nízké HCG v krvi

1278
5.3.10 11:04

nízké HCG v krvi

Ahoj, prosím prosím, s manželem se snažíme o miminko a mám 6 dí zpoždění menstruace, když jsem měla zpoždění 3 dny, těhotenský test mi vyšel jen se slabou čárkou, proto jsem byla včera na krvi kde mi zjistili HCG v krvi 2,33 a řekli mi že asi těhotná sem. Příznaky mám, jen se bojím, že by HCG mělo být vyšší když v době odběru jsem měla zpoždění 4 dny. Prosím o Vaše zkušenosti Dík Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
5.3.10 11:12

To ještě nic neznamená, zkus se spíš objednat k doktorovi na kontrolu, zhruba po deseti dnech od vynechání by už na ultrazvuku mohl být vidět aspoň žloutkový váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.3.10 11:13

Ahoj, já s týdnem zpoždění měla HCG 231 a nedopadlo to… U druhého jsem na krvi nebyla. Držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.3.10 11:14

Ahojky, mala som to stejne, mala som ho nizke cele tehotenstvo a pri teste rovnako iba slaba ruzova ciarocka, ale tehotna som bola :)). Pocas tehotenstva to malo jednu vyhodu a to, ze som nemala klasicke priznaky, nebolo mi spatne ani nic podobne… tak drzime palceky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
5.3.10 11:15

Doktor mi řekl ze me vezme na kontrolu az tak 3 tydny po tom co to nedostanu, šla jsem sama na krev,abych měla jistotu. Teď se bojím abych nějak samovolně nepotratila nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
5.3.10 11:25

Ahojky, zrovna řeším to samé v diskuzi ze včerejška. Dva dny před očekávanou MS bylo HCG 3 a doktor řekl že těhotná nejsem a týden po vynechání mi vyšly 3testy pozitivně a mám i klasické příznaky, čekám do středy co z toho bude a tiše se modlím a i tobě držím pěsti aby to vyšlo. Znovu na krev nepůjdu, čekám co ukáže UTZ, Míša

• Citovat
  • Upravit
1278
5.3.10 11:28

HCG 3 před očekávanou menstruací je myslím dobrý. V laborce mi říkali ( jelikož jsem tam dřív pracovala ) že z krve se bere pozitivní standartně od 5, ale že pokud mam 2,33 tak je to taky že jsem těhotná, ale snad to není málo. Ale prý je také možné že jsem měla ovulaci dýl, tudíž bych mohla být třeba těhu jen 10 dní. A kdy tedy půjdeš na ultrazvuk, že se to z něho dá poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
5.3.10 11:29

Ahoj nechci strašit nebo tak něco ale ja po 14 spoždění měla hcq 15 990, ale u každeho je to jine hlavní je at roste........a na ultrazvuku miminko roste držim palečky at to dopadne dobře

• Citovat
  • Upravit
1278
5.3.10 11:36

Ještě se zeptám nevíte někdo nějaký babský doporučení, jak opravdu nepotratit, když by byl plod slabý, jako hodně jíst, nebo pít, nebo jíst nějakej vitamín, chci aby bylo miminko silný - pokud je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
5.3.10 11:38

zajdi s doktorovi pro utrogestan hlavně byt v klidu a nic netahat a odpočivat.

• Citovat
  • Upravit
1278
5.3.10 11:43

tak jsem volala svemu doktorovi rikal ze je vse v poradku normalni, ze se nemusim bat a sem objednana na ultrazvuk za 3 týdny,takže budu v klidu budu odpočívat a myslet pozitivně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
5.3.10 11:46

určitě všechno bude dobre jak řika muj přitel nějak to prostě dopadnout musi a proč hned malovat čerta na zed musiš myslet na to že to bude v pořadku. Hlavně nečist moc smutne přiběhy protože pak na sobě začneš hledat a to pak neni dobre

• Citovat
  • Upravit
AngelinaBalerina
5.3.10 11:46

No já půjdu ve středu na UTZ tudíž bych měla být na konci 6tého týdne. Test mi vychází stále pozitivní, ale až po týdnu co mi brali krev a HCG jsem měla nízké, takže předpokládám že by mohlo být už v pořádku když mi vyšel test s citlivostí 25j. Ty sis dělala test za jak dlouho po té krvi? Protože takovou hodnotou jak mi i psaly jiné holky by ani vyjít neměl při 2,33

• Citovat
  • Upravit
AngelinaBalerina
5.3.10 11:48

Doktor ti řekl že s tou hodnotou HCG by to mohlo být? I mě by to info dalo šanci pokud to tak je

• Citovat
  • Upravit
10949
5.3.10 11:53

Lenko HCG je v norme od 0 - 10 jednotek, takze bud si kratce tehu a nebo tehu bohuzel nejsi :nevim: ja mela v 5tt+5 HCG 960, bohuzel v 9tt mi bylo zjisteno missed ab. takze jsem sla na revizi (v tech 9tt jsem mela HCG kolem 50 tis.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí