Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, potřebovala bych radu ![]()
Včera 19.2 jsem začala špinit a krvácet, jen mi to na MS přijde trochu brzo, protoze tu jsem měla dostat až 28.2
12.2 jsem měla ovulaci a od druhého dne jsem ulehla v posteli s horečkami nad 38…
Normálně mě bolí v podbříšku a v krvi jsou i kousky sliznice (myslím)
Myslíte si že je to normální MS která jen přišla o 10 dní dříve protoze tělo není stroj? Nebo je to něco jiného, jako uhnizďování vajíčka či brzký potrat?
Moc se v tom nevyznám, co by to mohlo být nebo ne, ale jistě vím že těhotná být nesmím.
S přítelem občas provozujeme nechráněný sex, ale dáváme si pozor a na 100% jistě můžu říct že se do mě ejakulát nedostal
O co by mohlo jít? Moc vás prosím o radu
![]()
Příspěvek upraven 20.02.18 v 10:29
@SkinAnn píše:
Dobrý den, potřebovala bych radu
Včera 19.2 jsem začala špinit a krvácet, jen mi to na MS přijde trochu brzo, protoze tu jsem měla dostat až 28.2
Myslíte si že je to normální MS která jen přišla o 10 dní dříve protoze tělo není stroj? Nebo je to něco jiného, jako uhnizďování vajíčka či brzký potrat?
Moc se v tom nevyznám, co by to mohlo být nebo ne, ale jistě vím že těhotná být nesmím.
S přítelem občas provozujeme nechráněný sex, ale dáváme si pozor a na 100% jistě můžu říct že se do mě ejakulát nedostal
O co by mohlo jít? Moc vás prosím o radu![]()
Tohle si přesně myslím.
@SkinAnn píše:
Dobrý den, potřebovala bych radu
O co by mohlo jít? Moc vás prosím o radu![]()
Nejspíš to bude prostě menstruace, která dorazila dřív
.
Ale jestli víš, že těhotná být nesmíš, tak používej antikoncepci. Přerušovaná soulož je hra s ohněm.
Udivuje me kolik zoufalek tady je a zoufale se snazi otehotnet i pres MS ![]()
@novatopp píše:
Udivuje me kolik zoufalek tady je a zoufale se snazi otehotnet i pres MS
Zakladatelka nechce ale otěhotnět ![]()
Ahoj holky… Potřebují pomoct… Už 2 dny me bolí podbřišku,, a beru HA od prvního dne cyklu a dnes je to 15 prášek co mám v sobě, s přítelem SME měli pohlaví styk pri 12 prášku, myslíte že mužů byt těhotná ![]()