Mam sanci ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.10 15:28
Andik333 píše:
Zkus to zítra, 4 dny po vynechání by minimálně duch měl být. Ono je každý pozitivní test třeba brát s rezervou, protože možnost biochemického těhotenství tady vždycky je. Nadruhou stranu třeba pro mne je dobré vědět, že i biochem. těhotenství proběhlo. Já to nikdy nevydržím a testuju už před vynecháním MS. ale čím dýl počkáš tím líp. ale čekat 10 dní je zase dost už extrém.

Ahoj dekuji za prispevek.
No ja sem jednou biochem.tehu mela a prave proto mi i doktor rekl,ze je nejlepsi tak 14 dni..
odeslo mi to asi po 8 dnech.. proto sem si rekla,ze bych chtela vydrzet,aspon do pristi stredy.
uvidim,jestli to vydrzim nebo ne,ale moc dekuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
344
9.9.10 20:23

Mluví z tebe touha po miminku a ta dokáže vsugerovat velké věci… ovšem z celého srdce ti těhoteství přeju. Už jen ta nejistota — Jsem nebo Nejsem--- mi připomíná moje vlastní těhotenství :wink:
Já věděla že jsem těhotná podruhé a to vzhledem k vag.hlenu který se nejvíc usazuje kolem uzavřeného čípku posazeného hluboko nahoře :) Jako by se chtěl ten čípek schovat a zabalit se :wink: …Hlen má zvláštní vůni života..takovou netypickou..nejde to ani popsat ale i po třech letech odstupu po prvním těhotenství se mi ihned připoměla. Jinak hlen má být takový hustý něco mezi hustým krémem a tvarohem…někdy na den vymizel a pak se vrátil. Přeju Hodně štěstí!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.10 09:23
verunnka píše:
Mluví z tebe touha po miminku a ta dokáže vsugerovat velké věci… ovšem z celého srdce ti těhoteství přeju. Už jen ta nejistota — Jsem nebo Nejsem--- mi připomíná moje vlastní těhotenství :wink:
Já věděla že jsem těhotná podruhé a to vzhledem k vag.hlenu který se nejvíc usazuje kolem uzavřeného čípku posazeného hluboko nahoře :) Jako by se chtěl ten čípek schovat a zabalit se :wink: …Hlen má zvláštní vůni života..takovou netypickou..nejde to ani popsat ale i po třech letech odstupu po prvním těhotenství se mi ihned připoměla. Jinak hlen má být takový hustý něco mezi hustým krémem a tvarohem…někdy na den vymizel a pak se vrátil. Přeju Hodně štěstí!!!! :kytka:

Ahoj dekuji za nazor moc hezky si to napsala..
Spozdeni mam, hlen, mam nekdy vodovej a jak rikas nekdy kremovej a nekdy v tom mam hrudky…
nekyd neco na pul..
Nekyd je to malo,nekdy hodne a nekdy vubec…
jinak,abych rekla pravdu ve vnitr to nijak nepoznam :nevim:
jinak moc dekuju za nazor , tak snad to vyjde a vsugerace to nebude,dekujuuu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
70
10.9.10 12:52

Ahoj ten test si zus já jsem před týdnem jsem to taky zkusila pozitivní byl ale Mudr mi zdělila že těhotná nejsem hodně mě to bolelo :cry: proto že jsem věřila že budu mít miminko hodně jsem to probrečela ale zkouším to dál a věřím že to jednou vyjde mám milujíciho přítele který mě ve středu 89. požádal o ruku a řekl že mě moc miluje a že si mě chce vzít a že to spolem dokážem a to mě strašně pomohlo proto udělám vše aby jsem mu mohla dát potomka,sice dva kluki už mám ale těm je 20 a 18.Tobě to moc přeji aby jsi měla ten test pozityvní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.10 12:57

A jaktoze ti vysel pozitivni tehu test ?:( tak to me moc mrzi a preju,aby se dalsi mesic zadarilo…
a velka gratulace :kytka:
a dekuji za prispevek.

• Citovat
  • Upravit
70
10.9.10 13:04

No taky jsem se divyla bylo to 39den kdy jsem to nedostala tak jsem to zkusila a bylo to tam tak jsem šla k mudr a tak jsem ji to řekla a ona mi říkala že TT někdy není přesný že někdy zelže že se to stává hodně že nejsem jediná za dva dny po TT jsem dostaly MS tak měla pravdu víš je to možná proto že mi je už 39let tak mám asi malou čanci otěhotnět ale nevzdávám to budu bojovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.9.10 13:05

jo A děkuji za gratulaci :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.10 13:19

A jak dlouho uz se snazite ??? tak treba to vyjde,ono je lepsi tolik na to nemyslet,ale ono se to lhce rika a podivej zakladam si diskusi :lol:
Ja bych chtela vedet nejakou ,,radu,, podle , ktere bych to ted na sobe poznala,ale zadna takova asi neni,achjo…

• Citovat
  • Upravit
70
10.9.10 13:31

NO už půl roku,to musíš zkusit sama jestli máš ten test pozityvní víš každá to snášime jinak ale já tomu věřím že ti to vyjde já to zkusila ten 38den ale vidíš jak mi to vyšlo a nebo si zajid ještě na krev ta je uplně přesnější tu mi taky odebraly,ta touha mím to malé je opravdu velká vid vím co cítíš nesmíš na to tolik myslet a bude to dobrý uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.10 13:35

dekuji :) naopak si myslim, ze uz tolik nesilim,ale malinko asi ano :)
chci vydrzet na testik,mam nejakeho tucha i kdyz vse na tehu vypada,ze to nevyjde a takhle mam porad aspon nadeji jestli mi rozumis..
Moc dekuju,tak hlavne,aby ti to brzy vyslo :) a kdy planujete svatbu ?:)

• Citovat
  • Upravit
70
10.9.10 13:42

Rozumím ti moc dobře :lol: a co se týče svatby to ještě nevíme musíme si na to trošku našetřit máme velký úvěr víš ale určitě to nějak uděláme dám ti potom vědět a ty my dej taky vědět jak jsi dopadla z TT ju držím palečky i na nohách :-D ten duch je na cestě a pomůže ti tak jak to píšou různé děvčata a jestli máš tak hodného a milujíciho muže tak jako já tak tě vtom nenechá a podpoří tě moc to pomáhá a hodně na tom záleží vím o čem mluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.10 13:48

Moc dekuju,urcite dam vedet :)
Jojo je hodny a pomaha mi , je to dulezite :)))
to si moc hodna,taky ti budu drzet palce,aby to vyslo co nejdrive :))
tak ti preji hodne stesti tfuj tfuj tfuj a at sou brzy // :):):) tak hodne stesticka a mockrat dekuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
70
10.9.10 13:48

Tak jo tak se opatruj já musím končit a v pondělí se kouknu co mi tady píšeš o TT už se těším já jdu k Mudr v úterý asi mě něco poradí jak dál tak se měj a příjemný víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.9.10 13:49

Děkuji,děkuji,děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.10 13:58

nemas zac ja dekuji,mej se krasne papapappa :kytka: