Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,vsechny vas zdravim jsem tu poprve tak,ze nevim jeste jak to tu chodi.Snazime se s manzelem pres rok o mimiska a lekar mi predepsal 5-9 den Clostilbegyt a 17-26 den Dushaston.Brala jsem to mesic a mela jsem dostat MS 2.3.a jeste neprisla,udelala jsem si 4 den test a jsou tam sice // ale ta druha je slabsi.Myslite ,ze bych mohla byt tehotna.dekuji za odpoved ![]()
Ahojky no zkusim jeste v tydnu test a uvidime jestli tam nebude treba silnejsi a nebo taky nic a dalsi sklamani ![]()
Já jsem měla vždycky testovací čárku slabší než tu kontrolní a těhotná jsem byla 3× (a testů jsem si dělala celkem nepočítaně
).. Přeju ať to dopadne právě tak, jak si přeješ. ![]()
Dekuji,fakt bych si prala aby to tehotenstvi opravdu bylo.Delala jsem si testu x ale az ted to vypada nadejne.Tak,ze mas 3 deticky??
Já taky brala clostilbegyt a utrogestan a čárka byla stejně výrazná až týden po prvním náznaku druhé čárky, tak zkus testovat, určitě bude sílit. Držím palce ![]()
Ahojky,mám pocit,že ani jeden z léků,které užíváš nemohou zapříčinit falešně pozitivní test.Jedině,že bys snad měla cystu(ale mě se na testu neukázala ani cysta 6×8 cm) takže si myslím,že jsi nejspíš opravdu těhotná.Ke štěstí stačí i ta slabá čárka a uvidíš,že bude sílit.Moc ti gratuluji.
Přidám se do klubu.Taky jsem měla jednu slabší čárku než tu kontrolní.Jen Ti doporučím,aby sis v týdnu udělala test od jiné značky nebo se v lékárně poradila a koupila ten citlivější testík.Já z těch slabých čárek mám krásnou 11.měsíční holčičku.
Moc držím palečky ![]()
Alicio teda já sem blboun…nj vždyt ona může zítra skočit na krev a za dvě hodky ví…to jsem teda radilka. ![]()
Ahojky,tak ze kdyz je cysta tak se muzou stejne dve carky objevit??Zkusim jeste test v tydnu a pak skocim k lekari.vcera byla druha carecka znatelna ale ne tak jak ta prvni
Je dekuji vsichni jste tu moc miloucky a potesi,kazdy pismenko. ![]()