Jak vysoký má být muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4595
8.3.20 17:37
@Venetia píše:
takze uz nejenom s nadprumernou vybavou je debil, dokonce i vyska to ovlivnuje :zed:

Tak ted nevim, co tim chces rict. Ja jen rikam, ze jsem nevybirala podle vysky, ale treba podle charakteru, kterej je teda pro me dulezitejsi, nez aby mel metr devadesat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.3.20 19:40

Prostě můj názor je, že muž má být vysoký, aby se žena s ním mohla cítit v bezpečí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.3.20 20:58
@GabinkaCh píše:
Prostě můj názor je, že muž má být vysoký, aby se žena s ním mohla cítit v bezpečí :nevim:

tak to s mojí výškou můžu být ráda, že se cítím v bezpečí i bez chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.3.20 21:00
@GabinkaCh píše:
Prostě můj názor je, že muž má být vysoký, aby se žena s ním mohla cítit v bezpečí :nevim:

A kdyz ma zena 150cm, tak co pro ni znamena „vysoky“ muz? To i tech 180cm se jevi jako az moc, ne? Navic, co si budeme, vyska rozhodne neni jediny faktor, ktery zajistuje bezpeci. Znam spousty „malych prdolu“, vedle kterych se krci i dvoumetraci, kdyz na to prijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.3.20 21:01
@Tamtama píše:
tak to s mojí výškou můžu být ráda, že se cítím v bezpečí i bez chlapa :lol:

Asi tak :mrgreen: mam 183cm a v bezpeci se citim v uplne jinych situacich, nez jen po boku vysokeho muze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.3.20 06:56
@GabinkaCh
@GabinkaCh píše:
Cože, tvůj chlap má 167 cm? není nic horšího než malý chlap, sorry :nevim:

Přesně tak, nictak horšího neexistuje. Třeba týpek co tě mlátí, nadavá, sedí na pracáku na dávkách, je líný, má eexekuce, doma prd dělá… to je super partie, hlavně, že je vysoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106161
9.3.20 08:05
@Janaalena píše:
@GabinkaChPřesně tak, nictak horšího neexistuje. Třeba týpek co tě mlátí, nadavá, sedí na pracáku na dávkách, je líný, má eexekuce, doma prd dělá… to je super partie, hlavně, že je vysoký.

co prcek to charakteeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
9.3.20 12:27
@Janaalena píše:
@GabinkaChPřesně tak, nictak horšího neexistuje. Třeba týpek co tě mlátí, nadavá, sedí na pracáku na dávkách, je líný, má eexekuce, doma prd dělá… to je super partie, hlavně, že je vysoký.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
9.3.20 19:01
@unuděná píše:
A kdyz ma zena 150cm, tak co pro ni znamena „vysoky“ muz? To i tech 180cm se jevi jako az moc, ne? Navic, co si budeme, vyska rozhodne neni jediny faktor, ktery zajistuje bezpeci. Znam spousty „malych prdolu“, vedle kterych se krci i dvoumetraci, kdyz na to prijde ;)

Asi tak. Prostě když se řekne chlap, musí to být chlap.Ne,u mě prostě ta výška hraje velkou roli. Já bych se za malého chlapa styděla, když to řeknu hnusně. Nepřitahoval by mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
9.3.20 19:04

Já u chlapa, když jde o fyzickou krásu hledím nejdřív na výšku, pak vlasy :D nelíbí se mi vyholení, miluju vlasy u chlapa.Ne ale dlouhé. A nesmí být vychrtlý. Hnusí se mi ti vyzáblí ciklisté v obepnutých hadrách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.3.20 19:11
@GabinkaCh píše:
Asi tak. Prostě když se řekne chlap, musí to být chlap.Ne,u mě prostě ta výška hraje velkou roli. Já bych se za malého chlapa styděla, když to řeknu hnusně. Nepřitahoval by mě…

mě se vysocí muži taky líbí, manžel je vysoký a synové to taky podědili, pod 190 cm se u nás nejde. Přesto s tebou nemůžu souhlasit, že výška dělá chlapa. Mít dvoumetrového blba/násilníka, ožralu/ochlastu/lenocha a podobně fakt není výhra. To radši chlapa 180cm, který něco umí, je vyrovnaný a má charakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.3.20 14:36
@GabinkaCh píše:
Cože, tvůj chlap má 167 cm? není nic horšího než malý chlap, sorry :nevim:
@GabinkaCh píše:
Hele já ti prostě nevěřím, že jsi s jeho výškou spokojena. Prostě má asi jiné kvality.

Jo, má a co? Jsme spolu 20 let :srdce: máme dítě jsme šťastný, máme se dobře, co víc si v partnerském vztahu přát? To jsou pro mě ty kvality a ne nějaká výška a řešení komplexů :roll: a podobně.
A jen pro info, v okolí znám hodně malých kluků a chlapů a věř, že jsou všichni moc bezvadný lidi a neřeší hlouposti okolo svého vzrůstu.
Jo, jsem spokojená s jeho výškou, vždycky se mi líbili menší naopak vysocí fakt nemám ráda, ty co znám jsou namachrovaný hovada, takže díky nemám zájem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová