2 měsíce nemám menstruaci

Anonymní
6.3.20 19:57

2 měsíce nemám menstruaci

Mám jít na gyndu nebo byste ješté počkaly? těhotná být nemohu, nemám vejcovody.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
6.3.20 20:01

Držíš nějaou dietu? Máš teď nějaké těžší období v životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.3.20 20:12

Nedávno jsem řešila stejný problém - MS přišla po dvou měsících. Dva dny na to mi praskla cysta, která to zpoždění způsobila. Za doktorem bych na tvém místě zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.20 20:12
@Ou píše:
Držíš nějaou dietu? Máš teď nějaké těžší období v životě?

Ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.3.20 20:54

Šla bych na gyndu, může to být cysta :kytka:

• Citovat
  • Upravit
682
9.3.20 14:35

Téměř bez MS

Ahoj holky, nechci zakládat nové téma tak se přidávám sem, jestli někdo nemá podobnou zkušenost? Budu ráda za jakýkoli názor…
je mi 31 let - Antikoncepci (Logest) jsem brala nějakých cca 9let Neměla jsem štěstí na partnery a vždy když se začala řešit otázka vysazení HA a nějakého dalšího plánování většinou vztah zkončil.
Ve 28 letech jsem se rozhodla HA vysadit ze zdr. důvodů, i gyndařka mi to doporučila, zkracovala se mi MS, kterou jsem už vlastně ani vůbec neměla nebo z náznakem krve trvala pár hodin - a já začala mít obavy, abych neměla potíže, které měla moje mamka a to, že téměř od 35 byla udžovaná hormonově, aby nešla do přechodu tak brzo.
Takže 2roky jsem byla bez HA ze začátku se mi cyklus jakoby trošku nastartoval, špinění jsem měla třeba i dva dny, ale postupně všechny příznaky MS zase pomalu mizely, mezi tím jsem si našla přítele a nechtěla nic odkládat - měli sme se rádi - on byl též bezdětný tak jsme si řekli, že to zkusíme - i když mi vždy dr říkala, že s mým cyklem budu mít problém přirozeně počít. - No podařilo se hned - Jenže kvůli těžkým VVV jsme museli těhu v 2. trim ukončit - Poslední den šestinedělí přišla MS (v mém případě silnější než jsem měla normálně) Ale třídenní špinění s krví - Dle doporučení Gynekologa jsem opět (i z psychických důvodů) začala brát HA - po třech platíčkách HA Logest při té 7denní pauze jen hrozné MS bolesti, s mírným zašpiněním bez známky krve na intimce) udělala jsem si TT (asi spíš jen ze zvědavosti, věděla jsem že těhotná být nemůžu) - a tam druhá sice slabá ale puhým okem viditelná čárka) v tu chvíli jsem se splašila a jela k dr, že asi něco nění v pořádku, dr mi předepsal silnější HA - Marvelon. Již sem dobrala první platíčko a opět lehké zašpinění na intimku, pak už jen vždy při běžné potřebě na toaleťáku - bez krve. Řešili byste to nějak dál, když o tom gyn ví? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová