Jak se snesou dva kocouři v jednom bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9819
4.9.15 09:07

Jo a oba byli kastrovaní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.9.15 09:22

2 kastrovani ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
4.9.15 10:08

Já mám teda kočku a kocoura, první byla kočka a mám pocit, že jeho bere jako trest :mrgreen: ale za ty rok si zvyklí, občas se i spolu mazli a myjou, když je jim zima tak se i tuli. Segra má takovou linou britku, potřebovala jsem na čas ty naše pohlidat a z malého milého mazlíčka se stal ďábel že ty naše nesnesla ani přes dveře :lol: takže nikdy Nevis, jak zareagují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.9.15 18:30
@Anonymní píše:
Krásný den všem přeji,

Snesou se dva kocouři v bytě? Máme 1,5 roku starého Whiskas kocoura kastrovaného je to 100% bezproblémový mazlík a mám možnost krásného koťátka od sousedky co se jí narodila koťátka ale je to kocourek, tak mě napadlo aby měl ten náš nějaké to rozptýlení že bychom mu pořídili parťáka 8 týdenní kotě ale bojím se aby se dva kocouři snesly nebo naopak nedělali doma v bytě brajgl :nevim: Jaké jsou vaše zkušenosti prosím? jen dodávám, že máme malé děti a sa takže není žádný problém v nějaké snášenlivosti mezi sebou ;) Děkuju

Prosím o zachování anonymu nechci aby někdo věděl že toto zvažujeme a děkuji za pochopení ;)

mám dva kocoury.. mladší přišel cca 3 roky po starším, no starší se s námi tak týden nebavil, ale pak se smířil a jsou zcela v pohodě, vyhrají si spolu, spí spolu, občas se poperou ale jen zlehka…za mě je to zcela v pohodě :) ale myslím že je to i povahou obou zvířat, oni ani jeden z nich nejsou nijak agresívní nebo nedůtkliví, čili spolu vychází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.9.15 18:33
@Anonymní píše:
Ty jo holky tak teď teda nevím :? riskovat to že si ho pořídíme a časem bychom mu museli hledat nový domov kdyby to neklaplo to se mi fakt nechce to bych si vyčítala ale zase kdyby si hráli spolu a byli v pohodě, tak jedině dobře :nevim: já vím chce to zkusit ale zase nevím zda to za to stojí :( taky bych ho nechala kastrovat to každopádně njn ale… :nevim:

jako nečekej že si zvyknou hned.. u nás ta adaptace trvala tak čtvrt roku, než si „hoši“ vyjasnili pozice a pravidla… a ted už spolu akorát svorně zlobí packu v pacce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.9.15 22:12
@Anonymní píše:
No a když bych mu pořídila kočku? bylo by to lepší řešení tedy? :think: zvykli by si rychleji a v poklidu a v pohodě aby nebyl binec doma? :nevim:

s tím nemám zkušenost, podle mě je to fakt i o povaze těch zvířat, asi by to mohlo být o něco lepší? nevím… zase kočičku bys musela taky kastrovat a to je trochu komplikovanější než u kocoura.. no kočky obecně vnímají každou změnu " osobně" - aspoň ty moje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný