Jak se snesou dva kocouři v jednom bytě?

8959
4.9.15 08:39

Nám se dva kocouři nesnesli.. a to máme venkovní..
Starší byl na mladšího neskutečně zlej, napadal ho, takže jsme s těžkým srdcem museli koťátko darovat dál:( Takže do druhého kocourka bych nešla.. Tím spíš ne do bytu. Ale já bych v bytě nesnesla žádné zvíře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caramelkaa
4.9.15 08:40

Příspěvek upraven 17.09.15 v 15:19

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
4.9.15 08:41

Ja myslim, ze kdyz budou oba kastrovani tak ano, aspon budou mit navzajem zabavu:-)

• Citovat
  • Upravit
7009
4.9.15 08:42

Ja bych dve kocky nechtela, muzou si skvele rozumet, ale budou se honit po vyskach a shazovat veci. Dve kocky uz muzou byt solidni demolicni ceta. Nemluve o dusledcich pripadneho zarleni, ktere casto provazi obcuravani.
Nesla bych do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.9.15 08:44

Měli jsme úplně bezproblémového briťáka 2r a pak sestra přinesla domu dalšího kocourka a celkem teda začalo peklo. Nejdřív ničení věcí a pak i značkování :cert: můj názor je, že to přišlo pozdě náš kocour tam byl doma a holt tohle byl už vetřelec :roll: tak snad to zvládnete líp pokud se rozhodnete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
4.9.15 08:45

U nás se kocourci snesou jak bratři (stejný věkový rozdíl), ale starší začal po nákupu mladšího značkovat (i vykastrovaný), tak pozor na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.9.15 08:47

My máme doma dva kocoury, pořídili jsme si je s odstupem asi dvou nebo tří měsíců. Ze začátku, tak první společný měsíc to bylo horší (starší mladšího hodně utlačoval), ale jak si to mezi sebou srovnali bylo všechno v pořádku. Dnes je oboum něco přes rok, občas se trochu poperou, ale jinak se mají moc rádi. Bydlíme v bytě 3+1. Přikládám fotku našich miláčků. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.9.15 08:49

Taky bych to neriskovala, u kamarádky měli hodného kocourka a jak k němu asi po dvou letech přidali druhého, bylo to peklo :nevim: Pak ten malej stejně musel pryč, to nešlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
4.9.15 08:51

Ahoj, my máme dva kocoury. Jeden 11 let a druhý 4 roky. A jsou úplně v pohodě. Oba jsou kastrovaní a naopak bych řekla, že ten starší pookřál, když jsme mladšího přinesli domů. Jako honí se spolu - ale v dobrém, aby si pohráli a pak si lehnou nad sebe na škrabadlo. Ono podle mne záleží na povaze koček - to je jak u lidí. Někteří si sednou - jiní ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
4.9.15 09:01

Naši mají také dva kocoury mainskou mývalí a sphynxe oba už jsou kastrovaní a jsou vpohodě, ale první měsíc to taky vypadalo že se nesnesou a teď parťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
4.9.15 09:06

U rodičů jsme měli kocoura a pak, asi po 5 letech jsem dotáhla dalšího. Nebyl problém, rychle si na sebe zvykli a pak byli parťáci. Ale ten „pán domu“ byl klidnější, submisivnější, línější, tak možná to i tím bylo jednodušší. Když ten starší umřel, druhý smutnil.
Těžko říct, jak to bude fungovat u vás. Jediná možnost je to vyzkoušet, jestli do toho chceš opravdu jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
4.9.15 09:07

Jo a oba byli kastrovaní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
4.9.15 09:22

2 kastrovani ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
4.9.15 10:08

Já mám teda kočku a kocoura, první byla kočka a mám pocit, že jeho bere jako trest :mrgreen: ale za ty rok si zvyklí, občas se i spolu mazli a myjou, když je jim zima tak se i tuli. Segra má takovou linou britku, potřebovala jsem na čas ty naše pohlidat a z malého milého mazlíčka se stal ďábel že ty naše nesnesla ani přes dveře :lol: takže nikdy Nevis, jak zareagují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.9.15 18:30
@Anonymní píše:
Krásný den všem přeji,

Snesou se dva kocouři v bytě? Máme 1,5 roku starého Whiskas kocoura kastrovaného je to 100% bezproblémový mazlík a mám možnost krásného koťátka od sousedky co se jí narodila koťátka ale je to kocourek, tak mě napadlo aby měl ten náš nějaké to rozptýlení že bychom mu pořídili parťáka 8 týdenní kotě ale bojím se aby se dva kocouři snesly nebo naopak nedělali doma v bytě brajgl :nevim: Jaké jsou vaše zkušenosti prosím? jen dodávám, že máme malé děti a sa takže není žádný problém v nějaké snášenlivosti mezi sebou ;) Děkuju

Prosím o zachování anonymu nechci aby někdo věděl že toto zvažujeme a děkuji za pochopení ;)

mám dva kocoury.. mladší přišel cca 3 roky po starším, no starší se s námi tak týden nebavil, ale pak se smířil a jsou zcela v pohodě, vyhrají si spolu, spí spolu, občas se poperou ale jen zlehka…za mě je to zcela v pohodě :) ale myslím že je to i povahou obou zvířat, oni ani jeden z nich nejsou nijak agresívní nebo nedůtkliví, čili spolu vychází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný