Dva měsíce bez MS a negativní TT

Anonymní
24.6.15 16:53

2 měsíce bez MS a neg.TT

Prosím o radu, MS mívám celkem pravidelnou co cca 30-35 dnů jenomže nyní jsem ji měla naposledy 22.4. po těch 30-35 dnech jsem začala špinit jako pokaždé před MS ale ona nepřišla a do dnešního dne nic :nevim: TT byl negativní. Otázka čím to může být? Může třeba MS jeden měsíc vynechat? docela mi to vrtá hlavou ještě nikdy se mi to nestalo :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
24.6.15 16:55

Když nedojde k ovulaci, menstruace se nedostaví a je to pak na dlouho. Čas od času se to stává. A nebo je chyba v testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.6.15 16:57

Ano může vynechat nedavno se mi to stalo, dr. říkal že je to normální. Skoč si pro vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.15 17:37

Jedno dítě už mám a TT mi těhotenství normálně ukázal takže těhotná nejsem. A nedostaví se to samo? že třeba jeden měsíc nebyla ovulace tak přijde MS normálně další měsíc? Nebo je nutná ta vyvolávačka a bez toho se mi MS vůbec nedostaví? Nemáte zkušenosti? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2466
24.6.15 17:44

MS přišla i bez vyvolávačky. Já jsem si na ni počkala, dr. to neresil jen mi vyvolavacku nabidl.Taky se mi to nikdy nestalo.MS byla vzdy jako hodinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.6.15 17:46

Mám teďko to samý, dneska jsem 58 DC a MS nikde, volala jsem na gyndu kvůli tomu, jen se mě ptala, jesti jsem si dělala TT, jinak to neřešila, takže je to asi normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.15 17:54

Tak to jste mě uklidnily, že je to normální…tak já počkám a snad MS dorazí…děkuji

• Citovat
  • Upravit
4200
24.6.15 18:07

Je to normální. Zkus počkat na další a pak kdyžtak za doktorem. Stačí víc stresu, změna stravy nebo váhy, nový lék, nějaká nemoc atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí