Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nám se dva kocouři nesnesli.. a to máme venkovní..
Starší byl na mladšího neskutečně zlej, napadal ho, takže jsme s těžkým srdcem museli koťátko darovat dál:( Takže do druhého kocourka bych nešla.. Tím spíš ne do bytu. Ale já bych v bytě nesnesla žádné zvíře ![]()
Ja myslim, ze kdyz budou oba kastrovani tak ano, aspon budou mit navzajem zabavu:-)
Ja bych dve kocky nechtela, muzou si skvele rozumet, ale budou se honit po vyskach a shazovat veci. Dve kocky uz muzou byt solidni demolicni ceta. Nemluve o dusledcich pripadneho zarleni, ktere casto provazi obcuravani.
Nesla bych do toho.
Měli jsme úplně bezproblémového briťáka 2r a pak sestra přinesla domu dalšího kocourka a celkem teda začalo peklo. Nejdřív ničení věcí a pak i značkování
můj názor je, že to přišlo pozdě náš kocour tam byl doma a holt tohle byl už vetřelec
tak snad to zvládnete líp pokud se rozhodnete ![]()
U nás se kocourci snesou jak bratři (stejný věkový rozdíl), ale starší začal po nákupu mladšího značkovat (i vykastrovaný), tak pozor na to..
My máme doma dva kocoury, pořídili jsme si je s odstupem asi dvou nebo tří měsíců. Ze začátku, tak první společný měsíc to bylo horší (starší mladšího hodně utlačoval), ale jak si to mezi sebou srovnali bylo všechno v pořádku. Dnes je oboum něco přes rok, občas se trochu poperou, ale jinak se mají moc rádi. Bydlíme v bytě 3+1. Přikládám fotku našich miláčků. ![]()
Taky bych to neriskovala, u kamarádky měli hodného kocourka a jak k němu asi po dvou letech přidali druhého, bylo to peklo
Pak ten malej stejně musel pryč, to nešlo..
Ahoj, my máme dva kocoury. Jeden 11 let a druhý 4 roky. A jsou úplně v pohodě. Oba jsou kastrovaní a naopak bych řekla, že ten starší pookřál, když jsme mladšího přinesli domů. Jako honí se spolu - ale v dobrém, aby si pohráli a pak si lehnou nad sebe na škrabadlo. Ono podle mne záleží na povaze koček - to je jak u lidí. Někteří si sednou - jiní ne.
Naši mají také dva kocoury mainskou mývalí a sphynxe oba už jsou kastrovaní a jsou vpohodě, ale první měsíc to taky vypadalo že se nesnesou a teď parťáci.
U rodičů jsme měli kocoura a pak, asi po 5 letech jsem dotáhla dalšího. Nebyl problém, rychle si na sebe zvykli a pak byli parťáci. Ale ten „pán domu“ byl klidnější, submisivnější, línější, tak možná to i tím bylo jednodušší. Když ten starší umřel, druhý smutnil.
Těžko říct, jak to bude fungovat u vás. Jediná možnost je to vyzkoušet, jestli do toho chceš opravdu jít.
Já mám teda kočku a kocoura, první byla kočka a mám pocit, že jeho bere jako trest
ale za ty rok si zvyklí, občas se i spolu mazli a myjou, když je jim zima tak se i tuli. Segra má takovou linou britku, potřebovala jsem na čas ty naše pohlidat a z malého milého mazlíčka se stal ďábel že ty naše nesnesla ani přes dveře
takže nikdy Nevis, jak zareagují.
@Anonymní píše:
Krásný den všem přeji,Snesou se dva kocouři v bytě? Máme 1,5 roku starého Whiskas kocoura kastrovaného je to 100% bezproblémový mazlík a mám možnost krásného koťátka od sousedky co se jí narodila koťátka ale je to kocourek, tak mě napadlo aby měl ten náš nějaké to rozptýlení že bychom mu pořídili parťáka 8 týdenní kotě ale bojím se aby se dva kocouři snesly nebo naopak nedělali doma v bytě brajgl
Prosím o zachování anonymu nechci aby někdo věděl že toto zvažujeme a děkuji za pochopeníJaké jsou vaše zkušenosti prosím? jen dodávám, že máme malé děti a sa takže není žádný problém v nějaké snášenlivosti mezi sebou
Děkuju
mám dva kocoury.. mladší přišel cca 3 roky po starším, no starší se s námi tak týden nebavil, ale pak se smířil a jsou zcela v pohodě, vyhrají si spolu, spí spolu, občas se poperou ale jen zlehka…za mě je to zcela v pohodě
ale myslím že je to i povahou obou zvířat, oni ani jeden z nich nejsou nijak agresívní nebo nedůtkliví, čili spolu vychází