Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
takze uz nejenom s nadprumernou vybavou je debil, dokonce i vyska to ovlivnuje
Tak ted nevim, co tim chces rict. Ja jen rikam, ze jsem nevybirala podle vysky, ale treba podle charakteru, kterej je teda pro me dulezitejsi, nez aby mel metr devadesat.
Prostě můj názor je, že muž má být vysoký, aby se žena s ním mohla cítit v bezpečí ![]()
@GabinkaCh píše:
Prostě můj názor je, že muž má být vysoký, aby se žena s ním mohla cítit v bezpečí
tak to s mojí výškou můžu být ráda, že se cítím v bezpečí i bez chlapa ![]()
@GabinkaCh píše:
Prostě můj názor je, že muž má být vysoký, aby se žena s ním mohla cítit v bezpečí
A kdyz ma zena 150cm, tak co pro ni znamena „vysoky“ muz? To i tech 180cm se jevi jako az moc, ne? Navic, co si budeme, vyska rozhodne neni jediny faktor, ktery zajistuje bezpeci. Znam spousty „malych prdolu“, vedle kterych se krci i dvoumetraci, kdyz na to prijde ![]()
@Tamtama píše:
tak to s mojí výškou můžu být ráda, že se cítím v bezpečí i bez chlapa
Asi tak
mam 183cm a v bezpeci se citim v uplne jinych situacich, nez jen po boku vysokeho muze ![]()
@GabinkaCh píše:
Cože, tvůj chlap má 167 cm? není nic horšího než malý chlap, sorry
Přesně tak, nictak horšího neexistuje. Třeba týpek co tě mlátí, nadavá, sedí na pracáku na dávkách, je líný, má eexekuce, doma prd dělá… to je super partie, hlavně, že je vysoký.
@Janaalena píše:
@GabinkaChPřesně tak, nictak horšího neexistuje. Třeba týpek co tě mlátí, nadavá, sedí na pracáku na dávkách, je líný, má eexekuce, doma prd dělá… to je super partie, hlavně, že je vysoký.
co prcek to charakteeer
@Janaalena píše:
@GabinkaChPřesně tak, nictak horšího neexistuje. Třeba týpek co tě mlátí, nadavá, sedí na pracáku na dávkách, je líný, má eexekuce, doma prd dělá… to je super partie, hlavně, že je vysoký.
@unuděná píše:
A kdyz ma zena 150cm, tak co pro ni znamena „vysoky“ muz? To i tech 180cm se jevi jako az moc, ne? Navic, co si budeme, vyska rozhodne neni jediny faktor, ktery zajistuje bezpeci. Znam spousty „malych prdolu“, vedle kterych se krci i dvoumetraci, kdyz na to prijde
Asi tak. Prostě když se řekne chlap, musí to být chlap.Ne,u mě prostě ta výška hraje velkou roli. Já bych se za malého chlapa styděla, když to řeknu hnusně. Nepřitahoval by mě…
Já u chlapa, když jde o fyzickou krásu hledím nejdřív na výšku, pak vlasy
nelíbí se mi vyholení, miluju vlasy u chlapa.Ne ale dlouhé. A nesmí být vychrtlý. Hnusí se mi ti vyzáblí ciklisté v obepnutých hadrách ![]()
@GabinkaCh píše:
Asi tak. Prostě když se řekne chlap, musí to být chlap.Ne,u mě prostě ta výška hraje velkou roli. Já bych se za malého chlapa styděla, když to řeknu hnusně. Nepřitahoval by mě…
mě se vysocí muži taky líbí, manžel je vysoký a synové to taky podědili, pod 190 cm se u nás nejde. Přesto s tebou nemůžu souhlasit, že výška dělá chlapa. Mít dvoumetrového blba/násilníka, ožralu/ochlastu/lenocha a podobně fakt není výhra. To radši chlapa 180cm, který něco umí, je vyrovnaný a má charakter.
@GabinkaCh píše:
Cože, tvůj chlap má 167 cm? není nic horšího než malý chlap, sorry
@GabinkaCh píše:
Hele já ti prostě nevěřím, že jsi s jeho výškou spokojena. Prostě má asi jiné kvality.
Jo, má a co? Jsme spolu 20 let
máme dítě jsme šťastný, máme se dobře, co víc si v partnerském vztahu přát? To jsou pro mě ty kvality a ne nějaká výška a řešení komplexů
a podobně.
A jen pro info, v okolí znám hodně malých kluků a chlapů a věř, že jsou všichni moc bezvadný lidi a neřeší hlouposti okolo svého vzrůstu.
Jo, jsem spokojená s jeho výškou, vždycky se mi líbili menší naopak vysocí fakt nemám ráda, ty co znám jsou namachrovaný hovada, takže díky nemám zájem.