Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já mám teda kočku a kocoura, první byla kočka a mám pocit, že jeho bere jako trest
ale za ty rok si zvyklí, občas se i spolu mazli a myjou, když je jim zima tak se i tuli. Segra má takovou linou britku, potřebovala jsem na čas ty naše pohlidat a z malého milého mazlíčka se stal ďábel že ty naše nesnesla ani přes dveře
takže nikdy Nevis, jak zareagují.
@Anonymní píše:
Krásný den všem přeji,Snesou se dva kocouři v bytě? Máme 1,5 roku starého Whiskas kocoura kastrovaného je to 100% bezproblémový mazlík a mám možnost krásného koťátka od sousedky co se jí narodila koťátka ale je to kocourek, tak mě napadlo aby měl ten náš nějaké to rozptýlení že bychom mu pořídili parťáka 8 týdenní kotě ale bojím se aby se dva kocouři snesly nebo naopak nedělali doma v bytě brajgl
Prosím o zachování anonymu nechci aby někdo věděl že toto zvažujeme a děkuji za pochopeníJaké jsou vaše zkušenosti prosím? jen dodávám, že máme malé děti a sa takže není žádný problém v nějaké snášenlivosti mezi sebou
Děkuju
mám dva kocoury.. mladší přišel cca 3 roky po starším, no starší se s námi tak týden nebavil, ale pak se smířil a jsou zcela v pohodě, vyhrají si spolu, spí spolu, občas se poperou ale jen zlehka…za mě je to zcela v pohodě
ale myslím že je to i povahou obou zvířat, oni ani jeden z nich nejsou nijak agresívní nebo nedůtkliví, čili spolu vychází
@Anonymní píše:
Ty jo holky tak teď teda nevímriskovat to že si ho pořídíme a časem bychom mu museli hledat nový domov kdyby to neklaplo to se mi fakt nechce to bych si vyčítala ale zase kdyby si hráli spolu a byli v pohodě, tak jedině dobře
já vím chce to zkusit ale zase nevím zda to za to stojí
taky bych ho nechala kastrovat to každopádně njn ale…
jako nečekej že si zvyknou hned.. u nás ta adaptace trvala tak čtvrt roku, než si „hoši“ vyjasnili pozice a pravidla… a ted už spolu akorát svorně zlobí packu v pacce ![]()
@Anonymní píše:
No a když bych mu pořídila kočku? bylo by to lepší řešení tedy?zvykli by si rychleji a v poklidu a v pohodě aby nebyl binec doma?
s tím nemám zkušenost, podle mě je to fakt i o povaze těch zvířat, asi by to mohlo být o něco lepší? nevím… zase kočičku bys musela taky kastrovat a to je trochu komplikovanější než u kocoura.. no kočky obecně vnímají každou změnu " osobně" - aspoň ty moje..