2. menstruace po IVF nepřišla

4235
26.5.15 08:40

2. menstruace po IVF nepřišla

Ahojte holky,

protože jsem nikde toto téma nenašla, rozhodla jsem se založit diskuzi.

Jsem aktuálně po druhém IVF, které nevyšlo. Už 9. den po ET jsem špinila (jako i u minulého IVF) a pak normálně odmenstruovala. Nyní čekám už týden na další menstruaci a nic. Minule jsem si dostala normálně.
Myslím, že jsem ovulovala, ale až tak okolo 20tého dne, takže by menzes asi dorazit měla. Normálně mám cyklus 25-26 dní. Nyní to je už 31, tak si říkám, kdy bych asi měla jít k Mudrovi, aby mi dal vyvolávačku?

díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
26.5.15 08:47

A test říká co? 11 dní od ovulace by už mohl ukázat, ale když přesně nevíš, kdy ovulace byla, tak bych ještě počkala pár dní - třeba tak do 35 - 40dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 08:48

@monika m Počkala bych ještě 7-10 dní a pak bych zavolala Dr. Ono je tělo „doblblé“ těma hormonama…
Jinak já po IVF(bez ET) dostala MS normálně jako vždy a druhá už nepřišla - otěhotněla jsem (v době kdy měla přijít MS, ovulaci jsem měla o 14 dní zpožděnou) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
26.5.15 09:02

Moniko, myslím, že jseš dost zkušená a obeznámená s problematikou a tudíž víš, že můžeš použít test, a pak krev. Těhotná být můžeš, švagrová to taky tak měla. Postupuj jako vždy. Vyvolávačka je až to poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 09:23

@Maky.p test jsem si nedělala, s manželem jsem byla jen jednou a myslím, že tak nějak okolo 14tého dne, ale to jsem asi opravdu neovulovala
spíš budu zblblá z těch hormonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 09:25

@Kikuška90 tak to je krásné, a i to, že tě ty hormony nevyvedly z míry a pěkně jsi ovulovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.5.15 09:29

Pokud bys ovulovala 20. den, tak by ten cyklus určitě neměl 26 dní. Podle čeho soudíš, že jsi ovulovala tak pozdě? Test je asi první, který by měl následovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4235
26.5.15 09:29

@jenika1 no jak jsem právě napsala, s manželem jsem byla jen jednou, a to někdy na začátku cyklu. Nevím přesně, ale nejdýl do 14tého dne to bylo. No a v době, kdy jsi myslím, že možná ovulace přišla, tak jsme spolu už nic neměli. možná jsem ale ani neovulovala. S nějakými ovu testy si už dávno hlavu nedělám. Ten jeden sex mi zatím stačil :) před IVF, asi o 2 cykly dřív, jsem měla hysterku a dilataci děložního hrdla a moc příjemný mi to po tom nebylo…
takže těhu asi fakt ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 09:32
@monika m píše:
@Kikuška90 tak to je krásné, a i to, že tě ty hormony nevyvedly z míry a pěkně jsi ovulovala :)

No bohužel to nedopadlo a v 9tt revize :( Ale pokrok to byl, po více než třech letech se nám zadařilo přirozeně :)
Já být Tebou tak vydržím a na vyvolávačku se neženu. Pokud nespěcháš na další KET, tak nech tělo ať se srovná samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 09:32

@RadkaCh já už tu ovulku celkem poznám. Píchá mě u toho trochu v podbřišku, mám ten klasický děložní hlen, no a sexovat se mi chce taky o sto šest. Jen tentokrát jsem si chutě něchala raději zajít :)

No je jasný, že s poždější ovulkou je cyklus delší, ale říkám si, že i tak je už 32 dní celkem dost ne? :) No každopádně, kdybychom sexovali tak už asi dávno testnu, ale takto si to ještě odpustím. Škoda peněz, za testy jsem už dala za ty roky dost :mrgreen: beru to s nadhledem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 09:34

@Kikuška90 tak to mě tedy mrzí :hug:
no právě, že si říkám, že bych na Ketko šla. Vyšlo by mi to na prázniny, kdy je v práci okurková. Ale to opoždění mě trochu hatí plány :mrgreen:
ostatně jako vždy, na tyhle kolotoče okolo IVF a KET se hold spolehnout nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 09:35

Přesto holky, myslíte, že k mudrovi se hlasit spíš až tak opravdu později, třeba až ještě za týden ju
tak jo, asi tím ni nepokazím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
26.5.15 09:36

@monika m S IVF zkusenosti nemam, ale ovulaci mivam kolem 20.dne a ms dostavam 35.den cca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 09:37

@monika m Jo no, hlavně když si tělo dělá co chce :cert: To já moc dobře znám :zed: Počkala bych tedy ještě týden a pak bych volala do CARu, že chceš jít na KET, ale že se MS někde fláka :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.5.15 09:39

@Philippe díky, jestli jsem ji měla tedy opravdu až okolo 20tého dne, tak to bych mohla mít ještě pár dní čas
no škoda, že sjem si to nenapsala. Takhle spíš jen hádám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital