Německý boxer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anettss
3.2.18 19:39

@Kostroma děkuji moc ;)
Je mi to líto :,(

• Citovat
  • Upravit
Anettss
3.2.18 19:41

@Kostroma děkuji moc ;)
Je mi to líto :,(

• Citovat
  • Upravit
Anettss
3.2.18 20:10

Německý boxer -jídlo

Ahoj :jazyk:
Moc se mi líbí němečtí boxeři :) a tak bych se
chtěla zeptat kolik dospělý boxer asi tak sní jídla 8),nebo čím dospělé boxery krmíte :lol:
Děkuji všem za odpovědi, určitě mi moc pomůžete :andel:

• Citovat
  • Upravit
5243
4.2.18 18:25

@Anettss To je celkem jednoduche. Najdi si kolik prumerne vazi nemecky boxer, pak si najdi nejake dobre granule (ne zadne ochucene obili typu Royal Canin, Pedigree a podobne, ale fakt dobre granule), na nich si najdi davkovani a prepocti si to na hmotnost psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anettss
28.3.18 20:36

Německý boxer jeden nebo dva ?♡★

Ahoj,
Moc bych se vás chtěla zeptat, jestli kdyz si koupím štěně německého boxera :srdce:
A pak časem druhého boxerka, že to bude lepší než jeden boxer? Nebo je lepší jenom jeden boxer? :)
Ptám se proto aby se třeba smutně že je sám atak.. :P
Tak bych vás chtěla poprosit jestli by jste mi napsali své poznatky, zkusenosti, nebo jenom treba nápad..co si myslíte jestli je lepsi jeden nebo dva :jazyk:
Moc děkuji předem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
218
28.3.18 21:07

Každopádně 2 už jsou smečka, takže se budou tak chovat, uvaž, jestli to zvladnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.3.18 21:20

@Anettss měli jsme 2 boxery, konkrétně fenka a pes, nikdy nebyl problém, hráli si celé hodiny, venku lítali..ale..byli spolu od štěněte, cca o 3 měsíce, fenka byla první a bylo na ní vidět, že zbožnuje všechno živý a chce společníka :-) je to náročnější na výchovu, pokud nezvládnete přivolání s jedním, tak se dvěma určitě už vůbec ne..a když se rozběhnou 2 psy, není to sranda :-) taky si nemusí sednout a můžou žárlit na sebe, je to riziko..záleží, jaké máte zkušenosti se psy a časové možnosti.. neříkám, že mít 2 psy je náročnější časově, to ne, vyjde to nastejno, ale chvilku trvá, než si to doma sedne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
28.3.18 21:38

Jo, to bude super. Boxer je jeden z nej*ebilnějších (nejméně inteligentních) psů, takže budeš mít jen o jednoho *ebila víc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
28.3.18 23:10

Má to svá pozitiva i negativa. Absolutní souhlas s tím, že dva už jsou smečka a nejrychleji od sebe okoukávají zlozvyky. Takže když to neukočíruješ, můžeš mít velký problém, přeci jen to jsou poměrně velcí, silní a aktivní psi, služební plemeno, žádný gaučák, i když ani to jim není cizí :) My jsme k dvouletému psovi adoptovali ročního z katastrofálních podmínek, absolutně bez výcviku nebo nějakých návyků. Bylo to chvílemi dost náročné, například mladší šíleně tahal na vodítku, takže mi během 14 dnů odrovnal záda a starší ho vesele začal napodobovat, oba dohromady vážili skoro stejně jako já a tak vycházky byly někdy doslova boj :zed: Navíc starší pes byl blázen do aktivního pohybu, mladší na to fyzicky neměl, takže staršímu jsem se musela věnovat i nad rámec nějaké společné vycházky nebo měli úplně rozdílný denní program, hlavně než se mladšího podařilo trochu zkulturnit :) a to už docela časově náročné bylo. Ale v té době jsme ještě neměli děti a psi naplňovali veškerý můj volný čas. Druhá věc je, jak se snesou, fena + pes je taková sázka víceméně na jistotu, dva psi už může být problém a dvě feny bych osobně nechtěla, ty jsou schopný se i zabít, pokud si nesednou. Já jsem v tomhle měla vždy kliku a psi spolu vycházeli v pohodě, ti první dva se naprosto zbožňovali, do té doby jsem takové psí přátelství nezažila :) Takže zvaž své možnosti dobře, ono sice každý boxerkář ti řekne, že boxer je jako bramborový lupínky - musíš je mít všechny :mrgreen: ale taky na ně musíš mít koule ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.3.18 09:14

Trochu o tomto plemeně je na Playtvak Německý boxer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
29.3.18 09:23

@Kočka_An Boží video, krásní psi :palec: Pod to se můžu podepsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.3.18 09:49

@Jirka765 nejdebilnejsich? Zřejmě jste letitý chovatel tohoto plemena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
29.3.18 10:23
@AAnneett píše:
@Jirka765 nejdebilnejsich? Zřejmě jste letitý chovatel tohoto plemena :zed:

Nn, v žebříčku psích *ebilů jsou na 89.místě nebo tak nějak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anettss
31.3.18 20:33

Všem moc dekuji moc jste mi pomohli :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anettss
31.3.18 20:40

Německy boxer a bostonsky terier ♡★✩

Ahoj,
Chtěla bych se vás všech ještě zeptat, jestli je dobre mít boxerka a bostonskeho teriera :) (jestli můžou být spolu),jestli by si nějak nevadili :-D
Chtěla bych posoudit vaše názory a podle toho to posoudit :P nebo naopak jestli je lepsi jen jednoho znich…právě se mi líbí boxerek i bostonek tak bych se podle vašich názorů chtela rozhodnout :jazyk:
Všem moc děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný