46 DC a 2 negativní testy

17715
8.3.10 15:08

2 negativní testy

prosím o radu, HA jsem vysadila zhruba před rokem, od té domy mám menstruaci nepravidelně, ale poslední 3 měsíce pokaždné po 34 dnech, tak už jsem se radovala, že se to konečně zpravilo. Dnes je to 46 dní od poslední menstruace a nic, dělala jsem si už 2 testy a negativní, bolí mě břicho, píchá mě v něm, jsem pořád nějaká bez nálady, unavená, mám děsivé sny a je mi pořád horko, teplotu mám 37, od ledna jsem přihlášená v Rakousku a dnes jsem volala na gyn. řekla jaký mám problém a řekli mi že do konce března prostě mají plno a nevezmou mě, myslíte že můžu bát těhotná? zešílím z té nejistoty asi, a ty 2 negativní testy?? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4271
8.3.10 15:23

Viky - tak si zajdi na krevní test na HCG. Je to placený (teda v ČR, v Rakousku nevím), ale není to moc a budeš vědět hned…
Já měla stejný problém, 35 dní nebyl problém. Pak jsem to jednou (když jsme zkoušeli prcka první měsíc) nedostala ještě ani po 49 dnech, tak jsem se radovala…ale nakonec jsem to dostala a mimi se povedlo až další měsíc. Nicméně to určitě vypadá dobře, ty máš příznaky, mně nic nebylo.....
Tak držím palce ať se zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
8.3.10 15:34

děkuji moc za odpověď, nejdýl jsem to dostala právě až po 46 dnech, ale jen jednou, právě jsem dnes k té doktorce chtěla a přístup katastrofální, to by se mi v česku nestalo, :zed: manžel mi volal že mě vezme do nemocnice a tam se dozvím víc, příznaky sice mám ale doufám že nebudu zklamaná, je mi fakt divně nevím co si mám myslet a jsem znechucená přístupem rakouských doktorů :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
8.3.10 16:48

Viky…asi tě nepotěším,ale já to s cykly dotáhla i na 60 dní…MS nikde,testy jsem ani nedělala pak už :-?
prostě jsem měla „rozhozený cyklus“
srovnal mi ho pak Femifard,na přijatelných 35 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
8.3.10 17:43

:nevim: takže mi nezbývá asi nic jiného než čekat :cry: jen ty příznaky jsou divné jestli teda nejsem, a já už jsem si dělala naděje:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
8.3.10 17:51

Viky, já jsem od ovulace taky měla děsivý sny, normálně mám normální… A těch 14 dní fakt divný. Napadlo mě, že to dopadlo a taky že jo. I když sny asi nejsou to hlavní, zaujalo mě to. Tak držím palec. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.3.10 08:37

určitě děkuji za odpověď, ale už si nedělám naděje, včera večer jsem si dělala další test a nic :cry: a druhý dnes ráno a taky nic, ráno bílý výtok…že by falešná březost jako u zvířat? prosím nemáte někdo zkušenost s testy?že by ukazovali stále negativně a vy jste těhotná byla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
9.3.10 09:07

Ahojky,já tedy nevím jak dalece máš ty cykly srovnané,ale napadlo mě,že by to mohla být cysta.Jelikož sama ji mám každý měsíc(někdy i dvě) tak vím,že dr.říkají,že cysta ovlivní hormony natolik,že prostě přestaneš mít ms.Ale to pak není radno moc čekat,může být velká a svou vahou ti obtočit vaječník(také vlastní zkušenost).Tak bych se asi vrhla k dr.A pokud by neměla volný termín,vzala bych to do nemocnice na gyn.ambulanci.Např. v Motole jsou v tomhle opravdu vstřícní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.3.10 11:13

ahojky já jsem na tom byla podobně jako ty…msmi meškala 14 dní a na testech jednou byl duch pak nic a v pátek už silnější duch,měla sem bílý výtok a příznaky jako nikdy jsem neměla..včera sem začala krvácet a než sem vylezla z postele to sem ještě nevěděla sem se změřila a teplota v pohodě:-)a pak a wc ta krev ještě sem zkusila test mamatest na testu krásná výrázná druhá čárka..dneska sem se zapoměla testnout s tak počkám do ztra,ale asi sem mimi neudrželo..tím tě nechci strašit jen pšu svuj zážitek…jnak moc a moc držím palce třeba si otěhotněla později a na testu se to ukáže třeba ve čtvrtek testuj se jednou za dva dny je to lepší a hlavně se nestresuj …držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.3.10 11:28

dneska jdu večer k jinému doktorovi ten je placený tak snad mě vezme, žiju v rakousku, od ledna jsem tu pojištěná, takže musím už k doktorům tady…napíšu jak jsem dopadla, jestli těhotná nejsem nevadí, hlavně ať to není cysta, a s cyklem jsem to nikdy po tak dlouhé době nedostala, nejdýl se stalo 46 dní ale jen jednou, pak vždy tak 32-36 dní… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.3.10 11:43

určitě to bude dobré…taky hrajou velkou roly nervy… :cry: ..mimi,určitě bude začíná jaro a tět to pujde nejlp:-)držím ti moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.3.10 11:52

moc děkuji, kéž by jsem jak na trní…nem;žu myslet na nic jiného dokud nebudu vědět na čem jsem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.3.10 11:53
viky23 píše:
dneska jdu večer k jinému doktorovi ten je placený tak snad mě vezme, žiju v rakousku, od ledna jsem tu pojištěná, takže musím už k doktorům tady…napíšu jak jsem dopadla, jestli těhotná nejsem nevadí, hlavně ať to není cysta, a s cyklem jsem to nikdy po tak dlouhé době nedostala, nejdýl se stalo 46 dní ale jen jednou, pak vždy tak 32-36 dní… 8-o

Jak poznáš, že to není jen extra dlouhý cyklus? Ty si měříš BT celý tenhle cyklus? Třeba je to bolení břicha teprve ovulace. Taky jsem už měla cyklus 50 dnů a nebylo to nic tak neobvyklého. V tom případě by na test bylo ještě moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.3.10 12:12

tak to nepoznám jáá si teplotu neměřím, jen jak mi bylo divně tak včera a dnes…ovulaci nesleduju, nevyznám se v tom..takže nemám šílet a jít k doktorovi? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.3.10 12:33

Psala jsi, že máš teplotu 37 - myslela jsem, že je to BT a to by odpovídalo poovulační době. Podívej se na články o symptotermální metodě - http://www.rodina.cz/…/fulltxt.asp?…
S doktorem bych asi počkala, pokud ti není zle - velká bolest v podbřišku, vyšší teplota nebo tak něco. Zkus testovat za dva dny a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí