46 DC a 2 negativní testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
9.3.10 12:39

právě že mi zle bylo posledních 10 dní, z toho se mi dvakrát dělalo až na omdlení, proto jsem si nejistá, kdyby mi nic nebylo tak nešílím, ale necítím se ve své kůži a břicho mě a
taky pobolíbá, někdy až píchá…teď jsem si změřila BT a 37,5… :nevim: ale ráno na testu nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.3.10 13:19

U mě to píchání a pobolívání byla ovulace (vždy jen na jedné straně). Tak zkus měřit ještě pár dnů a jestli se ti teplota bude držet nahoře víc, jak 10 dnů, tak by se to mělo už ukázat na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.3.10 14:29

pro jistotu zajdu k doktorovi je tam do 19hodin dnes, snad mě vezme, jistota je jistota, 47 dní mi přijde hodně a co kdyby to byla náhodou cysta… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.3.10 15:41

Tak držím palce, ať je to jen prodloužený cyklus, nebo už zavrtávající se vajíčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.3.10 16:21

takže dnes se zase nic nedozvím, ani tenhle doktor nemá čas…prý až ve čtvrtek, zlatá česká republika fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.3.10 09:48

Pořád nic 8-o :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.3.10 09:52

už mě napadá cokoliv, nemůže to být mimoděložní těhotenství, to by se ale na testu ukázalo nebo ne?? nevíte někdo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.3.10 10:04

mohla jsi mít pozdě ovulaci a je zatím brzy na test, udělej si ještě test s odstupem a nebo zajeď do ČR - pokud to máš blízko - tady si můžeš jako samoplátce nechat vzít HCG, ale asi bych s tím počkala aspoň 2 dny, ale psala jsi, že dr, je tam ve čtvrtek, tak to už snad půjde, ne? do zítřka… :think: :think: :think:

no každopádně pokud by se stav zhporšil a bolesti zesílily, nebo se stalo fakt něco divného, nečekej na nic a jeď na gyn. pohotovost do nemocnice, to snad platí po celém světě, ne?? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
10.3.10 10:06

ahojky, v podstate jsem necetla co je tu napsano, tak se ridim jen nazvem diskuze, ja jsem pred dvema lety mela zpozdeni 21 dni!!!! a jako diva jsem si delala testiky… bohuzel to bylo proste hormonalni porucha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.3.10 10:10

jo zítra by mě měl konečně ten doktor vzít, jsem fakt jak na trní, přijde mi to dlouhá doba 48 dní, nicméně včera už mi bylo po delší době líp, tak už to do zítra nějak vydržím, ježiši já jsem ale hysterka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.3.10 10:31
viky23 píše:
jo zítra by mě měl konečně ten doktor vzít, jsem fakt jak na trní, přijde mi to dlouhá doba 48 dní, nicméně včera už mi bylo po delší době líp, tak už to do zítra nějak vydržím, ježiši já jsem ale hysterka :oops:

ale nejsi :hug: kdybych já byla ve tvé situaci, tak už dávno jsem..... někde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.3.10 12:20

:kytka: d2kuji za podporu a jestli jsem to jen poblázněné hormony, tak ať se koukají vzpamatovat :pocitac: :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.3.10 08:58

tak MS dnes taky nikde, dnes už je to 49 dní od poslední Ms, k tomu doktorovi se nedostanu opět, protože napadl sníh a já nemám zkušenosti jezdit ve šněhu tak se raději hroutit nebudu, ach jo…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
11.3.10 12:06

ahoj, tak si udělej nový test, třeba tam něco bude :wink: , když se teď k dr, nedostaneš :think:
to je pech :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.3.10 12:14

silnice už jsou lepší, tak jsem tam volala a udělá si na mě čas, ale bodejť ne budu platit 75 euro což je na naše skoro 1900, síla jako, ale neplacená doktorka nemá místo vůbec, držte palce, doufám že za ty prachy to bude aspoň dobrá zpráva…ale hlavně budu už vědět konečně, test jsem si dělala ráno a nic, takže to nevypadá:-(dám vědět jak jsem dopadla, dnes o půl 6 se dozvím ortel:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí