2měsíční miminko, na noc odejít?

Anonymní
30.1.12 19:04

2 měsíční miminko, na noc odejít?

Ahoj, potřebuju radu, pochopení, ujištění sama nevím. Mám 2 měsíční mimi. Po dobu těhu a hlavně po porodu jsem řešila mnoho velice nepříjemných věcí ze kterých mi vůbec není dobře na duši. Potřebovala bych nutně vypnout a pročistit si hlavu. Přemýšlela jsem nad tím že bych svolala kamarádky a šla někam v noci a odreagovala se. Všechno se na mě sype. ALE! Pořád si opakuji že jsem špatná matka kdybych opustila tak male miminko. Sice už spinka skoro celou noc a byl by s tátou. Ale i tak. Nevím co mám dělat. Jsem špatná matka? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.1.12 19:06

pokud uz nekojis a potrebujes vypnout, nic na tom spatneho neni :think: je lepsi vypnout jeden den nez aby si byla potom psychicky horsi a horsi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20662
30.1.12 19:07

Tak já bych takové malé mimčo doma nenechala,ale já bych ho nenechala ani v roce :lol: :lol: Takže pokud to tatka zvládne,tak nevidím důvod,proč si někam nezajít ;) A stejně,budeš na mobilu,takže kdyby něco,tak se vrátíš dřív, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
30.1.12 19:08

Já byla poprvé někde asi v dceřiných pěti nebo šesti měsících, a to sem byla asi jen do deseti :think: Kojila sem, takže to ani jinak nešlo.
A co kdybys svolala kamarádky k vám domů a udělaly ste dámskou jízdu doma? My to tak s kamarádkama děláme i teď :nevim: Tatínek si zaleze a lítá za malou, když se rozebere (když je hodně náročná, tak mu pomůžu, kamarádky se na chvilku zabaví samy) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.1.12 19:08

Já na tom rozhodně nic špatného nevidím :nevim: Pokud nekojíš a o dítko se postará tatínek tak běž a odreaguj se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
30.1.12 19:09

Proc bys proboha mela byt kvuli par hodinam spatna matka… ani se nejedna o cely den, prcek ani nebude vedet ze jsi pryc… Tatka se urcite zvládne postarat neboj… :palec: Lepsi na par hodin vypadnout nez se za par tydnu sesypat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.1.12 19:10

Pokud nekojíš a manžel se zvládne postarat tak jdi. Já bych nešla, ale já jsem blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.1.12 19:12

klidně běž, pokud máš o dítě postaráno, tak bez výčitek. Odpočineš si a bude líp. Vůbec bych neměla žádné výčitky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
30.1.12 19:13

Jde o to, když už teď máš takový výčitky, jestli si to pak ve finále vůbec užiješ a nebudeš pořád přemýšlet, co se děje doma :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.1.12 19:14
tripetri píše:
Jde o to, když už teď máš takový výčitky, jestli si to pak ve finále vůbec užiješ a nebudeš pořád přemýšlet, co se děje doma :nevim: :mrgreen:

O tohle jsem se bála já… byla jsem sice jen jednou co je maličká a jen na 4hodiny… ale nakonec jsem to zmákla dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
30.1.12 19:15

Taky si myslím, že pokud už nekojíš, mimi spí celou noc a bude u něj tatínek, tak proč bys nešla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 19:16

No bohužel už nekojím. Jinak bych nad tim ani neuvažovala. Moc díky za podporu a pěkná slova :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9622
30.1.12 19:16

No já furt psala smsky a když sem okamžitě nedostala odpověď, byla sem šílená strachy :roll: Ale já sem taky blázen :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
30.1.12 19:18

Jen jdi, pokud máš tu možnost a o dítko se někdo postará, kdybych nekojila, šla bych hned na nějakou pařbu, takhle musím být vždycky brzy doma, ale jdu taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.1.12 19:18

Vůbec bys nebyla špatná matka. Vůbec si to tak neber. Je fajn, že si můžeš odpočinout. I pokud kojíš, tak přece můžeš odstříkat/odsát a taťka může v noci nakrmit z flašky.
Relaxuj, když můžeš. Já jsem musela nastoupit do práce když byly malého 2,5 měsíce a na MD nastoupil taťka. A pak jsme se tak různě střídali na RD. Měla jsem daleko horší výčitky než ty a když to teď po dvou letech zpětně hodnotím, tak malému úžasně prospělo, že nebyl pořád jenom se mnou. Je to pohodář a jsme s manželem v péči o dítě a o domácnost naprosto zastupitelní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí