cysta s nou odisla ![]()
kludne pockaj este par dni, mozno sa Ti len omeskala ovulka. ale ak Ti bude meskat viac ako dva tyzdne, chod radsej k dokymu na vyvolavacku ![]()
Soldi děkuju moc, konečně jsem se něco dozvěděla
Pořád hledám na diskuzích jak praštěná ![]()
Taky jsem si řikala, že počkám do čtvrtka, to bude 14 dní a dojdu k dr pro včeličku.
Ještě jednou dík ![]()
Tak já jsem od Dr.zpátky a nejsem z toho moudrá stejně.Teplota ráno pořád vysoko 36,8 dnes jsem 37 dnů cyklu a MS nikde,test v týdnu nega.Dle výsledů hormonů z 23 dne cyklu mám málo progesteronu,tudíž prý neproběhla ovulace a těhotenství vyloučil.Neprohlížel,nebral krev,píchnul Agolutin a šla jsem.Tak jsem nějaká rozbitá asi
a měření teplot je mi uplně k prdu.7 dnů za sebou teplota pořád 36,6-37,3 a nic se neděje
slunecnice, to znamena, ze mas anovulacny cyklus, bude to doktór nejako riesit?
Slunecnice: to mi je moc lito
ale trochu jsi me i potesila, ted vim ze ani teplota nemusi byt dobra… prdim na to
tedaq spis zacinat nebudu ![]()
Čekám na MS,třetí den od začátku další hormonální profil pak následně laparka kde mi znova projednou vejcovod jestli nejsou zase srůsty a pak mi nasadí zase clostylbegit a utrogestan.Mám se na co těšit
Každopádně vysoká teplota zase až tak moc nic neznamená,alspoň u mě se to potvrdilo.I u cyklu bez ovulace teploty nemusejí moc lítat.Tak jsem zase o něco chytřejší.Na netu jsem koukala že nedostatek progesteronu může zpusobit i špinění v druhé části cyklu což byl můj případ a i když to bylo 20 den cyklu tak uhizďování to nebylo.Opravdu pokud není z krve a nebo dle ultrazvuku nic potvrzeno není vůbec nic jisté a můžeme se pozorovat,mít těhotenské příznaky,hlen atd.Já jsem toho příkladem,hlen podobný tomu ovulačnímu mám od toho špinění pořád. ![]()
Anonymní píše:
tak u me trapeni asi tez koncizacla jsem trosicku spinit, a od rana me boli bricho. uvidime co to nakonec bude, ale dle me se mi rozjizdi MS.
Tak moooc přeju, ať to příští měsíc už konečně vyjde…Já stále nic
TT včera opět sotva viditelný duch. Zítra jdu k doktorovi a raději bych tu cystu, než znova ZT…Protože už mám zpoždění 13. den a čárka nesílí, tak mám bobky…
Kolarko:diky aspon vim na cem jsem i kdyz dnes bych sla k dr.
doufam ze se brzo zadari uz mi to zacina pomalu lezt na mozek
tobe drzim pesticky a urco dej vedet co a jak… a pokud nesili mozna bych to tez videla na cystu. a co mas za testy?