Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, uz 2 mesice jsem to nedostala ( s manzelem se pokousime o miminko) zkousela jsem si testy a vsechny vysly negativne. Mam porad citliva, natekla prsa, citim porad vlhkost a gyn. ma volno az za 2 tydny. Mely jste nekdo z vas taky tkvou zkusenost? Dekuji ![]()
@lachtanice86 je to dlouho, ale objednávala se už právě před 2 týdny :// a až 19. Na mě dojde řada ![]()
@Lana234 já mám teď taky zpoždění ale na gyndu volat po týdnu zpoždění. Protože mám ms taky vždy pravidelnou.
@lachtanice86 pokud mas gyndu jak ja, kde cekas cely mesic nez se na tebe dostane rada, tk bych zavolala, kdyztk ti da injekci
Já, když nedostala MS 3 měsíce, po vysazení antikoncepce, tak jsem u mudr zjistila, že mám PCOs…
@lucije28 ja jsem prave nikdy HA nebrala a měla jsem vždy pravidelnou mencez ![]()
Abys mela jistotu, muzes si zaplatit hcg jako samoplatce. Nechapu pristup tve gynekolozky. Pokud jsi ji vysvetlila problem, coz si myslim, ze probehlo, vyvolavacka ji casove zrovna nezabije…
@Lana234 píše:
Ahojky, uz 2 mesice jsem to nedostala ( s manzelem se pokousime o miminko) zkousela jsem si testy a vsechny vysly negativne. Mam porad citliva, natekla prsa, citim porad vlhkost a gyn. ma volno az za 2 tydny. Mely jste nekdo z vas taky tkvou zkusenost? Dekuji
Kamaradka to tak taky mela a ze je tehotna se na testu ukazalo taky az po dvou vynechanych mesickach.
To ti nerikam, ze jsi tehotna, ale taky ze se to nemuze vyloucit ![]()
Drzim palce ![]()
@lolink zrovna tenhle a pristi mesic maj vsichni doktori dovolenou, tkze se tam ordinuje jen jednou tydne ![]()
@sajinas ja doufam, ze v tom jsem, pac se snazime uz cely rok a ono porad nic ![]()
A to nemaji zastup? Kvalitni doktor ma zastup vzdy. Zaplat si to hcg. A budes mit fakt jistotu ![]()
Já taky měla spoždění, příznaky jak těhotenství, ale testy negativní. Šla jsem k mudr. A dostala vyvolávačku. Po tak dlouhé době by test už něco ukázal. Taky jsem vždy měla pravidelnou MS.
@Lana234 to ne. Já mám doktora zlatého. Nejdéle do 14 dnů jsem na prohlídce. Ale snažíme se už hodně dlouho a mám diagnostikovanou endometriozu tak mě vezme, aby nebyl nějaký problém. A i když bych si přála těhotenství, nevěřím, že to vyšlo.