Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,už dlouho jsem si tady přečítala vaše diskuze a dneska už mi to nedalo a musím Vás požádat o názory. Poslední MS jsem měla 1.2., mám ji pravidelnou co 27-28 dnů a zatím jsme ji teď nedostala. Příznaky těhu mám, první test jsem si dělala v den, kdy měla přijít. Druhá čárka tam je, ale slaboulinká. Další testky v další dny vidíte. Nevím si s tím rady, ty čárky nesílí, dokonce dneska tam už skoro není ani náznak druhé/ a to už by přece měly, ne? Mám obavy, aby nakonec MS nedorazila a nejednal se o samovolný potrat:-( Prosím o Vaše názory a povzbuzení. . . . .a teď jsem zjistila, že si nevím rady, jak sem tu fotku testíků dát:-)
Da. píše:
Ahoj holky,už dlouho jsem si tady přečítala vaše diskuze a dneska už mi to nedalo a musím Vás požádat o názory. Poslední MS jsem měla 1.2., mám ji pravidelnou co 27-28 dnů a zatím jsme ji teď nedostala. Příznaky těhu mám, první test jsem si dělala v den, kdy měla přijít. Druhá čárka tam je, ale slaboulinká. Další testky v další dny vidíte. Nevím si s tím rady, ty čárky nesílí, dokonce dneska tam už skoro není ani náznak druhé/ a to už by přece měly, ne? Mám obavy, aby nakonec MS nedorazila a nejednal se o samovolný potrat:-( Prosím o Vaše názory a povzbuzení. . . . .a teď jsem zjistila, že si nevím rady, jak sem tu fotku testíků dát:-)
Ahoj, taky se mi bohužel zdá, že čárka spíš slábne, měla by určitě den ode dne sílit, takže si spíš myslím, že to dobře nedopadne
. Ale stát se může všechno, příroda je nevyzpytatelná.
Tohle jsou moje testíky, ale stejnak jsem pak v 8tt potratila
.
Ikulko, to jsi měla krásně pozitivní testy, to je mi líto, že to nedopadlo. Já to taky znám, v říjnu jsem potratila taky v 7týdnu. Takže moje obavy jsou teď 2násobné:-( ach jo
Ahoj,
taky tě nepotěším. Já jsem si tento měsíc dělala test 3 dny před očekávanou menstruací, ta druhá čárka tam byla, sice slabší, ale byla dokonce víc vidět než tvoje, další dny to taky sláblo, včera už nic a dnes jsem to dostala. Taky jsem z toho dost zmatená, ale co se dá dělat.
Zkus ještě nějakou dobu počkat…ty testy nejsou až tak přesné, taky jsem zkoušela pár dní po vynechání menses a nic…pozitivní se ukázal až 14 po
tak zkus být klidnější
přeju hodně štěstí
Holky máte pravdu, buď to prostě dopadne nebo ne. Jdu raději vařit, nebo si z těch čárek vykoukám oči:-) a děkuji za vaše poznatky.
Já to měla celkem obdobně. První den po vynechání byla čárka celkem neznatelná, druhý den taky. Ale pak jsem zjistila, že když ten test necháte ležet vodorovně dýl, po čase se ty čárky zvýrazní. Alespoň u mě to tak bylo.