Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den prosim o radu udělala jsem si TT A ukazala jse mi tam slaba čárka muže to byt těhotenství nikdy jsem takové problemi neměla při prvním tehotenstvý byla silna ted čekam na menstruaci a pohlavní styk byl cca 15dnu poradte nevym co jsi mam o tom myslet
ahojky pokud je tam slabá čárečka jak ty říkaš tak si myslím že ti mohu potichounku gratulovat k těhu
skus si z a2 dny udělat další tt pokud těhu jsi měla by čárka sílit
držím palce pokud je to chtěné
Moc děkuji nejsem sice na to připravená ale přiroda vola
uvydime co řekne tatinek na druhe mimi
Mě každý test ukazoval sílu čárky kus od kusu. Ale i sebeslabší čárka zřejmě vypovídá o těhu.
Já tehdy tušila že asi budu v tom, tak jsem ani nečekala na ms a koupila si v lékárně test za dvě stovky, kterej těhu ukáže už 4 dny před očekávanou menstruací…a hurá, bylo tam jasné plus, zatímco ty levné neukazovaly ze začátku čárečku žádnou a pak slabounkou.
Řekla bych, že ti mohu gratulovat!!! ![]()
asi budeš těhu,mě se taky nejprve oběvila slabounká,že sotva šla vidět…
tak předem gratuluji
![]()
Tak vam moc děkuji Tatinek už to vy a je z toho trošku zaskočeny ale chlapum to dochází později ![]()
Je to pozitivní? 3 dni po vynechanej MS… Prosím o anonym - je to fakt čerstvé a už jedno ZT máme za sebou.
@Anonymní píše:
Je to pozitivní? 3 dni po vynechanej MS… Prosím o anonym - je to fakt čerstvé a už jedno ZT máme za sebou.
Ja bych rekla, ze ano
gratulovat tedy nebudu, abychom nic nezakrikly, ale posilam
preju, aby carka silila ![]()
@Anonymní píše:
myslím, že celkem jasně pozitivní. Držím palce ![]()
To je už docela pěkně viditelný pozitivní test ![]()
Tak držím palce!