Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tady se ví všechno, tak se zeptám:
Na dětskou narozeninovou oslavu bychom chtěli dětem ukázat hada - tj. pohlazení, možná pár vět od chovatele co had jí, jak se svléká, apod.
Oslava bude tématická - zvířátka z džungle. Had by to samozřejmě musel být zvyklý na hlazení a nejedovatý ![]()
Děti 4-5 let.
Bude to na Praze 3, nejvíc si dělám hlavu s transportem, aby to pro zvíře nebylo stresující.
Nevíte o někom
Je tu nějaký chovatel který by měl zájem?
Před týdnem jsem viděla kluky na Můstku co nabízeli pochování hada na vyfocení, ale ty bych asi finančně nenalákala z centra s turisty jít na dětskou oslavu…
Ahoj my máme 2krajty kralovsky a jednu krajtu tmavou albinku..
Jeee, krásné. Jsi z Prahy? V profilu máš Strakonice, to je ale dost z ruky ![]()
Ještě mě napadlo, zkus ZOO. U nás zoo Jihlava dělá přednášky na táborech atd. tak by zvládli i oslavu určitě.
Predloni byla dcera pozvana na oslavu narozenin, kam byl pozvan pan, ktery dovezl pro deti na ukazku hada a dokonce lvice. Byl z Teraria Praha v Dubci, najdi si to na googlu, stranky jim ted nefunguji, tak nevim, jestli to je jeste v provozu nebo ne.
Šaškům na Můstku nevěřím, že o zvířatech něco vůbec ví. ![]()
Spíš bych zacílila na teraristy. Z většiny jsou to přátelští lidé, kteří se dokáží o plazech bavit hodiny a hodiny. A řekla bych, že i zadarmo.
Koukla bych se na facebook na nějakou skupinu s hady nebo na stránku Přírodovědecké fakulty nebo tak. Určitě seženeš. Jak moc tlačí čas?
Tak za měsíc to potřebuju…
našla jsem stanici přírodovědců na Pze 5, tak tak to zkusím obvolat
díky za tipy
@terkamo píše:
Tak za měsíc to potřebuju…
našla jsem stanici přírodovědců na Pze 5, tak tak to zkusím obvolat
díky za tipy
Jo, ta mě pak taky napadla. Kdyžtak dají kontakt jinam. Hodně štěstí. ![]()
Ahoj,
pokud by se někomu hodilo, tak dávám odkaz na kluky: http://www.herpetology.cz/…kontakt.html
Oslava byla včera, děti byly nadšené - hladily a chovaly - 2 agamy, želvu, 2 strašilky, menšího hada, dále byl k vidění štír a pavouk.