Jak vysoký má být muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
7.3.20 18:57

To je dotaz… Tak když má holka 158 cm, tak jí bude stačit i kluk přes 170. Pokud má sama slečna 178 cm, jako třeba já, tak pohodlnější jí nejspíš bude někdo přes 1,9. Ale to je dost diskutabilní, sama jsem chodila s mužem přes dva metry i se 170 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
7.3.20 20:52
@karkarka píše:
@GabinkaCh ne, ty :)

Ahááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.3.20 20:56
@Anonymní píše:
Je mi 19 a merim 180, bratrovi je 21 a meri 194 a tata ma 188.
Pripadam si divne, kdyz s nima mluvim, ze furt musim koukat nahoru:(
I Nektery holky jsou vyssi nez ja :D
Zajimalo by me jestli 180 je dostacujici pro holky a jestli je to v pohode vyska, a jenom muj tata a bratr jsou hodne vysoky :D
Chtel bych vyrust jeste o 5 centimetru, abych byl v norme oproti tatovi a bratrovi, to by byla idealni vyska :DKolik merite a jaka vyska se vam u kluka libi?

Nedalala bych si z toho hlavu, v posteli se to srovna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
7.3.20 21:12
@MrsNorris píše:
Výška u chlapů koreluje s kupou dalších pozitivních kvalit, takže ano, mně se také líbí chlapi 180cm+.
Na druhou stranu nejsem bezmozek, tak se to vždy snažím racionálně vyvažovat ;)

Tak to by me zajimalo, ktery kvality to jsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.3.20 21:16

@bobulka88

Z těch větších třeba korelace mezi výškou a inteligencí. link

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
7.3.20 21:22
@MrsNorris píše:
@bobulka88Z těch větších třeba korelace mezi výškou a inteligencí. link

A cetlas to cely? :lol: Asi jsem moc mala na to, abych tvrdila, ze vyssi lidi jsou chytrejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.3.20 21:27

@bobulka88
Před časem jsem četla dvě nebo tři ze studií, co ten článek cituje, takže mám trochu představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
7.3.20 21:29
@MrsNorris píše:
@bobulka88
Před časem jsem četla dvě nebo tři ze studií, co ten článek cituje, takže mám trochu představu.

Takze precetla sis to, cos mi sem dala? Asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.3.20 21:32

@bobulka88
Ano. Máš-li zajímavé argumenty na pokec, tak šup sem s nimi, v opačném případě už mě prosím ne-@ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
7.3.20 21:37

@MrsNorris vzdyt tam pisou, ze korelace je mala a spis odpovida socioekonomicky situaci a kvalite vyzivy a pravdepodobne neni vazana na geny :nevim: Takze to je asi jako tvrzeni, ze belosi jsou chytrejsi nez cernosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.3.20 21:41

@bobulka88

Aha. Člověk by doufal, že pokud použiji dvakrát slovo korelace a nulakrát slovo kauzalita, téhle debatě se vyhneme.

Nevyjádřila jsem žádný argument na téma čemu korelace „odpovídá“.

Ale když už jsme u toho, argument pro genetický zdroj této korelace existuje taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.3.20 21:41
@MrsNorris píše:
@bobulka88Z těch větších třeba korelace mezi výškou a inteligencí. link

No z toho bych úplně nevyvozoval, že vyšší lidé jsou inteligentnější. Ale to už je věcí názoru. Takový A. Einstein měřil 175 cm na výšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
7.3.20 22:02

Měřím 170 a těch 180 je pro mě u chlapa ideál. Je to tak akorát, člověk má pocit ochrany a nemusí se až tolik zaklanet a stoupat na špičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.20 00:32

Pro mě chlap musí být vyšší než já. A já mám 160 cm, takže to není zas tak těžký sehnat vysokýho chlapa. A 180 cm je úplně super výška. :) Vlastně nevím o nikom, o kom bych řekla, že je malý. Můj nejmenší chlap měl něco kolem 170 cm. Když jsem si vzala lodičky, tak jsem byla jen o fous menší než on. Nejvyšší chlap měl 198 cm a nejpraktičtější na něm bylo, že mohl sundavat a věšet záclony a měnit žárovky bez židle či štokrdle. :D Teď mám muže, který má kolem 185 a je to pro mě super. A to by bylo i kdyby měl těch 180. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106175
8.3.20 17:01
@bobulka88 píše:
Tak ted uz se nedivim…sice debil, ale hlavne, ze vysokej. No pak podle toho ty diskuse tady vypadaji. Ono chlapovi se staci rozhodnout, ze jeste deset centaku vyroste. :palec:

takze uz nejenom s nadprumernou vybavou je debil, dokonce i vyska to ovlivnuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová