Jak vysoký má být muž?

Anonymní
6.3.20 15:46

Vyska kuci

Je mi 19 a merim 180, bratrovi je 21 a meri 194 a tata ma 188.
Pripadam si divne, kdyz s nima mluvim, ze furt musim koukat nahoru:(
I Nektery holky jsou vyssi nez ja :D
Zajimalo by me jestli 180 je dostacujici pro holky a jestli je to v pohode vyska, a jenom muj tata a bratr jsou hodne vysoky :D
Chtel bych vyrust jeste o 5 centimetru, abych byl v norme oproti tatovi a bratrovi, to by byla idealni vyska :D

Kolik merite a jaka vyska se vam u kluka libi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
6.3.20 15:48
@Anonymní píše:
Je mi 19 a merim 180, bratrovi je 21 a meri 194 a tata ma 188.
Pripadam si divne, kdyz s nima mluvim, ze furt musim koukat nahoru:(
I Nektery holky jsou vyssi nez ja :D
Zajimalo by me jestli 180 je dostacujici pro holky a jestli je to v pohode vyska, a jenom muj tata a bratr jsou hodne vysoky :D
Chtel bych vyrust jeste o 5 centimetru, abych byl v norme oproti tatovi a bratrovi, to by byla idealni vyska :DKolik merite a jaka vyska se vam u kluka libi?
:roll: A když ti tu všichni napíší, že jsi prďola malej, tak si půjdeš pro růstové hormony? Nebo se budeš natahovat ve skřipci? :nevim: Podle mě celkem standartní výška na chlapa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
6.3.20 15:49

Výška mi je úplně jedno. Já mám 184cm a manžel 180cm. Žádný problém nemáme. Myslím zme až budeš starší a potkáš tu pravou tak ji i tobě bude výška jedno. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.20 15:52

Můj syn má taky 179-180 a myslím, že dobrý. Taky nepřerostl svého otce. Co by za takovou výšku dali muži velcí třeba 165 cm. Syn si přál být vysoký tak nad 185 a nepodařilo se :).

• Citovat
  • Upravit
1702
6.3.20 15:52

Hele, a jsi si jistý, že otec a bratr jsou tvoji??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
6.3.20 15:53

Jestli ti 180 namerila Mensa, tak to staci. U kluka se mi libi jakakoli vyska, manzel dokonce nema zadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.3.20 15:54

Jsi nadprůměrně vysoký.

Co je nízké je tvoje sebevědomí a sebepřijetí. Na to je potřeba se soustředit - i kdyby si teď o 5 cm zázračně vyrostl, tak by ti začal vadit tvar tvého nosu, nebo šířka penisu. Zádrhel je v psychice a sebedůvěře.

Jednoduchá a zábavná cesta, jak na tom zpracovat - přihlaš se na jednu z těchhle letních akcí

https://www.psl.cz/wifics/
https://www.psl.cz/…-experience/
https://www.psl.cz/transition/

A zároveň si najdi bridgádu a vydělej si na to sám, abys nemusel říkat rodičům. (a vždycky jde požádat o stipendium, tedy že ti poplatek o něco sníží - zejména když uvedeš, že si vyděláváš na kurz sám).

Tím během půl roku zjistíš že jsi mnohem schopnější, než si představuješ a zároveň prožiješ hodně zajímavý týden během prázdnin.

A když si pak na podzim znovu přečteš co si sem napsal, porozumíš tomu, jak jinak to všechno je.

držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15137
6.3.20 16:07

Máš výšku úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.3.20 16:14

Měřím 161 cm a 180 je pro mě u muže minimum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15178
6.3.20 16:15

Mě výška 180 připadá úplně ideální, spousta holek je menších, třeba 160-165 a nepotřebuji vedle se be dvoumetrove obry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.3.20 16:23

Vyska 180 cm je v pohode.
Merim 163 cm a muj pritel trosku pres 180, hele uprimne chlap ktery meri 2 metry me nepritahuje :).

Zapracuj na sebevedomi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.3.20 16:38

Mám 181 cm a za mě jsi prcek, ale nikdy jsem si nevybírala chlapa podle výšky. Otec mladšího syna je o pár cm menší než já. :nevim: Pro mě je ideální výška chlapa alespoň 186 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
6.3.20 16:44

Mě se líbí spíš menší muži, takže jsem si i takového vybrala. Já mám 167, muž 166, takže pro mě akorát, tebe bych s tvými cm vážně nechtěla :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4595
6.3.20 16:52

Sama mam 173 cm, kdyz se poradne narovnam, muj muz je o fous mensi. U chlapa hledam jiny kvality. A koneckoncu, kdyz by se mu neco stalo, nalozim si ho na zada a odnesu, kam bude potreba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
6.3.20 16:53

Ja mam 170 a rada nosim podpatky, takze 185 bylo min, protoze kluci vetsinou nechodi jak primky, takze nemeri tolik, co si najdou na carce na futru…manzel ma 194 cm. Ale ja osobne nemam problem s vyskou kolem 180 u muzu, navic tebe jeste par cm chybi, v tvem veku nemas dokonceny rust. Manzel se nejvic vytahl na vysce. Takze se tim vubec netrap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová