Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
hledala jsem tady na emiminu nějakou diskuzi o německém boxerovi a žádnou jsem nenašla, tak mě napadlo založit tuto diskuzi..
Mám doma ÚŽASNOU sedmi letou fenku boxera a musím říct, že i když jsem od malička vyrůstala se psy, tak takhle silné pouto jsem k žádněmu psovi nikdy necítila. Někteří z vás si možná řeknou, že jsem ujetá, ale já ji miluji celým srdcem a už teď se mi derou slzy do očí při představě, že náš společný čas se každým dalším dnem krátí..
Jsme tak neuvěřitelně propojené, že se mi tomu občas nechce ani věřit. Pořídila jsem si s tehdejším prvním přítelem, prošla si semnou několika vztahy, trápením, štestím ale i smutkem. Pokaždé mi dokázala svojí přítomností zvednou náladu nebo mě v mé dobré náladě podpořit ![]()
Je naší neodmyslitelnou součástí a každý, kdo ji poznal si ji zamiloval a říká, že nezná hodnějšího psa ![]()
Jezdí s námi na dovolené, na přítelovi fotbalové zápasy, je jeho věrnou fanynkou a největší odměnou jí je, když ji po zápase pustím na hřiště a ona ho může vítat a hrát si s ním. I prohraný zápas se s ní prý snáší daleko líp ![]()
Nedokážu ani vyjádřit, jakou lásku k ní cítím a jak jsem šťastná, když vidím občas kolem sebe ostatní psy, že mám psa, na kterého se můžu v kterékoli situaci spolehnout.
Její mimika je neuvěřitelná a dokáže nám tím často dát najevo co si zrovna myslí ![]()
Je to zkrátka naše neodmyslitelná součást a veselé stvoření, které nám obohacuje život
![]()
A jaký je ten váš boxer??? ![]()
Je krásná, boxerci mají roztomilý kukuč ![]()
Myslím si, že je jedno, jaká rasa pejska to je, ale pro téměř každého majitele pejska je jeho psí kamarád nepostradatelnou součástí jeho života, rodiny a jeho osoby ![]()
Mám kříženečka z azylu, má své mouchy, ale je to prostě můj miláček, sportujeme spolu, hrajeme si, jsme pořád někde venku a užíváme si to ![]()
ta je nadherna, az mi skoro vyhrkly slzy jak moc je podobna nasi julince, ktera uz neni par let s nami…o boxerech by sis mohla hodiny povidat s moji mamkou, ma je leta, vzdy feny…ja vyrustala s jednou, taky nezapomenutelna…zrovna stoji u nas pred barakem Auto s obrfotkou 2 boxeru na zadnim skle a pod tim napis-boxer Club zurüch
…myslim, ze nase mati je taky v nejakym takovymhle klubiku…
uzivej si s ni co to da, preju at se dozije co nejdelsiho veku, ono je to s tema nemocema u boxeru mnohdy na nic…
ja jsem si poridila pred 2ma mesici takovyho mikroboxerka-fenku brabantika(Petit brabancon),jmenuje se masenka a je uplne nej-jak jinak ze ![]()
tak se holky mejte ![]()
@AAnneett jeeeežiš, to je kukuč
miluju boxery, zrovna včera jsme jednoho žíhaného potkali v Sušici na přechodu, já samozřejmě zaslintala (projížděli jsme kolem autem) no a přítel na mě koukal jak na blázna a ještě poznamenal - to bylo jako na toho psa?!
tak jsem souhlasila a on mi řekl jen - tobě se líbí? vždyť slintaj
trouba..
jinak my máme kavalírka, protože se brácha bál psů, tak jsem volila malé plemeno ![]()
@sallineccka píše:
@AAnneett jeeeežiš, to je kukučmiluju boxery, zrovna včera jsme jednoho žíhaného potkali v Sušici na přechodu, já samozřejmě zaslintala (projížděli jsme kolem autem) no a přítel na mě koukal jak na blázna a ještě poznamenal - to bylo jako na toho psa?!
tak jsem souhlasila a on mi řekl jen - tobě se líbí? vždyť slintaj
![]()
![]()
trouba..jinak my máme kavalírka, protože se brácha bál psů, tak jsem volila malé plemeno
tak to je dobry, moje mamka je ze susice
..ale nase boxerka to urco nebyla..kavaliirci jsou taky super, mela jsem 16let velspringerspanelku, jsou si krom cumaku strasne podobny..zdravim na sumavu ![]()
@lajovka nebyla, tenhle pesan šel s nějakou mladinkou holčinou… ale byla by to hezká shoda ![]()
My měli dalmatina a krátce jezevčíkovitýho brakýře ![]()
A ano, kavouš je fajn, akorát velikostí to není pes, ale jen psíček ![]()
Ahoj,
Uvažuji o koupi německého boxera ![]()
A tak bych se vás chtěla zeptat kolika-ti let se vám vaši němečtí boxeři dožili
,
popřípadě kolikati se takoví boxeři dožívají let.
Všem děkuji za info. ohledně německého boxerka ![]()
Nás se dožil 12 let, kdy jsme ho museli nechat uspat- selhávají mu srdce. Špatný byl poslední půl rok, možná rok - jinak celý život aktivní veselý pes. Úžasný k dětem.
@svozilka a můžu se jenom zeptat
kde jste ho koupili? v chovatelské stanici? S PPnebo bez? nebo od znamých? ![]()
Boxerka bíla - věk 11let - selhani srdce
… Jinak k detem uzasna, nezna a vedela kde jsou hranice. Celkem rychle ucenliva jako stene, kazdopadne je potreba pocitat ze jsou to divosi ( jako kazde stene - akorat to stene v 5ti mesicich uz ma cca 12kg ) takze muze byt nebezpecny ze ditko povali.. ( mela jsem ji jako bezdetna - ale jak rikam kdyz byla starsi cca od 2 let uzasna k detem)… potrebovala hodne pohybu, vyzadovala si pozornost a byla to super partacka… Myslim si ze boxer je jedno z nej „vetsich“ plemen ![]()
@taketik děkuji moc
za info
To ke mi lito, To věřím
A muzu se jeste na něco zeptat z kama boxerka máš
jestli treba z chovatelske stanice atd.
nebo jestli s PP nebo bez
Moc děkuji za odpovědi ![]()
Máme boxery osm let a za tu dobu se u nás bohužel stihli vystřídat už čtyři. Č. 1 - bez PP, koupený jako štěně. V pěti letech rakovina střev. Č. 2 - bez PP, adoptovaný jako cca roční z cikánské osady ze Slovenska. V pěti letech odešel po sérii záchvatů pravděpodobně neurologického původu. Č. 3 - s PP, adoptovaný v roce a půl. Ve čtyřech letech selhání ledvin a jater, ledviny dané geneticky, játra po dlouhodobém užívání kortikoidů, byl silný alergik. Č. 4 - s PP, pečlivě vybírané a vysněné štěňátko, jsou mu dva roky, čerstvě zjištěná epilepsie, zatím díky bohu nic moc dramatického, ale léky bere.
Takže jak vidíš, mám až neuvěřitelnou smůlu, ale i přesto, až tady (za hodně hodně moc let!
) číslo 4 nebude, budu osud pokoušet po páté, protože to jsou nejlepší psi na světě
V průměru se dožívají kolem deseti let, nad dvanáct už je to skoro zázrak.
Nas se dožil 11 let, v posledním roce se u něj objevila epilepsie a postupne rychle chradnul, ale jinak to byl uzasnej pes plnej sily a optimismu ![]()