Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když nedojde k ovulaci, menstruace se nedostaví a je to pak na dlouho. Čas od času se to stává. A nebo je chyba v testu.
Ano může vynechat nedavno se mi to stalo, dr. říkal že je to normální. Skoč si pro vyvolávačku.
Jedno dítě už mám a TT mi těhotenství normálně ukázal takže těhotná nejsem. A nedostaví se to samo? že třeba jeden měsíc nebyla ovulace tak přijde MS normálně další měsíc? Nebo je nutná ta vyvolávačka a bez toho se mi MS vůbec nedostaví? Nemáte zkušenosti? Děkuji
MS přišla i bez vyvolávačky. Já jsem si na ni počkala, dr. to neresil jen mi vyvolavacku nabidl.Taky se mi to nikdy nestalo.MS byla vzdy jako hodinky..
Mám teďko to samý, dneska jsem 58 DC a MS nikde, volala jsem na gyndu kvůli tomu, jen se mě ptala, jesti jsem si dělala TT, jinak to neřešila, takže je to asi normální ![]()
Tak to jste mě uklidnily, že je to normální…tak já počkám a snad MS dorazí…děkuji
Je to normální. Zkus počkat na další a pak kdyžtak za doktorem. Stačí víc stresu, změna stravy nebo váhy, nový lék, nějaká nemoc atd.
Prosím o radu, MS mívám celkem pravidelnou co cca 30-35 dnů jenomže nyní jsem ji měla naposledy 22.4. po těch 30-35 dnech jsem začala špinit jako pokaždé před MS ale ona nepřišla a do dnešního dne nic
TT byl negativní. Otázka čím to může být? Může třeba MS jeden měsíc vynechat? docela mi to vrtá hlavou ještě nikdy se mi to nestalo