Antikoncepce - zapomněla jsem vzít pilulku

5
3.9.10 09:26

poradte prosím

Holky, prosím vás o radu. Beru hormonální antikoncepci ale v prvním týdnu jsem zapoměla prášek a užila ho až po 24 hodinách s přítelem jsme se nijak nechránili a už 2 týdny mě bolí prsa a břicho a mám ho nafouklé. Včera jsem měla dostat ms ale mám ji hodně slabou, což u mě není normální. Co si o tom myslíte? Je možné že bych byla těhotná? Stalo se někomu něco podobného? Jen bych chtěla znát váš názor. Děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
3.9.10 09:31

Jistě, že těhotná být můžeš. Např. v letáku k mojí antikoncepci píšou, že pokud se pilule zapomene v první části (mám třífázovou) doporučují ještě jinou antikoncepční metodou..... Nejlepší je udělat si test a bude to. Jinak moje těhu příznaky - bolavá prsa, vystouplý podbřišek a ms nebyla vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.9.10 09:34

No hlavně, pokud jsi těhotná, bys neměla dál brát pilulky. Udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.9.10 09:38

Možné to je, ale falírují mě ty těhotenské příznaky. Byly by prakticky už od ovu (cca 14 dní zpět od ms) … spíš byc řekla, že ne, ale jednak do tebe nikdo nevidí, a jednak opravdovou jistotu ti dá až ten test (resp. raději dva … )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
3.9.10 09:40

Hlavně nechápu, proč zakládáš 2 stejné diskuse a každou pod jiným názvem :?: :roll:

https://www.emimino.cz/…hotna-49124/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.9.10 10:51

nepřemýšlej, co je možné a co ne, a udělej si test. jsou tací, co otěhotní i přes antiko, tělísko, kondom, cokoliv, -..
jinak u mé antiko taky bylo napsané že v 1týdnu vynechání =) jiná metoda ochrany, 2t OK, 3t bud vzít dva najednou nebo nevzít a navodit ms.

těhotenské „příznaky“ jsou na nic, každý je má jiné a já třeba vůbec žádné (ale já pak opravdu nemám ms).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí