2 děti - jak chodíte ven?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
16.8.10 18:26

2 děti - jak chodíte ven?

Ahoj holky, mám nejspíš takovou stupidní otázku, ale co…? :mrgreen: Zajímalo by mě, když máte dvě děti (miminko a dvouleté), jak s nimi chodíte ven, když jste samy? Miminko máte v kočárku a to větší? Nejspíš jdete na krátké procházky, které to dvouleté mrně zvládně pěšky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21991
16.8.10 18:38

Jojo, chodila jsem přesně takto, jen ze začátku místo kočárku šátek.
Mám sice rozdíl 2,5 roku, ale poměrně nezdatné starší dítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
16.8.10 18:44

My chodily s motorkou. Ještě jsem na ni měla vodítko na psa a když už nechtěla, tak šla pěšky (motorku jsem hodila dolu do kočáru) nebo jsem ji táhla.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.8.10 18:46

Hmm, přemýšlím, že si na takovéhle procházky pořídím sourozenecký kočár Phill a Teds, ale má to vůbec cenu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.8.10 18:47

Tak tohle budu řešit za měsíc taky.
Chlapeček 2,5roku a miminko.
Dneska jsem objednala surfer na kočárek aby se na něj mohl postavit když už nebude moci.
Jinak už tak 4měsíce trénujeme a jsme bez kočárku ale bylo léto tak to bylo fajn. V zimě bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.8.10 18:48

Ahoj, my teda máme první dvě děti od sebe 19 měsíců a musím říct, že bych se bez tandemu nehla :wink: Teda, řešením je šátek, ale zatím jsem k němu nedospěla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.8.10 18:58

co kombinace šátek a sporťák, co jde do lehu? Já sporťák do lehu mám, takže pokud se někdy v brzké době zadaří, tak to tak plánuju dělat, tandemový kočar je sice hezký, ale za prvé, nechce se mi za něj utrácet a za druhé, Mates byl poměrně velký, takže by se konkrétne do PT vešel tak ze začaátku maximálně do 4m a sednul si až v 11m a mám pocit, že tandem má dole tu „troubu“, která je velikostně omezená a pak už má rovnou sedátko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
16.8.10 19:14

mám rozdíl u děti 2,5 roku, ale v pohodě jsme chodili na delší procházky, starší syn začal chodit pozdě, až v 19 měs, ale zase teď dlouho vydrží chodit bez problémů, takže šel hezky s držením za kočárek, nebo jel na motorce. asi je to i o tom, jak zdatné máš starší dítko…je to fakt individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
16.8.10 19:25

My chodili s motorkou a na kočáru byl standartně skejt, jinak bychom nikam nedošli. Děti mám od sebe dva roky. Tandem jsem původně měla, ale špatnou sérii, stahovali ho z prodeje, tak jsem pak už jiný nepořizovala a přežili jsme to. Ovšem bez skejtíku bych zimu nepřežila. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
16.8.10 19:25

chodime ven tak na hodku obvykle. starsi pesky, obcas s odrazedlem a na kocaru vozim skate. pokud nemam skate, tak manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.8.10 19:37

Holky, díky za rady :-) U mě tandemový kočárek nehrozí, protože máme malý výtah a sotva se tam vlezu s Murou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
16.8.10 19:41

Mne za chvíli čeká podobné dilema, do dvou týdnů se narodí druhé dítko. Zatím máme objednaný skate za kočár a asi ještě budu brát odrážedlo. Počítám s tím, že ze začátku moc na výlety jezdit nebudeme. Jo a pokud to půjde, zkusím miminko do šátku, třeba abysme přeci jen mohli alespoň do ZOO - hlavně kvůli staršímu. Ale když to s šátkem nepůjde, lámat přes koleno to nebudu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.8.10 19:50

16 mesicu od sebe a phil teds. Je fakt malinkej, vjedu s nim do vytahu v pohode. Garazovala sem ho v aute a v klidu. Pocitam s nim do 3 let starsiho, uvidim, jak bude mit vydrz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.8.10 19:53

Njn, to jste mě zas nahlodaly s tím tandemem. My budem mít rozdíl 25 měs. Zas ale fyzioterapeutka mi kladla na srdce nepřetěžovat a že do tří let má nárok na kočár, zatím je na chození líný jak veš. No ještě si to radši rozmyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
16.8.10 20:29

My na tuto kombinaci používáme skejt za kočárek. Je to vynikající a dá se s tím ujít i dvě hodiny téměř v kuse. Mladého to moc baví.
Je to něco jako tohle
 http://www.detskyraj.cz/…a-za-kocarek

JEn pozor an to jak se kočárek brzdí aby to nepřekáželo skejtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin