Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mas pocit, ze ti vic cm prinese nejaky super zivotni vyhody? Akorat budes vsude narazet hlavou, vetsina obleceni co se ti bude libit bude mit kratky nohavice a rukavy a v letadle budes trpet jak pes (pokud teda nepoletis businessem). Vysku mas uplne normalni. Ale pozitivne musim kazdopadne hodnotit, ze mas ocividne absolutne super bezproblemovej zivot, jinak by jsi takovy kravoviny neresil. ![]()
@Anonymní píše:
Je mi 19 a merim 180, bratrovi je 21 a meri 194 a tata ma 188.
Pripadam si divne, kdyz s nima mluvim, ze furt musim koukat nahoru:(
I Nektery holky jsou vyssi nez ja
Zajimalo by me jestli 180 je dostacujici pro holky a jestli je to v pohode vyska, a jenom muj tata a bratr jsou hodne vysoky
Chtel bych vyrust jeste o 5 centimetru, abych byl v norme oproti tatovi a bratrovi, to by byla idealni vyskaKolik merite a jaka vyska se vam u kluka libi?
Merim 164cm a vyska muze 180-185cm je pro me idealni. Mame nekolik pratel volejbalistu a ne, ze bych se do takoveho chlapa nedokazala zamilovat, ale jejich vyska je pro me dost neprakticka a nekdy i nepohodlna. Takze preferuju vyskove prumerne muze.
@Jančakecalka píše:
Mě se líbí spíš menší muži, takže jsem si i takového vybrala. Já mám 167, muž 166, takže pro mě akorát, tebe bych s tvými cm vážně nechtěla![]()
Cože, tvůj chlap má 167 cm? není nic horšího než malý chlap, sorry ![]()
@Jančakecalka píše:
Mě se líbí spíš menší muži, takže jsem si i takového vybrala. Já mám 167, muž 166, takže pro mě akorát, tebe bych s tvými cm vážně nechtěla![]()
Hele já ti prostě nevěřím, že jsi s jeho výškou spokojena. Prostě má asi jiné kvality.
@GabinkaCh píše:Čeho jsi tím docilila, že se takhle vyjadřuješ o muži, kterého ona má ráda?
Cože, tvůj chlap má 167 cm? není nic horšího než malý chlap, sorry
@GabinkaCh píše:
Hele já ti prostě nevěřím, že jsi s jeho výškou spokojena. Prostě má asi jiné kvality.
Tak ted uz se nedivim…sice debil, ale hlavne, ze vysokej. No pak podle toho ty diskuse tady vypadaji. Ono chlapovi se staci rozhodnout, ze jeste deset centaku vyroste. ![]()
Já tedy vybírala chlapa mimo jiné i dle výšky. Jako měřím 180cm a chlap 195cm. Vedle stejně vysokého jako já bych si připadala blbě.
@GabinkaCh píše:
Cože, tvůj chlap má 167 cm? není nic horšího než malý chlap, sorry
Není nic horšího, než blbá ženská. ![]()
@Tamtama píše:
@GabinkaCh ty sis vybírala chlapa podle výšky?
Ano, taky.
Výška u chlapů koreluje s kupou dalších pozitivních kvalit, takže ano, mně se také líbí chlapi 180cm+.
Na druhou stranu nejsem bezmozek, tak se to vždy snažím racionálně vyvažovat ![]()
@Anonymní píše:
Je mi 19 a merim 180, bratrovi je 21 a meri 194 a tata ma 188.
Pripadam si divne, kdyz s nima mluvim, ze furt musim koukat nahoru:(
I Nektery holky jsou vyssi nez ja
Zajimalo by me jestli 180 je dostacujici pro holky a jestli je to v pohode vyska, a jenom muj tata a bratr jsou hodne vysoky
Chtel bych vyrust jeste o 5 centimetru, abych byl v norme oproti tatovi a bratrovi, to by byla idealni vyskaKolik merite a jaka vyska se vam u kluka libi?
Hele, já mám 161cm a moji partneři měli vesměs 176 - 178cm. Takže za mě jsi ok ![]()
180cm mi přijde úplně v pohodě i pro vyšší holky, než jsem já.
1,80 je pro mě osobně strop, vyšší chlapi mi moc neimponují, na dlouhány nejsem, ideál je pro mě 1,75… ale to nejdůležitější je samozřejmě mozek
A pak pár dalších detailů
A pokud chlap není vysloveně o hlavu menší, tak neřeším. ( mám 1,68 ).