Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Soldi: diky za info, to samozrejme vim… ale kazda jsme jina a telo reaguje jinak, vim ze jednou jsem ovu mela den pred ocekavanou MS, otehotnela jsem z toho a i termin sedel, tak ted bych se taky moc nedivila
ano, kazda sme ina, ale to, co sa Ti snazim vysvetlit je, ze keby si neotehotnela, tak nedostanes ms na dalsi den, ale az o dva tyzdne.
Ahoj!
Mám podobný „problém“. Poslední MS jsem měla 28. - 31. 7. a od té doby nic…cyklus mám 30 dní už několik měsíců pravidelný. TT jsou všechny negativní, krom dvou duchů…takže to na těhu nevypadá, protože u prvního nepodařenýho jsem měla slabou čárku už v den očekávané MS…, ale malá naděje tu je, jak jsem tady zjistila, některý holky měly pozitivní test až 14 a i více dní po spoždění…, tak stále trochu doufám. Tady u nás nemají v nemocnici biochemickou laboratoř, takže krev na HCg mi taky neudělají…K Dr. jdu až v úterý a jsem fakt zvědavá, co mi poví.
Každopádně tobě přeju, ať to dopadne podle přání a budu ráda, když napíšeš, jak si dopadla ![]()
Kolarka:taky jsem tu cetla ze nekdo mel pozitivni test az 14 dnu, ale ja uz nejak ztracim nadeji,i kdyz vim ze ovulace, pokud byla, byla az toho 22.jenze ani priznaky nemam. takze bych to videla na cystu
jasne ze dam vedet, v nedeli jeste zkusim jeden test a uvidim. pokud si mela duchy tak tehotna byt muzes
a jak dlouho se snazite o mimi?
Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu, začínáme se s přítelem snažit a zajímalo by mě jak to funguje co se týče oplodnění, je nutné mít sex přesněě v den ovulace nebo je možné otěhotnět i při sexu před nebo po ovu? Díky za odpověd ![]()
Ppaleo: po ovulaci uz spis ne, a udajne se rika ze dobry je to cca 2 dny pred ovulaci. ale jsou tu holky co ti poradi asi lip. a kazdy telo je jiny,a tim padem funguje jinak nez co je psany… ale je lepsi mit sex pred ovulaci nez po.
Ok díky za odpověď, myslela jsem si právě že je nutné trefit se úplně přesně..
No ty s duchama byly právě minulej tejden v době očekávané MS a tenhle bohužel jsem tan druhou čárku nevymáčkla ani nepřetržitým zkoumáním a to mě právě zarazilo…Uvidíme..
Jinak o mimi se snažíme rok a půl asi, to první - výroba trvala asi 9 měsíců a skončilo to v 9 tt, ale zase než se cyklus srovná po vysazení HA a tak…tak to zase tak dlouho ani asi nebylo, i když pro mě nekonečný a teď podruhé tak 4 měsíce.
A vy už teda jedno máte a chcete druhé?
Ppaleo: neni zac, oni jsou schopne spermie prezit udajne az 7dni… takze trefit se nemusis.
Kolarko: jj my uz jednoho raubire doma mame, snazili jsme se asi 4 mesice a tez nam to v 8tt skoncilo, a pak se podarilo hned po 6nedeli
a ted rok nic ![]()
tak menstruace stále nikde a teplota 37,24,tak já asi bude ta vyjímka kdy teplota vysoká a těhotenství žádné,jsem asi nějaká rozbitá nebo co
jako to moje tělo si se mnou hraje
Slunečnice,to nevzdávej teplota je dost vysoká ![]()
a já jsem se chtěla zeptat,včera jsem zjistila hodně hustý bílí hlen
je to už ovulace nebo teprve bude ![]()
soldi: před ovulkou 36,1 ale to je z minulých cyklů,tenhle jsem se flákala a neměřila,tak že vůbec netuším jestli byla ovulka.Prostě jsem to vypustila a nesledovala se.Spíš si říkám jestli nemám nějakou cystu ale nemám z tím zkušnosti tak nevím jak se to projevuje
kikoletek- plodny hlien je priesvitny a natahovaci- v takom vydrzia spermie aj tri dni.
biely je neplodny, spermie preziju len par hodin.
slunecnice, cysta vacsinou odchadza s ms. niekedy teplota klesne az po ms, ked je vela progesteronu.
KIKOLETEK: to je příšerný to sledování.Já jsem z toho byla už na palici,pořád se pozorovat.Tak jsem se na to prostě vyflákla
no a ted mám z toho zamotanou hlavu,kdybych měřila od začátku cyklu tak jsem mohla mít více jasno